سلام
یه تست با برنامه CrystalDiskInfo از وضعیت هاردهام گرفتم وضعیت یکیش رو بصورت اخطار نشون میده میشه بگید مشکل چه و چه نوع خطایی تو هارد وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه تست با برنامه CrystalDiskInfo از وضعیت هاردهام گرفتم وضعیت یکیش رو بصورت اخطار نشون میده میشه بگید مشکل چه و چه نوع خطایی تو هارد وجود داره
Last edited by arash59b; 31-10-2013 at 22:47.
بهتر بود از نرم افزار hd tune pro5 از تب health اش یک عکس میدادید
دوستانی که اطلاع دارن لطفا نظرشون رو درمورد مشکل هارد ما هم بگن چون میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم اگه وضعیتش بغرنچ باشه تبدیلش کنم به اینترنال.
عکس رو اینجا آپلود کنید من نمیبینم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هارد چند تا ارور دارد
ارور اولی که نرم افاری قابل حل نیست ولی اگه دیدید تعدادش زیاد میشه باید حتما ببرید برای تعمیر
ارور دومی به این دلیل است که یک با موتور هارد به دور نهایی خود نرسیده که این میتونه به دلیل نرسیدن ولتاژ کافی به هارد یا موتور هارد باشه که هم میتونه از پاور یا سوکت برق هارد یا برد هارد باشه ولی اگه تعدادش زیاد نشه مشکلی نیست
ارور آخر علت اصلی سرعت کم است برای ارور آخر اتصالات هارد و پاور سیستم رو بررسی کنیددرست نشد یک دور مجدد هارد رو پارتیشن بندی کنید و نتیجه نداد فریم ویر هارد رو آپدیت کنید قبل از اینکار از اطلاعات بکاپ تهیه کنید
سلام. هارد من موقع بالا اومدن اخطار میده که باید اسکن بشه. تا نصفه هاش میره ولی جلوتر نمیره.البته بدون مشکل کار میکنه. اینم عکسش
![]()
این مال هارد منه. وقتی میخواد بالا بیاد اخطار اسکن میده اما تا نصفه هاش بیشتر نمیره. البتهخیلی خوب و راحت کار میکنهو فقط میخواستم بدونم ارورش چجوری برطرف میشه؟؟
![]()
سلام..هاردم وقتی میخواد بالا بیاد اخطار اسکن میده اما تا نصفه هاش بیشتر نمیره. البتهخیلی خوب و راحت کار میکنهو فقط میخواستم بدونم ارورش چجوری برطرف میشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)