تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: دیدار با روحانی، در برنامه رئیس فیفا پس از ورود به تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض دیدار با روحانی، در برنامه رئیس فیفا پس از ورود به تهران

دیدار با روحانی، در برنامه رئیس فیفا پس از ورود به تهران

سپ بلاتر، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، صبح چهارشنبه، ۱۵ آبان‌ماه، با هواپیمای اختصاصی وارد تهران شد. از سپ بلاتر در پاویون دولت فرودگاه مهرآباد، علی کفاشیان، علی دایی، مهدی مهدوی‌کیا و جواد نکونام استقبال کردند.

او با ابراز خوشحالی از حضور خود در تهران گفت خوشحالم که بعد از دو سال توانستم به قولم عمل کنم و به ایران سفر کنم. می‌دانم ایران مردمی فوتبال‌دوست دارد. صعود تیم ملی ایران به جام جهانی ۲۰۱۴ را تبریک می‌گویم. تیم ملی نوجوانان ایران هم در جام جهانی بازی‌های خوبی را به نمایش گذاشت و باید بابت این امر هم به فوتبال ایران تبریک بگویم. دلیل صعود نکردن ایران به مرحله یک چهارم نهایی جام‌ جهانی نوجوانان را هم فقط انسجام زیاد تیم نیجریه می‌دانم.

رئیس فیفا درباره برنامه‌های سفرش در تهران گفت: قرار است ملاقاتی با رئیس جمهور ایران داشته باشم و از این مسئله خوشحالم. همچنین بازدیدی هم از آکادمی تیم‌های ملی خواهم داشت. ضمناً قرار است در همایش خوبی که در تهران برگزار می‌شود شرکت کنم.

آقای بلاتر با اشاره به تیم ملی فوتبال ایران ادامه داد: ایران از تیم‌های خوب آسیاست و این مسئله را با صعود مستقیم به جام جهانی ثابت کرد. از این که در ساعات اولیه بامداد به استقبالم آمدید تشکر می‌کنم و بقیه صحبت‌هایم را در نشست خبری بیان خواهم کرد.

شیخ سلمان، رئیس بحرینی کنفدراسیون فوتبال آسیا، هم ظهر چهارشنبه وارد تهران خواهد شد.

سپ بلاتر از علی دایی درباره وضعیت تیم ملی ایران و روند آماده‌سازی‌اش برای جام ‌جهانی سوال کرد که سرمربی پرسپولیس پاسخ داد که شرایط این تیم بد نیست، اما «برای حضور قدرتمند» نیاز به کار بیشتری دارد.

به گزارش خبرگزاری‌ها، مهدی مهدوی‌کیا هم درباره حضورش در آلمان و همچنین بکن‌بائر صحبت‌هایی را با بلاتر مطرح کرد. بلاتر همچنین گپی با جواد نکونام زد و در مورد تیم ملی هم صحبت‌هایی با کاپیتان تیم ملی مطرح کرد.

رئیس سوئیسی فیفا روز پنج‌شنبه بعدازظهر ایران را به مقصد امارات ترک می‌کند تا نظاره‌گر مرحله نهایی جام جهانی فوتبال نوجوانان باشد.

آقای بلاتر پیش از ترک تهران، در محل وزارت ورزش و جوانان، دیداری هم با نصرالله سجادی سرپرست این وزارتخانه خواهد داشت. این ملاقات صبح پنج‌شنبه انجام خواهد شد.

بلاتر در حالی با سومین گزینه روحانی برای وزارت ورزش دیدار خواهد کرد که او روز یک‌شنبه، ۱۹ آبان‌ماه، باید رای اعتماد مجلس برای نشستن روی کرسی وزارت را بگیرد.

سپ بلاتر پیش از حضور در ایران در گفت‌وگو با وب‌سایت فدراسیون جهانی فوتبال ضمن شرح برنامه سفرش به تهران و ابراز علاقه‌مندی به ملاقات با رئیس جمهور ایران گفت: «شگفتی‌های زیادی در انتخابی جام‌ جهانی رخ داده و در رقابت‌های باقی‌مانده انتخابی جام‌ جهانی نیز باید منتظر شادی‌ها و غم‌ها برای کشورهای مختلف باشیم. باید در پی راهی باشیم که بدون نیاز به بازی‌های حذفی بتوانیم تیم‌های صعود کرده به رقابت‌های انتخابی جام‌جهانی را در همان مرحله گروهی مشخص کنیم.»

رئیس فیفا در بخشی از متن پیام خود به همایش علم و فوتبال همچنین آورده است: «به فدراسیون فوتبال ایران و کنفدراسیون آسیا به خاطر برگزاری این همایش تبریک می‌گویم. یکی از اهداف اصلی فیفا برای توسعه فوتبال و حمایت از بازیکنان با پژوهش در جلوگیری از آسیب‌دیدگی‌هاست. این پژوهش‌ها باعث سلامتی عمومی بازیکنان فوتبال در جهان خواهد شد. از برگزار کنندگان همایش به خاطر حمایت از ارتقای علم تشکر می‌کنم. این کار به عنوان فعالیت ویژه فدراسیون فوتبال ایران و کنفدراسیون‌ آسیا تلقی می‌شود که می‌تواند من را به عنوان رئیس فیفا از بهبود آینده فوتبال مطمئن کند.»

در آغاز همایش علم و فوتبال، بورا میلیوتینویچ که با پنج تیم مکزیک، کستاریکا، آمریکا، نیجریه و چین در جام جهانی حاضر بوده به سخنرانی پرداخت. این مربی صربستانی که غیر از پنج کشور یاد شده، سابقه سرمربی‌گری در تیم‌های ملی هندوراس، جامائیکا و عراق را هم دارد، خطاب به حاضرین در همایش گفت: اکنون از حضور در ایران خوشحال هستم و تاریخچه شما را می‌دانم. کارلوس کی‌روش و سیموئز در تاریخ فوتبال ایران صفحه جدیدی نوشتند، باید هرچه کی‌روش نیاز دارد در اختیار او قرار دهیم تا بتوانند فوتبال ایران را موفق‌ کنند و شما خوشحال شوید.

بیژن ذوالفقارنسب از او پرسید آیا می‌تواند تجاربش از حضور در تیم‌های ملی مختلف در جام جهانی را بیان کند؟ میلوتینوویچ هم با بیان خاطراتی از حضور در کشورهای مختلف گفت: آسیایی‌ها احساساتی هستند. طوری فوتبال را نگاه می‌کنند که انگار خودشان مربی هستند. اگر پیروز شویم خوشحال می‌شوند اما اگر ببازیم، همگی مربی شده و به نقد و تحلیل می‌پردازند. اما به طور مثال در بریتانیا همه حامی مربی هستند و برای لذت از فوتبال و موفقیت تیم مورد علاقه‌شان هرکاری می‌کنند.

لینک : ___

2. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

بلاتر: توپ نشانه جهاني است که در آن زندگي مي‌کنيم

رئيس فيفا گفت: فوتبال به ما نشان مي‌دهد کساني که شجاعت ريسک‌کردن ندارند موفق نمي‌شوند.
    سپ بلاتر که براي شرکت در همايش علم و فوتبال به کشورمان آمده است به عنوان سخنران اين مراسم براي حاضران صحبت کرد.

سخنراني رئيس فيفا از ساعت 18:40 آغاز شد.
    بلاتر گفت: باعث افتخار من است که اينجا شما را در دومين کنگره بين‌المللي علم و فوتبال در تهران ملاقات مي‌کنم. زماني که وارد سالن شدم خبرنگاران از من پرسيدند علت حضورت در ايران چيست، من به آنها گفتم ابتدا به اين خاطر به ايران آمدم که مي‌خواستم به دعوت فدراسيون فوتبال ايران پاسخ مثبت دهم که طي 2 سال گذشته از من خواسته بودند به ايران سفر کنم.

رئيس فدراسيون بين‌المللي فوتبال خاطرنشان کرد: در اين مدت هميشه دوست داشتم به دعوت ايران پاسخ مثبت بدهم و در نهايت پس از وقوع دو اتفاق خوب در ايران تصميم گرفتم به اين دعوت پاسخ مثبت دهم.
    بلاتر در اين خصوص توضيحي اضافه داد و گفت: نخستين اتفاق خوبي که در ايران افتاد و باعث شد مردم به خيابان‌ها بريزند و شادي کنند انتخاب آقاي روحاني به عنوان رئيس جمهور ايران بود که جا دارد به ايشان تبريک بگويم. دومين اتفاق حکم صعود ايران به جام جهاني بود که لازم است بابت اتفاق هم به مردم ايران تبريک بگويم.

وي با بيان اينکه ايران 4 بار موفق به حضور در جام جهاني شده است ادامه داد: يک بار آن در آرژانتين، يک بار آن در فرانسه و يک بار آن در آلمان و يک بار هم در برزيل ايران به جام جهاني رفته است. اگر اشتباه نکنم ايران در جام جهاني فرانسه و در آن بازي معروف که در ---- برگزار شد موفق شد يک برد کسب کند.
    رئيس فيفا گفت: خانم‌ها و آقايان! بياييد با خوشبيني به موضوع نگاه کنيم. حضور ايران در مسابقاتي که بهترين سفير جهاني است، مهم است. هيچ رقابتي مانند جام جهاني نيست که چنين توجهي را به خود جلب کند. هر کدام از بازيکنان ايران سفراي اين کشور هستند که با پرچم 3 رنگ به ميدان مسابقه مي‌روند. پس اگر بدين صورت به ماجرا نگاه کنيد متوجه مي‌شويد که فوتبال بيش از يک بازي است و از ديد سياسي هم مي‌توان به آن نگاه کرد.
    بلاتر خاطرنشان کرد: خانم‌ها و آقايان! اجازه بدهيد از صحبت‌هاي دوستانه آقاي سجادي تشکر کنم. خوشبختانه شيخ سلمان هم که عضو هيئت رئيسه فيفا است در اينجا حضور دارد در حالي حاضر خانم موياداد نايب رئيس کنفدراسيون آسيا هم در اينجا حضور دارد که البته ايشان هم عضو هيئت رئيسه فيفاست و اين نشان از اهميت فوتبال بانوان براي ما دارد.

وي ادامه داد: به موضوع علم فوتبال برگرديم. فوتبال بيش از يک ورزش و ضربه زدن به توپ است. بيش از 209 عضو و بيش از 300 ميليون عضو فعال در دنيا داريم. ايران با جمعيتي بيش از 75 ميليون مطمئنا علاقه‌مندان زيادي به اين رشته ورزشي دارد. يک ميليارد و 200 ميليون نفر در دنيا با فوتبال در تماس هستند.
    رئيس فدراسيون جهاني فوتبال با بيان اينکه دو سوم جمعيت 7 ميلياردي جهان در آسياست خاطرنشان کرد: اين نشان از پتانسيل بالاي اين قاره دارد. فوتبال يک بازي گروهي و تقويت روح است همانطور که شما در آن ياد مي‌گيريد چطور ببريد و يا چطور ببازيد. يک موضوع مهم ديگر هم است ما دوست داريم تک تک نقاط دنيا فوتبال را حس کنند.
    بلاتر با بيان اينکه تمامي اين احساسات گرد هم مي‌آيد تا جنبه بزرگ فوتبال را نشان بدهد تصريح کرد: اميد داشتن يکي از پيام‌هاي فوتبال است که ما بايد در کارهايمان اميد داشته باشيم. امروز مي‌بازيم و 10 روز ديگر برنده مي‌شويم. اينکه باز هم مي‌توانيم برنده شويم يک اميد است که فوتبال به ما آموخته است و مي‌تواند در زندگي حرفه‌اي و زندگي شخصي ما درسي کاربردي باشد. اين درس آنقدر وسيع است که شايد نتوان به راحتي به آن پرداخت.
    وي افزود: فوتبال اکنون به يک قدرت اقتصادي بزرگ در دنيا تبديل شده و وقتي مي‌خواهيم درباره جمعيت 300 ميليوني فوتبال صحبت کنيم بايد حواسمان به سلامت فوتبالي‌ها نيز باشد و اين توسط پزشکان و متخصصان به دست مي‌آيد. روي صحبتم با دکتر جيري است که فردا در اين باره بيشتر توضيح خواهند داد اما وظيفه‌اي که در فوتبال وجود دارد اين است که هدفي را دنبال کنيم.
    رئيس فيفا خاطرنشان کرد: اين هدف گل زدن نيست بلکه هدفي است که شما تعيين مي‌کنيد و در فوتبال ياد مي‌گيريد چگونه هدف خود را دنبال کنيد. هدف فوتبال بزرگتر از گل زدن است و بايد به عنوان يک ورزشکار بالاتر از گل زدن و ورزش کردن به اين رشته نگاه کنيم.

بلاتر در ادامه گفت: اين خيلي راحت است که همه فوتبال بازي کنند. اين خيلي طبيعي است و هر بچه‌اي مي‌تواند به توپ ضربه بزند و حرکت ورزشي داشته باشد. ما مي‌توانيم از قسمت‌هاي مختلف بدنمان استفاده کنيم براي خوب بازي کردن. از دست، پا و ... استفاده کنيم. من مي‌توانم بگويم بچه‌اي که هنوز به دنيا نيامده مي‌تواند شوت بزند و بازي کند اما وقتي در مورد فلسفه فوتبال حرف مي‌زنيم بايد توضيح دهيم اين فلسفه چيست. فلسفه‌اي که باعث مي‌شود همه از شهرها، روستاها و دهکده‌ها براي جام‌جهاني گرد هم آيند.
    وي تاکيد کرد: فيلسوفي گفته بود اگر در فوتبال توپ وجود نداشت راحت‌تر انجام مي‌شد اما به عقيده من آن توپ نشانه جهاني است که در آن زندگي مي‌کنيم. اين بازي فوتبال محدوديت و بعد فرهنگي ندارد و برخلاف آنچه در گذشته گمان مي‌شد امروزه فوتبال به عاملي تبديل شده براي استفاده از زمان و توانايي. از شما مي‌خواهم به اين بعد مهم توجه کنيد.
    رئيس فيفا يادآور شد: هفته گذشته يکصد و پنجاهمين سالگرد فيفا را جشن گرفتيم. آنجا بود که هماهنگي و سازمان‌دهي اين ورزش شکل گرفت و فوتبال به تاريخ پيوست. تمام فرهنگ‌ها از مصر تا اروپا و آمريکاي جنوبي و قاره‌هاي مختلف با هر فرهنگي که باشند با يک توپ ساده بازي مي‌کنند. توپي که زماني يکسري انسان هوشمند در انگليس گرد هم آمدند و با آن فوتبال امروزي شکل دادند.
    بلاتر خاطرنشان کرد: مي‌توانم ساعت‌ها در مورد فوتبال صحبت کنم. اين ورزش در حال پيشرفت است و آن انسان‌ها را به هم نزديک مي‌کند. فوتبال پل‌هايي را براي ارتباطات مي‌سازد. همين ديروز در زوريخ جلسه‌اي با نمايندگاني از قبرس داشتيم، آنها از نظر سياسي منزوي هستند. 6 سال است که تلاش مي‌کنيم در آنجا يک ارگان ورزشي برقرار کرده که در اين جزيره فوتبال بازي کنند. فوتبال مردم را به هم نزديک مي‌کند و اين دارايي واقعي فوتبال است. فوتبال مردم را به هم نزديک مي‌کند و اين دارايي واقعي فوتبال است.

وي اظهار داشت: اين موارد مي‌تواند در ايران و جاهاي ديگري هم باشد دقيقا مانند چيزي که در ايران بود. ابتدا ايران به جام‌جهاني صعود کرد سپس شادماني به جمع مردم آمد و حالا ايران به فکر مراحل ديگر است.
    رئيس فيفا اضافه کرد: در فوتبال ياد مي‌گيريم کساني که شجاعت ريسک‌کردن ندارند موفق نمي‌شوند. شما در آنجا ياد مي‌گيريد که با ريسک‌کردن مي‌توانيد به آينده اميدوار بوده و موفق شويد.
    بلاتر در پايان صحبت‌هاي خود گفت: خيلي خوشحالم که در ايران هستم. خيلي خرسندم که با شما صحبت مي‌کنم، خيلي خوشحال هستم که از طرف خانواده بزرگ فوتبال در اينجا حضور دارم و با شما سخن مي‌گويم. به تمام کساني که اين همايش را برگزار کردند تبريک مي‌گويم و آرزوي موفقيتي براي اين همايش و ايران را دارم.

4. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

بلاتر با رئيس مجلس ديدار کرد

رئيس فدراسيون جهاني فوتبال ظهر امروز با رئيس مجلس شوراي اسلامي ديدار و گفت‌وگو کرد.
    سپ بلاتر که روز گذشته وارد تهران شده، ظهر امروز با علي لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي ديدار و گفت‌وگو کرد.
    بلاتر در ابتداي حضور به شهداي اسلام اداي احترام کرد و به مدت 20 دقيقه به صورت خصوصي با لاريجاني گفت‌وگو کرد. پس از پايان صحبت‌ها رئيس مجلس به شيخ سلمان و بلاتر تابلوي فرش اهدا کرد. همچنين بلاتر با حضور در مجلس از تالار آينه بازديد کرد.
    در اين ديدار کفاشيان، نبي، مهدوي‌کيا و شيخ سلمان حضور داشتند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •