سلام خدمت دوستان.
این تاپیک رو باز کردم که بگید چه چیزی میتونه شمارو بیشتر از هر چیز دیگه خوشحال کنه؟؟؟
منتظر پاسخاتون هستم...
قوانین:
1.نقل قول ممنوع!
2.پست تشکر ممنوع!
سلام خدمت دوستان.
این تاپیک رو باز کردم که بگید چه چیزی میتونه شمارو بیشتر از هر چیز دیگه خوشحال کنه؟؟؟
منتظر پاسخاتون هستم...
قوانین:
1.نقل قول ممنوع!
2.پست تشکر ممنوع!
Last edited by Ali_RNT; 28-10-2013 at 19:47. دليل: افزودن قوانین!
شاید باورت نشه دیگه امیدی به آینده ندارم
اصلا دیگه امیدی به این دنیا ندارم
به نظر من سوالی هست که در هرمقطعی از سن و سال افراد میتونه یک جواب متفاوت داشته باشه بنابراین پاسخها قطعیت نداره
ولی در حال حاضر خبر سلامتی یک دوست عزیزم...
الان در حال حاضر مسافرت باعث خوشحالی من می شه. مسافرت توی یه جاده طولانی و بلنددددددد . موبایلم کلا خاموش . فقط من باشم و جاده ...........
فقط فعلا می خوام از شرایطم تا مدتی فاصله بگیرم. از این همه استرس و کار و بدبختی. ولی خب فعلا در خدمتشون هستم تا ببینم خدا چی می خواد
در حال حاضر تنها خبری که من رو خیلی خوشحال میکنه شنیدنِ سلامتی کسی هست که یک عمر برام زحمت کشیده...
مادرم...
خونمون رو هرچه زودتر تحویل بدن
پدر و مادرم رو خوشحال ببینم و تلاش کنم در زندگیم طوری رفتار نکنم که باعث بشه حتا یک لحظه غم و دلنگرانی به دلشون راه پیدا کنه.
و مهم تر در یک جامعه بزرگتر همه مردم رو خوشحال و راضی از زندگی ببینم چون یک جامعه وقتی خوشحال و شاد باشه به طبع من هم خوشحال و شاد هستم.
الان چون تولدمم نزدیکه گرفتن کادو کتاب خوشحالم میکنه (البته میدونم که کسی نمیخره) ، بعد ش کسیم باشه که تبریک بگه خوشحال میشم
ولی غیر از این خوشحالیای مناسبتی، هر وقت بتونم کارامو درست و کامل انجام بدم خیلی خوشحال میشم. خوشحالی پدر و مادرمم خیلی خوشحالم میکنه!
کار مناسبی تو همین شهر پیدا کنم و مجبور به نقل مکان نشم.
واسه آیندم چیزی نمیخوام.
حاضرم همه چیزمو بدم ولی بتونم برگردم آبان 85(ولی خب نمیشه)
الان چیزی که خیلی خوشحالم میکنه اینه که 1 آدم غریبه(کسی که اصلا منو نشناسه)2ساعت بهم وقت بده تا باهاش صحبت کنم.باهاش درد دل کنم و دردامو واسش بگم.همین.
Last edited by deadboy; 28-10-2013 at 22:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)