تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: از کار افتادن درگاه usb برای برخی گدجت ها

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض از کار افتادن درگاه usb برای برخی گدجت ها

سلام
    من یادمه قبلا که سیستم رو رو حالت standby گذاشتم و دیگه نتونستم روشنش کنم ، باطری مادربورد رو دراووردم و بعد ازچند لحظه جا زدم. حالا مشکلی که هست اینه که یو اس بی ها دیگه دوربین و mp3player و موبایل رو نمیشناسه اما هارد اکسترنال و یو اس بی فلش و اینارو میشناسه و کاملا ساپورتشون میکنه
    به نظرتون چیکار باید بکنم؟ الانم رم ریدر رو وصل کردم اما چیزی نمیاره
    یعنی قبلا همه چی مرتب بود اما بعد از اون standby نا موفق ، و در اووردن باطری دیگه بعضی از گدجت هارو نمیشناسه
    ممنون میشم

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کسی نظری نداره؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دقیقا بعد از دیفالت کردن بایوس اینطوری شد ؟

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله
    دلیل در اووردن باطری این بود که کامپیوتر رو رو حالت استندبای گذاشتم اما کاری یادم اومد که باید انجامش میدادم و مانع از اسلیپ کردنش شدم یعنی این تلاش میکرد اسلیپ کنه منم موس رو کلیک میکردم که نره رو اسلیپ که بلخره رفت رو اسلیپ اما دیگه هرگز روشن نشد.بعدش اومدم ریستتارت کردم و انتظار داشتم همه چی از اول بیاد.متاسفانه بعد از نشون دادن صفحه ی ست آپ مادربورد ، باز میرفت رو حال ناقص اسلیپ.یعنی انگار داره میره رو حالت اسلیپ اما خاموش نمیشه
    بعدش باطری رو دراووردم و بعد جا زدم همه چی درس شد .اما یه روز که اووردم دوربین رو بهش وصل کنم چیزی نشون نداد .اما فلش و هارد و اینچیزا رو کاملا طبیعی اجرا میکنه.ام پی تری پلیر و موبایل و رم ریدرو نشون نمیده

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله
    دلیل در اووردن باطری این بود که کامپیوتر رو رو حالت استندبای گذاشتم اما کاری یادم اومد که باید انجامش میدادم و مانع از اسلیپ کردنش شدم یعنی این تلاش میکرد اسلیپ کنه منم موس رو کلیک میکردم که نره رو اسلیپ که بلخره رفت رو اسلیپ اما دیگه هرگز روشن نشد.بعدش اومدم ریستتارت کردم و انتظار داشتم همه چی از اول بیاد.متاسفانه بعد از نشون دادن صفحه ی ست آپ مادربورد ، باز میرفت رو حال ناقص اسلیپ.یعنی انگار داره میره رو حالت اسلیپ اما خاموش نمیشه
    بعدش باطری رو دراووردم و بعد جا زدم همه چی درس شد .اما یه روز که اووردم دوربین رو بهش وصل کنم چیزی نشون نداد .اما فلش و هارد و اینچیزا رو کاملا طبیعی اجرا میکنه.ام پی تری پلیر و موبایل و رم ریدرو نشون نمیده
    usb function و یو اس بی ها همه فعال است در بایوس ؟

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه بار که چک کردم چیزه غیر عادی ندیدم و همشون یا enable بودن یا auto
    همچنین اینم بگم که با اینکه هیچ دیسکت درایوری ندارم اما آیکنش اومده و مای کامپیوتر و اصلانم نمیره و ریموو هم نمیشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یه بار که چک کردم چیزه غیر عادی ندیدم و همشون یا enable بودن یا auto
    همچنین اینم بگم که با اینکه هیچ دیسکت درایوری ندارم اما آیکنش اومده و مای کامپیوتر و اصلانم نمیره و ریموو هم نمیشه
    شاید اون درایو مجازی باشه و ممکنه با نصب یک نرم افزار اضافه شده باشه که از تو خود نرم افزار باید حذفش کنید

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون امیدوارم برای این مشکل یو اس بیم هم راه حلی پیدا بشه
    نرم افزار مجازی ساز ویندوز vmware رو نصب کردم.به نظرتون مشکل یو اس بی مربوط به اینم میشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون امیدوارم برای این مشکل یو اس بیم هم راه حلی پیدا بشه
    نرم افزار مجازی ساز ویندوز vmware رو نصب کردم.به نظرتون مشکل یو اس بی مربوط به اینم میشه؟
    منکه vm ware نصب کردم همچین مشکلی نداشتم میخواین پاکش کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •