تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: کمک در port forwarding

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض کمک در port forwarding

سلام
    من در زمینه شبکه زیاد وارد نیستم. اگه بد توضیح میدم شما ببخشید.

من میخواستم نرم افزارBubbleUPnP (برای انتقال تصاویر و ..) را اجرا کنم که برای کانکنت شدن این ارور رو میده:

HTTP: ERROR: Cannot connect. Check that the public host name is valid and that port 58050 is opened on your router
    HTTPS: ERROR: cannot reach external server to perform test: java.net.SocketTimeoutException: Read timed out

درون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینطور توضیح میده:
    [LTR]If "Server is reachable from Internet" is displayed, everything is fine and BubbleUPnP Server is ready to use for remote access.
    Otherwise something is preventing the Internet to connect on the HTTP or HTTPS port. This will likely be a NAT or firewall issue. For example, if the public HTTP port is 58050 and the LAN IP Address displayed is 192.168.1.10

• Add a rule on your router to redirect connection on TCP port 58050 to LAN IP Address 192.168.1.10 on port 58050. You must use the same port for the redirection
    • Add a rule on your firewall to allow incoming traffic on TCP port 58050 on the 192.168.1.10 machine
    • For HTTPS access repeat the 2 steps above with the HTTPS port (58051 by default)

[/LTR]

من مودم وایرلس آلفکس دارم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکل از فایروال نیست. جایی خوندم باید در قسمت port forwarding یکارایی بکنم ولی نتونستم این قسمت رو درون مودم پیدا کنم. port mapping داشت اما با توضیحاتی که خونده بودم حور در نمیامد.
    ممنون میشم راهنماییم کنین که باید چیکار کنم.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بالاخره تونستم مشکل حل کنم. میگم شاید بدرد یکی بخوره.
    در قیمت firewall مودم رفتم DMZ رو فعال کردم و با این کار به یک آی پی مورد نظرم اجازه دادم به هر پورتی دسترسی داشته باشه. مشکل من که بسته بودن پورت های 58050 و 58051 بود با این کار کاملا مرتفع شد.
    موفق باشید.

3. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •