تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: کسی میتونه این پرسش منو پاسخ بده؟ ( پیرامون سرعت اینترنت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض کسی میتونه این پرسش منو پاسخ بده؟ ( پیرامون سرعت اینترنت)

من از یک isp استفاده می کنم که همیشه سرعت دانلود 5 کیلو بایت در ثانیه را به من میده. یادم میاد یه شب بارون اومد و بعد برق قطع شد. وقتی دوباره برق اومد من رفتم انلاین شدم و یه فایل دانلود کردم. برام جالب بود که سرعت دانلود من 30 کیلو بایت بر ثانیه بود. من که و از اونجایی که اصلا هم فرصت طلب نیستم اون شب تا تونستم دانلود کردم. این اتفاق 4 بار دیگه هم تا به اکنون تکرار شده.

کسی میتونه بگه این یعنی چی؟

راستی یه چیز دیگه هم هست. من هر وقت که میرم فایل های پیوست شده به ایمیل را در یاهو دانلود کنم سرعتم 15 کیلو بایت میشه! این یکی هم من در شگفتم که چرا!

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

پسر خوب این امکان نداره چون مدم های ما بیشتر از 5 کیلوبایت رو ساپورت نمی کنه شاید ویندوزت مشکل داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

نه
    یا بخواطر کدهاییه که Isp ها روی سرور اجرا میکنن تا سرعت غیر واقعی نشون داده بشه ، یا سروری که ازش دانلود میکرده اونموقع خلوت بوده و با سرعت زیاد فایلو میفرستاده به سرور Isp

فقط میخوام بگم که برای من هم چندین بار اتفاق افتاده که یکی دو تاش رو داشتم از سایت ماکروسافت چیز میگرفتم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.B.Asadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    exe.خودم\زنجان\:ايران

پيش فرض

اين اتفاق براي من هم اتفاق افتاده و سرعت دانلود من حدود 30 كيلوبايت شد و برنامه 15 مگابايتي رو در چند دقيقه دانلود كردم.احتمالا بعضي فعل و انفعالات مثل قطع شدن ارتباط ساير كاربران باعث اين افزايش ميشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض درود

دوست گرامی چرا امکان نداره؟ شما باید می بودی ببینی که من 100 مگ را در یک ساعت دانلود کردم.

ولی خیلی حال داد. راستی کسی به یاهو اندیشید که چرا اونجور میشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

من 100 مگ را در یک ساعت دانلود کردم.

راستی کسی به یاهو اندیشید که چرا اونجور میشه؟
    این معنیش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.B.Asadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    exe.خودم\زنجان\:ايران

پيش فرض

اولي كه خودتون جوابش رو داديد.برق قطع شد ، بعدش وصل شد و تا ساير كاربرا بيان سراغ اينترنت شما رفتيد .بنابراين كسي نبود كه خط رو سنگين كنه و شما تنهايي داشتيد با اينترنت حال ميكرديد.ولي در مورد ياهو اگه از isp بپرسي شايد بدونه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

10

نقل قول نوشته شده توسط M.B.Asadi
    اولي كه خودتون جوابش رو داديد.برق قطع شد ، بعدش وصل شد و تا ساير كاربرا بيان سراغ اينترنت شما رفتيد .بنابراين كسي نبود كه خط رو سنگين كنه و شما تنهايي داشتيد با اينترنت حال ميكرديد.ولي در مورد ياهو اگه از isp بپرسي شايد بدونه.

اين مسيله ربطي به ساير كاربران نداره چرا كه وقتي برق ميره عزيز من برق كل

شهر كه نمي ره كه ايشون زودتر آنلاين بشن پس سرعتشون بالاتر باشه.

فوقش برق يكي دو خيابون يا يك منطقه ميره و اون ISP کارتهاش رو به کل اون شهر می فروشه نه به یکی دو خیابون

یا یک منطقه.

اگر در نیمه شب این اتفاق افتاده (12 شب تا صبح) دلیلش میتونه از سرور ISP باشه که در صورت عدم وجود UPS

و ری استارت کامپیوتر سرور چون کسی بالای سر; سرورISP نبوده تنظیمات تقسیم پهنای باند به طرز نادرست (از

نظر ISP ) صورت گرفته و این اتفاق افتاد.

و اما:

در مورد یاهو هم باید بگم که بر میگرده به قدرت این سرور.

در اینترنت بعضی از سرورها بنا به دلایل مختلف و نوع کاربری باید از قدرت بسیار بالایی برخوردار باشند تا

به اصطلاح داون(down) نشوند.به همین دلیل از سرعت بالایی هم برخوردارند به خودی خود

مثل: سرویس های گوگل. یاهو . مایکروسافت.امریکن آنلاین و.................تا رپیدشیر و .....

حالا فهمیدید؟
    Last edited by moohandes; 20-08-2006 at 10:03.

داره خودمونی میشه mohseni12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزیز
    وقتی برق توی شهر شما رفته همه کاربر ها قطع شدند و کسی از اون ای اس پی استفاده نمیکرده
    وقتی برق اومده شما رفتی بلافاصله کانکت شدی که در اون زمان تعداد کمی انلاین بودند
    فکر می کنی چرا شبها اینترنت سرعتش بالا هست؟چون تعداد ادمای کمتری انلاین هستند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

دوست عزیز
    وقتی برق توی شهر شما رفته همه کاربر ها قطع شدند و کسی از اون ای اس پی استفاده نمیکرده
    وقتی برق اومده شما رفتی بلافاصله کانکت شدی که در اون زمان تعداد کمی انلاین بودند
    فکر می کنی چرا شبها اینترنت سرعتش بالا هست؟چون تعداد ادمای کمتری انلاین هستند
    اتفاقا تو شهر ما همیشه خط اینترنت تو شب اشغاله!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •