سلام دوستان ،
من قصد خرید گوشی Huawei Ascend P6 رو دارم ، میخواستم بدونم از دوستایی که دارن گوشی رو مشکلی باهاش ندارن ؟؟ خرابی نداشته؟؟ کلا خریدش رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ مرسی
سلام دوستان ،
من قصد خرید گوشی Huawei Ascend P6 رو دارم ، میخواستم بدونم از دوستایی که دارن گوشی رو مشکلی باهاش ندارن ؟؟ خرابی نداشته؟؟ کلا خریدش رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ مرسی
سلام داداش من کلا هیچ گوشی چینی رو پیشنهاد نمیدم چون ضرر کردم سرش
p6 گوشیه خوبیه ولی ی لحظه فکر کن ببین ارزش نداره یکم بودجتو بیشتر کنی حدود 1250000 بری یه lg uptimus g بخری که واقعا فوق العادس و همه چیز تمامه
یا با همین بودجه p6 میتونی یه lg nexus4 یا مثلا galaxy s3 بخر ی که من نکسوس 4 رو باز پیشنهاد میدم
داداش optimus g هم خیلی زیباست و خوش دست
خدایی به نظرت هواوی بهتره بخری یا ال جی![]()
گوشی زیبائیه . خریدش رو پیشنهاد می کنم
داداش نیستم آبجیمآره همین چینی بودش خیلی به دلم نیست فقط از ظاهرش خوشم اومده , هیچی مثه سامسونگ نمیشه همیشه سامسونگ داشتم من ولی خداییش ظاهر نداره شیک نیستن پولم هم به S4 نمیرسه
آبجی گلم من ماهی یه گوشی عوض میکنم و کلا عشق گوشی هستم
آخرین گوشی هم که داشتم xperia z بود که فروختم الان lg g2 دارم
شما به من بگو نهایتن چقدر میتونی هزینه کنی تا من راهنماییت کنم آبجی![]()
دوست عزیز شما اول انتظارات و استفاده ای که میخواید بکنید رو بفرمایید تا بشه راحت راهنمایی کرد.
تا این ررنج قسمت 3 گوشی هست که علی هستن :
galaxy s III
LG nexus 4
و همین گوشی که اشاره کردید.
اگر با حافظه 16 گیگاباتی نکسوس 4 مشکلی ندارید این گوشی هیچ نقصی نداره و مهم تر اینکه ساپورت مستقیم گوگل رو برای اپدیت های اندروید داره.سخت افزاری هم داره که تا چن سال ساپورت میشه و از این نظر مشکلی نداره.کیفیت صفحه نمایش و زیبایی هم که خیلی خوبه.
خودم هم فکر نمیکردم به این خوبی باشه تا اینکه دیروز دوستم گرفته بود و تعجب زده شدم !!!!![]()
به نظر من با این بودجه LG Nexus 4 بهترین گزینس و اصلا سراغ هیچ گوشی دیگه ای نرو
فقط اگه با حافظه 16 گیگش مشکلی نداری(حافظه جانبی نمیخوره)
در ضمن سراغ هواوی هم نرو
شما که داری 1100000 هزینه میکنی گه LG Nexus 4 تونستی بخری که عالیه ولی اگه میتونی 100 و خورده ای بذار روش LG optimus g بخر که بعد خرید پشیمون نشی
منظورم هوآوی بود(جوگیر نشی بخری)
نمیدونمخلاصه اشتباه نکنی
از ظاهر nexus4 که خیلی بدم میادحالا تا اردیبهشت صبر میکنم با همین waveII میسازم
شاید samsung S4 ارزون شد
![]()
خدایی s4 قشنگه
به نظر من ارزش صبر کردن نداره چون تا اون موقع 100 مدل جدید میاد مثلا s5
ضاهر xperia z هم خیلی قشنگه
راستی xperia sp هم فکر کنم واستون مناسب باشه سفید رنگش از همه لحاظ هم خوبه قیمتشم مناسبه
Last edited by mosicr77; 31-10-2013 at 12:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)