تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: غذای هندی | آشپزی

  1. #1

    پيش فرض غذای هندی | آشپزی

    سلام
    در این تاپیک طرز تهیه انواع غذاهای هندی قرار خواهد گرفت

    فهرست :




    آپدیت تا پست شماره 13

  2. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2

    پيش فرض

    باقلا پلوی پاکستانی و هندی

    کشورهای همسایه معمولاً تحت‌تأثیر الگوی غذایی هم قرار گرفته و بعضی از غذاهای کشورهای همجوار را با اندکی تغییرات و به‌ صورتی که با ذائقه‌شان هماهنگ باشد در فهرست غذایی خود قرار می ‌دهند. این اتفاق در مورد باقلاپلوی ایرانی برای کشورهای پاکستان و هندوستان تا حدودی افتاده است. آنها این غذای خوشمزه را به طریق زیر می ‌پزند. بد نیست این بار شما این روش را امتحان کنید.





    مواد لازم


    برای 4نفر:
    برنج باسماتی 275 گرم یا یک و یک ‌دوم پیمانه آب 3 پیمانه
    کره 40 گرم یا 3 قاشق سوپ‌خوری
    باقلای تازه و ریز 175 گرم یا یک و یک‌ دوم پیمانه
    شوید تازه خرد شده 6 قاشق سوپ‌خوری
    دارچین یک قاشق چای‌خوری
    زیره سبز یک قاشق چای‌خوری
    زعفران ساییده شده نصف قاشق چای‌خوری
    نمک به مقدار لازم
    مقداری شوید تازه برای تزئین
    پودر فلفل قرمز یک قاشق چای‌خوری



    طرز تهیه:
    1- قابلمه‌ای را آماده کرده و برنج را همراه با آب در آن بریزید. مقدار کمی نمک هم به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب آن به جوش آید. پس از آن، مدت 10 دقیقه صبر کنید تا برنج کاملاً در آب بجوشد، سپس آن را در سبدی آبکش کنید.
    2- قابلمه دیگری آماده کرده و یک‌ سوم از کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب شود. سپس کف قابلمه را با لایه‌ای از برنج آبکش‌شده پوشانده و یک ‌چهارم از میزان باقلا و مقدار کمی شوید تازه خرد شده را روی آن بریزید.
    3- حالا لایه دیگری از برنج را روی شوید ریخته و همین‌طور ریختن مواد را به‌ صورت لایه‌لایه ادامه دهید تا مواد به پایان برسد، البته لایه پایانی باید برنج باشد. نصف استکان آب داخل برنج بریزید، سپس قابلمه را به مدت 8 دقیقه روی اجاق‌گاز قرار دهید.
    4- پس از این مدت، باقیمانده کره را آب کرده و روی برنج بریزید. در پایان، دارچین، زیره و فلفل قرمز را روی برنج بپاشید و دم‌کنی را روی قابلمه بگذارید.
    حرارت اجاق‌گاز را پایین آورده و 25 تا 30 دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد. از طرفی دیگر، پودر زعفران را در آب حل کرده و مقداری برنج را به آن آغشته کرده و پس از کشیدن برنج، سطح آن را با برنج زعفرانی و چند برگ شوید تازه تزئین کنید.
    نکته:
    در این باقلاپلو از باقلای خام استفاده شده است، اگرچه باقالای مصرفی خیلی ریز و زودپز است ولی اگر در پخت کامل آن مردد هستید بهتر است ، باقلا را به صورت مجزا پخته و سپس لابه‌لای برنج بریزید.

  4. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  5. #3

    پيش فرض

    پلو سبزیجات هندی

    هویج و گل کلم و قارچ و سیب زمینی را جداگانه در روغن تفت میدهیم و آنها را با هم مخلوط کرده کنار میگذاریم. سیر و پیاز را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود ...






    مواد لازم


    هویج حلقه حلقه شده ۴ عدد
    گل کلم ریز شده:۲ پیمانه
    فلفل دلمه باریک خرد شده : ۲عدد
    قارچ چهار قاچ شده :۴عدد
    پیاز بزرگ خلال شده :۱ عدد
    سیب زمینی متوسط مکعبی خرد شده ۱ عدد
    سیر رنده شده : ۱ قاشق مربا خوری
    گوجه فرنگی خرد شده: ۴ عدد متوسط
    شنبلیله خرد شده :۱ قاشق غذا خوری
    زرد چوبه ۱ قاشق مربا خوری
    پودر زیره سبز -از عطاری تهیه کنید- ۱ قاشق مربا خوری
    پودر تخم گشنیز :۱ قاشق مربا خوری
    ادویه مخلوط :ا قاشق مربا خوری
    نخود فرنگی : ۱لیوان
    برنج : ۵ پیمانه
    روغن به مقدار لازم


    طرز تهیه:
    هویج و گل کلم و قارچ و سیب زمینی را جداگانه در روغن تفت میدهیم و آنها را با هم مخلوط کرده کنار میگذاریم. سیر و پیاز را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود و گوجه فرنگی های خرد شده را به آن میافزاییم.
    شنبلیله تازه و نمک و فلفل و زردچوبه و زیره و پودر گشنیز و ادویه و نخود فرنگی را به سبزیها اضافه کرده و تفت میدهیم.مخلوط اولیه را به این مخلوط اضافه کرده و بعد از چند دقیقه حرارت خاموش میکنیم.برنج را آبگش کرده و میگذاریم دم بکشد.هنگام سرو غذا مخلوط را لابلای برنج میریزید

  6. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  7. #4

    پيش فرض

    سالاد هندی

    یک فنجان ماست و یک فنجان بادام یا نارگیل کوبیده و یک عدد پیاز ریز شده و چند برگ گشنیز و چند برگ نعناع و چند فلفل سبز را ریز ریز کرده ...







    مواد لازم



    ماست ساده کم چرب 1 فنجان
    پیاز 1 عدد
    گشنیز 3 برگ
    نعناع 3 برگ
    بادام 1 فنجان
    فلفل سبز 3 عدد

    طرز تهیه :

    یک فنجان ماست و یک فنجان بادام یا نارگیل کوبیده و یک عدد پیاز ریز شده و چند برگ گشنیز و چند برگ نعناع و چند فلفل سبز را ریز ریز کرده با ماست و بادام مخلوط کنید . البته بادام را قبل از استفاده بکوبید ، نام دیگر سالاد هندی چتنی ماست است آن را همراه با غذا یا به عنوان پیش غذا مصرف کنید .

  8. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  9. #5

    پيش فرض

    پاکورا غذای هندی

    از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید...








    مواد لازم


    آرد سفید یک چهارم لیوان آرد نخود سه چهارم لیوان
    پیاز ریز شده 2 عدد بزرگ
    فلفل سبز تند ریز شده 1 یا 2 عدد
    گشنیز ریز شده یک چهارم لیوان
    شوید ریز شده یک چهارم لیوان
    تره فرنگی ریز شده کمی
    بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
    زردچوبه 1 قاشق چایخوری
    نمک به مقدار لازم
    آب یک سوم لیوان
    روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    - آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید.

    - پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.
    - گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
    - از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.
    - پاکورا را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.

  10. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  11. #6

    پيش فرض

    لوبیا سبز تند ( غذای هندی )





    مواد لازم :
    لوبیا سبز ( سر و دم آنها را زده و از وسط نصف کنید ) نیم کیلو
    زنجبیل تازه و پوست کنده به مقدار لازم
    سیر پوست کنده ده حبه
    آب یک فنجان
    روغن گیاهی 4 قاشق سوپ خوری
    زیره سه قاشق چای خوری
    دانه گشنیز آسیاب شده دو قاشق چای خوری
    گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خرد شده 2 عدد
    نمک به مقدار لازم
    فلفل آسیاب شده تازه به مقدار لازم
    آب لیمو سه قاشق سوپ خوری


    طرز تهیه :
    زنجبیل و سیر را در مخلوط کن ریخته و نصف فنجان آب به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید . روغن را در یک ماهیتابه سر گشاد روی حرارت ملایم داغ کنید . پس از اینکه داغ شد زیره ها را در روغن ریخته و نیم دقیقه در روغن سرخ کنید . مخلوط زنجبیل و سیر را به آن بیفزائید و به مدت دو دقیقه در روغن تفت دهید . سپس دانه گشنیز را نیز به آن اضافه کنید و چند دقیقه در روغن سرخ کنید . گوجه های خرد شده را روی مواد سرخ شده ریخته و دو دقیقه بپزید و در همان حال با پشت قاشق گوجه ها را له کنید . لوبیا ، نمک و یک فنجان آب را به مواد اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا لوبیا کاملا ترد شود . درب ظرف را برداشته ، روی آن آب لیمو و سپس فلفل فراوان بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب خوراک بخار شود .

  12. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  13. #7

    پيش فرض

    سمبوسه هندی

    روغن و ادویه کاری را به تخم مرغ اضافه کرده هم بزنید سپس سیب زمینی آبپز را به مواد اضافه کنید هم بزنید...
    مواد لازم برای آشپزی آکا
    برای خمیر سمبوسه:
    آرد=3 لیوان
    تخم مرغ=1 عدد
    روغن=2 قاشق غذاخوری
    ادویه کاری=1 قاشق غذاخوری
    آب=4/1 لیوان
    سیب زمنی آبپز=1 عدد
    خمیرمایه=1 قاشق غذاخوری


    سیب زمینی نیمه آبپز شده=2 عدد
    فلفل دلمه=1 عدد
    فلفل سبز تند=1 عدد
    پیاز=1 عدد
    سیر=1 حبه
    نمک و فلفل=به مقدار لازم
    پودر فلفل قرمز=کمی

    طرز تهیه خمیر:
    1. تخم مرغ را در ظرفی ریخته بزنید.
    2. روغن و ادویه کاری را به تخم مرغ اضافه کرده هم بزنید سپس سیب زمینی آبپز را به مواد اضافه کنید هم بزنید.
    3. آب را به مواد اضافه کرده سپس آرد و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده کم کم به مواد اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
    4. خمیر را به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا ور بیاید.
    5. برای مواد داخل سمبوسه،پیاز و سیر را نرم رنده کرده و در روغن کمی تفت دهید سپس فلفل دلمه را به صورت خلال باریک خرد کرده در روغن کمی تفت دهید.
    6. سیب زمینی نیمه آبپز شده را به صورت مکعب شکل خرد کرده همراه با بقیه مواد کمی تفت دهید سپس به آن ادویه اضافه کرده مواد را هم بزنید.
    7. از خمیر 16 گلوله کوچک برداشته سپس هر کدام را جداگانه با وردنه باز کرده و از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.






    8. خمیر را طبق شکل درآورده و با مواد سمبوسه پر کنید.












    9. سمبوسه‌ها را طبق شکل بسته و در روغن فراوان سرخ کنید.

  14. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  15. #8

    پيش فرض

    کوفته کباب هندی



    مواد لازم

    گوشت چرخ‌کرده نیم کیلوگرم
    پیاز سه عدد
    آرد یک قاشق غذاخوری
    هویج پخته دو عدد
    نخودسبز و لوبیا سبز پخته شده یک فنجان
    گوجه‌فرنگی و فلفل‌قرمز هندی از هرکدام یک عدد
    کره 50 گرم
    آب یک فنجان
    تخم‌مرغ یک عدد
    نمک و روغن به میزان لازم
    سیر رنده شده به میزان لازم
    ادویه شامل: پودر تخم‌گشنیز، زنجبیل، پودرسیر، زردچوبه و کاری به میزان لازم




    طرز تهیه :
    ابتدا گوشت را با آرد و یکی از پیازهای رنده شده و ادویه که از قبل مخلوط کرده‌ایم، به همراه نمک و تخم‌مرغ ورز داده و آن را به شکل کباب‌های کوچک و گرد درمی‌آوریم و می‌گذاریم نیم‌ساعت بماند، سپس در روغن سرخ می‌کنیم. یکی دیگر از پیازها و سیر رنده شده را با زردچوبه و روغن‌ سرخ می‌کنیم، سپس درون گوجه‌فرنگی رنده شده آب و نمک می‌ریزیم، وقتی جوشید کوفته‌ها را در آن ریخته، می‌گذاریم بپزد تا آب آن کشیده شود.
    هویج‌ها را خرد کرده و با لوبیاسبز، نخودسبز و پیاز نگینی خرد شده به همراه کره سرخ می‌کنیم، آن‌گاه فلفل‌قرمز را حلقه‌ای خرد کرده روی آن می‌ریزیم و بعد از سه دقیقه گاز را خاموش می‌کنیم. ابتدا کوفته‌ها را در ظرف چیده، آنگاه مخلوط سبزی‌های آماده شده را کنار آن ریخته و سرو می‌کنیم.

  16. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  17. #9

    پيش فرض

    سالاد ریتا







    بیشتر غذاهای هندی به همراه انواع سسهای متنوع خورده میشه . ریتا میشه گفت چیزی شبیه ماست خیار خودمون هست ولی نوع هندیش.


    مواد لازم


    برای 2 نفر:
    زیره سبز=۱/۲-۱ قاشق چایخوری
    گرم ماست=۱ فنجان یا ۲۵۰
    خیار درشت که ریز خرد شده=۱ عدد
    نمک و فلفل= به میزان لازم
    برگهای گشنیز تازه که ریز خرد شده=۱/۴ فنجان
    طرز تهیه:
    1. روی شعله ملایمی ماهیتابه کوچکی می گذاریم و زیره را برای مدت کمی در ماهیتابه برشته می کنیم ، تا حدی که کمی تغییر رنگ دهد . باید مواظب باشیم که زیره نسوزد
    2. بعد از اینکه زیره خنک شد به کمک ماشین آسیاب زیره را پودر می کنیم.
    3. در یک کاسه ماست را کمی هم می زنیم و خیار و زیره و نمک و فلفل و گشنیز را با ماست قاطی می کنیم و به همراه غذا میل می کنیم.
    اگر شما هم مزه زیره را دوست داشته باشین می توانید ریتا را امتحان کنید. مثلا به همراه کتلت میل کنید.

  18. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  19. #10

    پيش فرض

    بجیه هندی





    مواد لازم

    :
    ▪ آرد لپه: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری؛
    ▪ گشنیز تازه: ۱ استکان؛
    ▪ فلفل سبز تازه: ۵ تا ۶ عدد؛
    ▪ سیر رنده شده: ۴ تا ۵ حبه؛
    ▪ زیره سبز کوبیده: ۱ قاشق چایخوری؛
    ▪ پیاز: ۱ عدد؛
    ▪ زنجفیل رنده شده: ۱ قاشق چایخوری؛
    ▪ زردچوبه، نمک و فلفل: به دلخواه.


    سس بَجیه
    ●مواد مورد نیاز:
    ▪ تمرهندی: نصف بسته بزرگ؛
    ▪ فلفل سبز: ۶ تا ۷ عدد؛
    ▪ گشنیز: ۱ استکان؛
    ▪ کنجد چرخ شده: ۱ استکان؛
    ▪ پیاز: ۱ عدد؛
    ▪ زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری؛
    ▪ نمک و فلفل قرمز: به دلخواه.


    ● طرز تهیه:
    آرد لپه (بِیسِن) را داخل ظرف گودی می ریزیم و آب را کم کم به آن اضافه می کنیم تا کمی رقیق شود و به غلظت ماست برسد، بعد پیاز و گشنیز و فلفل سبز را خیلی ریز بریده داخل مایع می ریزیم و بعد سیر و زنجفیل رنده شده با زردچوبه، زیره سبز، نمک، فلفل سیاه یا قرمز به مقدار لازم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و می گذاریم یک یا دو ساعتی بماند.
    داخل دیگ کوچک یا سرخ کن یا ماهی تابه گود تا نیمه روغن می ریزیم و وقتی که کاملاً داغ شد مواد را با قاشق غذاخوری طوری باید بریزیم که به هم نچسبد و کاملاً در روغن قرار بگیرد و سرخ شود و بعد بجیه ها را بر می گردانیم که قسمت دیگرش هم سرخ شود.
    بعد از سرخ شدن آن را در ظرفی که حوله کاغذی قرار داده ایم می گذاریم که روغن آن را کاملاً بگیرد و بعد از سرخ شدن داخل ظرفی چیده پذیرایی می کنیم در صورت امکان (بجیه ها) داغ سرو شود. این خوراکی بیشتر عصرانه یا شام سرد با سس های مختلف تند سرو می شود. سس این غذا در ذیل توضیح داده شده.
    ● طرز تهیه سس بَجیه:
    ابتدا تمرهندی را داخل کمی آب، خیس کرده آبش را صاف می کنیم. (اگر غلیظ باشد بهتر است) گشنیز، پیاز و فلفل سبز را ریز ریز کرده و داخل آب تمرهندی می ریزیم و بعد مواد ذکرشده را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و در همزن چرخ می کنیم و با بَجیه سرو می کنیم.
    ▪ نکته:
    آرد لپه باعث پف کردن غذا می شود و نیازی به تخم مرغ و بیکینگ پودر نیست. آرد لپه را می توان از فروشگاه هایی که ادویه هندی می فروشند خریداری یا در منزل تهیه کرد.

  20. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •