تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: مقایسه سونی w804 و الجیla86000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض مقایسه سونی w804 و الجیla86000

با سلام
    از دوستانی که این 2 مدل را دارن یا باهم مقایسه کردن میخواستم راهنمایی کنند من قصد خرید یکی از این 2 مدل رادر سایز40 اینچ را از بانه دارم.سپاسگزار میشم

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

سلام
    ببین اول از همه از کدوم برند بیشتر خوشت میاد
    ببین من این 2 تا tv رو جدا جدا تست کردم
    اول اینکه اگه سونی مشکلی واسش پیش بیاد سخت ترقطعاتش گیرت میاد و اینو مد نظرت قرار بده و 2وم اینکه این مدل هایی که گفتی40 اینچ ندارن و 42اینچ هستن
    پنل این مدل سونی رو که گفتی ال جی واسش میسازه ولی خوب سونی تویه اون از تکنولوژی های خودش استفاده میکنی(موتور براویا و X-Reality™ PRO)
    حالا از مقایسه این 2مدل بگم
    w804a سونی رنگ ها رو اشباع شده تر نشون میده ولی 86000 طبیعی تر نشون میده(البته با تنظیم درست میتونی به نتیجه دلخواه خودت برسی)ولی 86000 تصاویر رو واضح تر نشون میده به نظر من البته
    کیفیت صدایه 86000بهتره ولی 804 هم خوبه
    86000 به نطر من زیباتره
    از نظرپخش فایل های تصویری شک نکن 86000 یه سرو گردن بالاتره
    و سه بعدی هر دو از یه نوعه ولی به خاطر یه سری امکانات اختصاصی ال جی باز تو این زمینه 86000 بهتر عمل میکنه
    86000 یه کنترل جادوئی داره که کار کردن خیلی باهاش لذت بخشه و یه سری امکانات دیگه(مثل پخش تصویر تلویزیون رو گجت ها)
    در کل به نطر من 86000 به صرفه تره و اسمارت tv تره
    ولی با این اوصاف w804 هم تلویزیون خوبیه
    اینهارو هم یادم رفت که بگم
    86000 یه دوربین روش داره واست چت تصویری
    قابلیت ضبط از تلویزیون داره(خودشم 8 گیگ حافظه داخلی داره)
    فریم ریت86000 عدد 800 هستش یعنی پنلش240هرتزه ولی سونی w804a فریم ریت تصویرش عدد 400 هست یعنی پنلش 120هرتزه(این قابلیت بنرای تصاویر سریع مثل فیلم و بازی های کامپیوتری تاثیر زیادی داره)پس 86000 از این لحاظ هم سرتره
    Last edited by mosicr77; 27-10-2013 at 18:07.

3. 4 کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اگه علاقه داشتی باشی خودت می تونی بررسی های هر دو تی وی رو تو سایت ها بخونی و از چند و چون ماجرا با خبر شی...
    cnet: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    avforums: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما اگه خلاصه می خوای بهت بگم:
    LA8600 کنتراست بالاتری داره، صفحه ی یکنواخت تری داره، دقت رنگ بالاتری داره، کیفیت صدای بهتری داره، امکانات هوشمند بیشتری داره و رابط کاربری بهتری داره...
    اما در طرف مقابل W804 تأخیر ورودی کمتری داره، مصرف انرژی پایین تری داره و کیفیت ساخت بالاتری داره...
    کیفیت تصویر 2 بعدیشون تقریبا در یک حد هست... اما کیفیت تصویر 3 بعدی LA8600 بالاتر هست...
    و در کل هم LA8600 ارزش خرید بیشتری داره...
    Last edited by armin100; 27-10-2013 at 17:42.

5. این کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    من از دوستان بخاطر توضیحات خوب و تخصصی که فرمودن نهایت تشکر را دارم فقط دوستمون در مورد تاخیر ورودی کمتر و کیفیت بهتر در سونیw804 گفتند که اگه بیشتر توضیح بدن ممنون میشم در ضمن کیفیت ساخت الجی 86000 خوبه چون خرید از بانه گارانتی نداره

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

دوست عزیز کیفیت ساخت ال جی خوب نیست بلکه عالی و این که سونی داره پنل(مهمترین قسمت TV) رو داده ال جی واسش تولید کنه خودش گواه این قضیه هستتا اونجایی که من میدونم اگه بخوای واست گارانتی 1 ساله میکنن تو بانه خودشون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اگه علاقه داشتی باشی خودت می تونی بررسی های هر دو تی وی رو تو سایت ها بخونی و از چند و چون ماجرا با خبر شی...
    cnet: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    avforums: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما اگه خلاصه می خوای بهت بگم:
    LA8600 کنتراست بالاتری داره، صفحه ی یکنواخت تری داره، دقت رنگ بالاتری داره، کیفیت صدای بهتری داره، امکانات هوشمند بیشتری داره و رابط کاربری بهتری داره...
    اما در طرف مقابل W804 تأخیر ورودی کمتری داره، مصرف انرژی پایین تری داره و کیفیت ساخت بالاتری داره...
    کیفیت تصویر 2 بعدیشون تقریبا در یک حد هست... اما کیفیت تصویر 3 بعدی LA8600 بالاتر هست...
    و در کل هم LA8600 ارزش خرید بیشتری داره...
    سلام مجدد همانطور که گفتین من رفتم به ادرسی که گفتین و فیلم هر 2 را دیدم اما اینطور که گفتین امکانات الجی خیلی بیشتره اما توی فیلمها بنظر میاد تصویر سونیw804 شارپتر(واضحتره) از الجی 86000و الجی ماتتره هست بخصوص در جاهایی از فیلم که زمینه روشن هست.میشه دوستان هم نظرشون را بفرمایند.ممنون
    Last edited by homaan; 28-10-2013 at 16:08.

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

سلام مجدد همانطور که گفتین من رفتم به ادرسی که گفتین و فیلم هر 2 را دیدم اما اینطور که گفتین امکانات الجی خیلی بیشتره اما توی فیلمها بنظر میاد تصویر سونیw804 شارپتر(واضحتره) از الجی 86000و الجی ماتتره هست بخصوص در جاهایی از فیلم که زمینه روشن هست.میشه دوستان هم نظرشون را بفرمایند.ممنون
    دوست عزیز منم گفتم سونی رنگارو زنده تر نشون میده تا ال جی ولی ولی همه اینا به تنظیم و کالیبره کردن بستگی داره
    در ضمن اینو در نظر بگیر که سونی که اونجا داره تست میشه اینجا پیدا میشه به نطرت

10. 2 کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا کسی خبردار نیست که این 86000 رو گلدیران داد تو بازار یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

آقا کسی خبردار نیست که این 86000 رو گلدیران داد تو بازار یا نه ؟
    آره داداش وارد کرده ولی کم گیر میاد
    یه سر به سایت ال جی سنتر بزن(فروشگاه مرکزی ال جی)موجود داره البته اینچش رو نمیدونم

13. 2 کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فقط دوستمون در مورد تاخیر ورودی کمتر و کیفیت بهتر در سونیw804 گفتند که اگه بیشتر توضیح بدن ممنون میشم در ضمن کیفیت ساخت الجی 86000 خوبه چون خرید از بانه گارانتی نداره
    دوست عزیز
    «Input Lag» یا «تأخیر ورودی» به فاصله ی زمانی بین دستور ورودی تا زمان عکس العمل تلویزیون گفته میشه...
    این فاصله ی زمانی برای کسانی مهم هست که گیمر هستن... و قصد دارن به صورت گسترده با تلویزیونشون بازی کنن...
    پایین بودن این زمان خصوصا برای بازی های جنگی یا بازی های دونفره بسیار حائز اهمیت هست...

در خصوص کیفیت ساخت (Build Quality)، سایت avforums با توجه به معیارهای خودش به LA8600 نمره ی 7 داده... و به W804 نمره ی 8 داده...
    اما به این معنا نیست که LA8600 کیفیت ساخت بدی داره!

دوست عزیز درست می فرمایید... LA8600 نسبت به W804 درخشش کمتری داره...
    همون طور که تو الگوهای شطرنجی سایت avsforums این موضوع کاملا مشخص هست:

LA8600:

W804:

میانگین روشنایی LA8600 حدود 95 شمع بر مترمربع هست...
    در حالی که این عدد برای W804 چیزی نزدیک به 118 شمع بر مترمربع هست...
    و اختلافی نسبتا معنادار!

در عوض، همون طور که می بینید LA8600 از نظر غلظت رنگ مشکی، گوی سبقت رو ربوده...
    خصوصا با وجود سیستم Local Dimming به مراتب بهتری که روی LA8600 نسبت به W804 وجود داره، این برتری ملموس تر هم خواهد بود...

با این حال، همون طور که دوستمون هم گفتن، شما می تونید جوری تلویزیون رو کالیبره کنید که غلظت مشکی کمتر بشه و در عوض درخشش تصویر بیشتر بشه...

15. 4 کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •