تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مادربورد گیمینگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض مادربورد گیمینگ

سلام.من قصد جمع کردن یه سیستم گیم دارم.اهل اور هم نیستم.میخوام ببینم واسه کسی مثه من که اولویت و بیشترین وقتش واسه گیم هست مادربورد گیمینگ بگیرم یا مادربورد های غیر گیمینگ هم جوابگو هست؟؟چون میخوام بیشتر رویه گرافیک زوم کنم و ار لزومی نداره زیاد واسه مادربورد تخصصی خرج نکنم ممنون.اگر نمونه ای سراغ دارین بیزحمت مثال بزنید.با تشکر

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    اين بستگى به نياز و کاربردتون داره.
    اگر اور ميکنين بايد متناسب با اينکار مادربورد رو تهيه کنين.
    اگر از چند کارت گرافيک همزمان استفاده ميکنين بايد مادربورد مناسب اينکار رو تهيه کنين.
    در غير اينصورت نياز به هزينه بيشتر نيست و مادربورد با چيپ معمولى هم کفايت ميکنه.
    در کل همه قطعات بايد متناسب با هم انتخاب بشن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.
    اين بستگى به نياز و کاربردتون داره.
    اگر اور ميکنين بايد متناسب با اينکار مادربورد رو تهيه کنين.
    اگر از چند کارت گرافيک همزمان استفاده ميکنين بايد مادربورد مناسب اينکار رو تهيه کنين.
    در غير اينصورت نياز به هزينه بيشتر نيست و مادربورد با چيپ معمولى هم کفايت ميکنه.
    در کل همه قطعات بايد متناسب با هم انتخاب بشن.
    ممنون از راهنماییت عزیز.من نه اهل اور هستن و نه اهل کراس این حرفا.واقعا تفاوتی بین مادربورد های گیمینگ با معمولی میکنه؟از لحاظ کیفیت،اجرای بازی یا نه در حد تبلیغات هست؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ممنون از راهنماییت عزیز.من نه اهل اور هستن و نه اهل کراس این حرفا.واقعا تفاوتی بین مادربورد های گیمینگ با معمولی میکنه؟از لحاظ کیفیت،اجرای بازی یا نه در حد تبلیغات هست؟
    تا جایی که منم میدونم مادربورد های گیمینگ و معمولی (مثلا MSI Z77-g43 و MSI Z77-G43 GAMING) این هست که در ساخت برد های سری گیمینگ از لایه های بیشتری در فیبر مدار استفاده میشه و این باعث میشه در صورت اورکلاک و فشار روی سیستم، نویز کمتر باشه! و راندمان افزایش پیدا بکنه!
    و به همین دلیل، اگه اوکلاک نمیکنید، بنظر من نیازی نیست!

5. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

البته در تایید فرمایشات دوست گرامی باید اضافه کنم که مادربورد های سری گیمینگ واقعا" با بقیه مادر برد ها زمین تا آسمون فرق میکنه. به طور مثال مین برد گیگابایت مدل G1.Sniper 5 امکانات خارق العاده ای رو داره یکی از امکاناتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که باعث میشه از خرید کارت صدای جانبی منصرف بشید وهمچنینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . در ضمن قابلیت های دیگه ای رو هم داره و جایزه های متعددی رو برده که میتونید تو گوگل یه سرچی کنید.

من به شما پیشنهاد میکنم اگه بودجه شو دارید حتما" از مین برد های حرفه ای تر با چیپست z87 استفاده کنید تا چندین سال جوابگو همه نیاز های شما خواهد بود.

چیپست هایی که در مین بردهای حرفه ای استفاده میشه واقعا" بهتر و سریعتره تفاوت را احساس خواهید کرد.
    Last edited by badboys_87; 25-10-2013 at 14:11.

7. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •