تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: عصب کشی دندان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

13 عصب کشی دندان

با سلام
    چند سال پیش به دندون از بالا عصب کشی کردمو روکش دادم اما همش درد می کرد و ذوق ذوق می کرد. دردش خفیفه اما بیشتر اوقات با لثم درد می کنه .تا توی چشمم حس میکنم وقتی دردش شدیده درد می کنه. حس میکنم تا تو چشمم ریشه داره اصلا. یکی دوبار مراجعه کردم به یه دکتر دیگه.روکشو واسم عوض کرد یه بارم بش اضافه کرد فقط یه کم بهتر بود یه مدت اما بازم مرتب اذیتم می کنه.آیا دندونی که عصب کشی شده بازم درد می کنه؟ ممکنه درد از لثه ها باشه من موجه نشم.اغلب جرات نخ کشیدن اطرافشو ندارم.یه کم کافیه دست دست بشه تا اونوقت دیگه تا تو چشمم انگار درد می گیره و ریشه داره.چرا اینجوریه؟

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    چند سال پیش به دندون از بالا عصب کشی کردمو روکش دادم اما همش درد می کرد و ذوق ذوق می کرد. دردش خفیفه اما بیشتر اوقات با لثم درد می کنه .تا توی چشمم حس میکنم وقتی دردش شدیده درد می کنه. حس میکنم تا تو چشمم ریشه داره اصلا. یکی دوبار مراجعه کردم به یه دکتر دیگه.روکشو واسم عوض کرد یه بارم بش اضافه کرد فقط یه کم بهتر بود یه مدت اما بازم مرتب اذیتم می کنه.آیا دندونی که عصب کشی شده بازم درد می کنه؟ ممکنه درد از لثه ها باشه من موجه نشم.اغلب جرات نخ کشیدن اطرافشو ندارم.یه کم کافیه دست دست بشه تا اونوقت دیگه تا تو چشمم انگار درد می گیره و ریشه داره.چرا اینجوریه؟
    باید بری عکس بگیری و ببری یه جای معتبر مثه دانشکده پزشکی
    ممکنه عصب کشیت موفقیت آمیز نبوده که برای فهمیدنش هر ۳ ماه یکبار باید یه عکس بگیرید و به دکترتون نشون بدید .
    معمولا بعد از عصب کشی نباید سریعا روکش کنید
    من سر یه دندون ۳ بار عصب کشی کردم و آخرش هم نتونستم نجاتش بدم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دانشکده؟اونجاکه میزنن درب و داغون می کنن دهن آدمو

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دانشکده؟اونجاکه میزنن درب و داغون می کنن دهن آدمو
    والا شیراز که بهترین متخصصا اونجا فعالیت میکنن و اگه مراکز تخصصی نتونن کاری برامون انجام بدن ارجاع میدن به دانشکده
    جاهای دیگه رو نمیدونم ولی اینجا واقعا متخصصای خیلی خوبی توی دانشکده هستن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

میدن دست دانشجوها

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

سلام ودرود

اگه شما یه عصب کشی کامل هم کرده باشید ممکنه تا چند ماه درد های گذرا داشته باشید چون عصب دندونها زمان مردن شوک زیادی به عصبهای مرتبط میده

اما اگه عصب کشی ناقص ویا نیمه تمام داشته باشید این درد همیشه میاد و میره والبته بسیار دردناک هستش تا جایی که به اشتباه شما فکر میکنید دندونهای دیگه خراب شدن ....

بهترین کار رفتن پیش یه متخصص ریشه خوب که تو شهر خودتون معروف باشه هست ،مطمئن باشید با عصب کشی خوب هر چند مبلغ زیادی ممکنه بخواد اما بهتر از کشیدن دندون به دلیل عصب کشی ناقصه.

در کل باید بعد از حتی یک عصب کشی کامل هم مدتی تحمل کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •