تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: غذاهای دریایی | آشپزی

  1. #1

    پيش فرض غذاهای دریایی | آشپزی

    سلام
    در این تاپیک طرز تهیه انواع غذا های دریایی قرار خواهد گرفت

    فهرست :




    آپدیت تا پست شماره 15

  2. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2

    پيش فرض

    خوراک رنگی تن ماهی
    پیاز را با چاقو بخوبی خرد کنید.در کاسه ای روغن زیتون، سرکه، جعفری و تلخون را که بخوبی خرد شده ریخته و هم بزنید....





    ●مواد لازم

    برای ۴ نفر
    ▪ یک عدد پیاز
    ▪ یک فنجان روغن زیتون
    ▪ چهار قاشق مرباخوری سرکه
    ▪ دو قاشق مرباخوری جعفری خرد شده
    ▪ دو قاشق مرباخوری پیازچه
    ▪ دو قاشق مرباخوری تلخون
    ▪ ۴۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته شده
    ▪ ۴۰۰ گرم لوبیا سفید پخته شده
    ▪ ۲۲۵ گرم تن ماهی
    ● طرز تهیه
    پیاز را با چاقو بخوبی خرد کنید.
    در کاسه ای روغن زیتون، سرکه، جعفری و تلخون را که بخوبی خرد شده ریخته و هم بزنید.
    لوبیا را پس از پخته شدن، درون سبد ریخته و صبر کنید تا آب آن کاملاً گرفته شود.
    پیازچه خرد شده را با لوبیا بخوبی مخلوط کرده و آن را با تن ماهی و پیاز خرد شده بخوبی هم بزنید. سپس سس تهیه شده را به آنها افزوده و آنقدر بزنید تا کاملاً یک دست شود.

  4. #3

    پيش فرض

    خوراک میگو با گوجه فرنگی




    با استفاده از یک چاقوی تیز پیاز و فلفل سبز را خرد کنید.
    ۲. زنجبیل،سیر،نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. آبلیمو را به آن افزوده و مخلوط کنید تا به شکل




    ●مواد لازم


    پیاز متوسط=۳ عدد
    فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد
    زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری
    سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
    نمک=۱ قاشق چایخوری
    پود فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
    آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
    میگوی یخزده=۳۵۰ گرم
    روغن=۳ قاشق غذاخوری
    رب گوجه فرنگی=۴۰۰ گرم
    گشنیز تازه برای تزئین

    ●طرز تهیه:

    ۱. با استفاده از یک چاقوی تیز پیاز و فلفل سبز را خرد کنید.
    ۲. زنجبیل،سیر،نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. آبلیمو را به آن افزوده و مخلوط کنید تا به شکل خمیری در آید.
    ۳. میگوها را در ظرف آب سردی قرار داده و کنار بگذارید تا یخش باز شود. آن را کاملا خشک کنید.
    ۴. روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود.
    ۵. مخلوط ادویه را به پیاز افزوده حرارت را کم کنید و بپزید و به مدت سه دقیقه به هم بزنید و خوب مخلوط کنید.
    ۶. گوجه فرنگی را خرد کرده و به آن افزوده و سپس رب گوجه فرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت ۷-۵ دقیقه بپزید و گاهگاهی بهم بزنید.
    ۷. میگوها را به ماهیتابه اضافه کرده و ده دقیقه بپزید،گاهگاهی بهم بزنید. آنرا با گشنیز تزئین کرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه صرف کنید.

  5. #4

    پيش فرض

    تاس کباب ماهی

    پیازها را به قطعات بزرگ دایره ای می بریم وته قابلمه قرار می دهیم بطوری که تمام کف قابلمه را بپوشاند. ماهیها را به قطعات دلخواه می بریم



    مواد لازم


    ماهی آمور,فیتوفاگ ,کپور ۱کیلو
    سیب زمینی درشت نیم کیلو
    گوجه فرنگی گوشتی نیم کیلو
    پیاز درشت ۳عدد
    هویج درشت ۳عدد
    ادویه وفلفل وسیر بمیزان لازم
    پودرلیموعمانی خشک یا آب لیمو بمیزان لازم


    طرزتهیه:
    پیازها را به قطعات بزرگ دایره ای می بریم وته قابلمه قرار می دهیم بطوری که تمام کف قابلمه را بپوشاند. ماهیها را به قطعات دلخواه می بریم وروی پیازها می چینیم. ادویه وسیر را که کوبیدیم به آن اضافه می کنیم سیب زمینی ها را پوست کنده وبه قطعات دلخواه برش زده با گوجه فرنگی وهویج که به اندازه های دلخواه بریده ایم ,روی ماهیها قرار می دهیم .کمی روغن ونصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم وبا حرارت ملایم می پزیم در خلال پخته شدن ,پودر لیموخشک عمانی ویا آب لیمو به ان اضافه می کنیم

  6. #5

    پيش فرض

    بادنجان قالبی

    ابتدا بادنجان ها را به صورت ورقه های نازک برش بزنید (به صورت عمودی). روی بادنجان ها نمک ریخته تا نرم و تلخی بادنجان ها گرفته شود. پس از 15 دقیقه آنها را شسته و خشک کنید. در ظرف گود دو لیوان آب را به همراه مقداری نمک ...






    مواد لازم


    بادنجان قلمی= چهار عدد
    پاستا= 100 گرم
    فیله ماهی سالمون= 200 گرم
    قارچ اسلایس شده= چهار عدد
    ذرت کنسروی= 50 گرم
    فلفل دلمه ای قرمز نگینی شده و جعفری ساطوری شده= از هر کدام 50 گرم
    خیارشور خردشده= 1/3 پیمانه
    پنیر پیتزا =100 گرم
    نمک و فلفل= به میزان لازم

    طرز تهیه:
    ابتدا بادنجان ها را به صورت ورقه های نازک برش بزنید (به صورت عمودی). روی بادنجان ها نمک ریخته تا نرم و تلخی بادنجان ها گرفته شود. پس از 15 دقیقه آنها را شسته و خشک کنید. در ظرف گود دو لیوان آب را به همراه مقداری نمک و روغن داخل دستگاه با قدرت 100درصد دو الی چهار دقیقه گذاشته تا آب جوش بیاید سپس پاستا را به آب اضافه کرده دوباره ظرف را چهار الی پنج دقیقه دیگر با همان قدرت داخل دستگاه قرار دهید پس از پخت، پاستا را آبکش کرده و کلیه مواد را به جز بادنجان به پاستا اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف شیشه ای لبه دار بادنجان ها را کنار هم چیده تا لبه ها روی هم باشد و سطح کل ظرف با بادنجان پوشیده شود مواد را در ظرف مورد نظر ریخته به صورتی که مواد تا لبه را بپوشاند سپس لبه های اضافه بادنجان ها را روی مواد کشیده با درپوش با قدرت 100 درصد حدود 12 دقیقه داخل دستگاه بگذارید.

    نکته:
    می توانید به جای ماهی از مرغ، سوسیس، کالباس، میگو و سویا استفاده کنید.

  7. #6

    پيش فرض

    تن ماهی با رشته




    کره را در یک ماهیتابه گذاشته و تا ذوب شدن آن صبر کنید. سپس پیازها را درون آن بریزید و برای مدت پنج دقیقه روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا نرم شود. پس از نرم شدن پیازها، آرد و نمک....





    ●مواد لازم



    ▪ شش قاشق غذاخوری کره مارگارین
    ▪ سه چهارم فنجان پیاز خرد شده
    ▪ شش قاشق غذاخوری آرد
    ▪ یک قاشق غذاخوری نمک
    ▪ دو فنجان شیر
    ▪ دو فنجان پنیر چدار
    ▪ یک فنجان ماهی تن
    ▪ یک فنجان رشته


    ● طرز تهیه

    کره را در یک ماهیتابه گذاشته و تا ذوب شدن آن صبر کنید. سپس پیازها را درون آن بریزید و برای مدت پنج دقیقه روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا نرم شود. پس از نرم شدن پیازها، آرد و نمک را به آن افزوده و با استفاده از چنگال سطح آن را صاف کنید. سپس شیر را به آن بیفزایید و هم بزنید تا محتوای درون ظرف به شکل خامه درآید.
    پنیر چدار، ماهی و رشته را به محتوای درون ظرف اضافه کنید. ماهیتابه را از روی شعله برداشته و آن را به مدت دو روز در یخچال گذاشته و سپس ظرف را در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

  8. #7

    پيش فرض

    خوراک ماهی با سبزیجات




    در یک ماهی تابه کره را ذوب کنید و پیازچه ها و رازیانه را در کره ریخته و تفت دهید.سپس آنها را در ظرفی قرار دهید و اجازه دهید تا خنک شوند....




    مواد لازم


    برای ۶ نفر
    ▪ یک قاشق غذاخوری کره
    ▪ یک قاشق چایخوری رازیانه
    ▪ شش عدد پیازچه
    ▪ ۲۵۰ گرم ماهی سالمون
    ▪ سه قاشق غذاخوری شوید خردشده
    ▪ نصف فنجان سس مایونز
    ▪ دو قاشق چایخوری آب لیموی تازه
    ▪ یک بسته پاستای حلزونی شکل
    ▪ نمک و فلفل سیاه
    ▪ برگ شوید تازه برای تزئین


    ● طرز تهیه

    در یک ماهی تابه کره را ذوب کنید و پیازچه ها و رازیانه را در کره ریخته و تفت دهید.
    سپس آنها را در ظرفی قرار دهید و اجازه دهید تا خنک شوند.
    سپس تکه های کوچک ماهی، شوید خرد شده، مایونز، آب لیموترش و نمک و فلفل را به آنها بیفزایید و کاملاً هم بزنید. در یک ظرف بزرگ آب جوش و نمک و پاستاها را ریخته و بگذارید تا نرم و پخته شوند سپس از آب خارج کنید و بگذارید سرد شوند.
    پاستا و بقیه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و با برگ های شوید تزئین کنید.
    ـ نکته: اگر دوست داشته باشید می توانید با کمی فلفل بیشتر این سالاد را به صورت تند سرو کنید.

  9. #8

    پيش فرض

    خوراک ماهی کیلکا


    ابتدا ماهی را بدیت ترتیب پاک کنید . سر ماهی را بکشید تا روده ی ماهی نیز بیرون آید سپس ماهی ها را شسته و در صافی بیندازید ...





    مواد لازم


    ▪ نیم کیلو ماهی کیلکا
    ▪ یک قاشق مربا خوری آویشن
    ▪یک عدد لیمو ترش
    ▪ صد گرم خامه
    ▪یک عدد فلفل دلمه ای
    ▪ مقداری نمک



    ● روش تهیه
    ابتدا ماهی را بدیت ترتیب پاک کنید . سر ماهی را بکشید تا روده ی ماهی نیز بیرون آید سپس ماهی ها را شسته و در صافی بیندازید تا آب اضافی آن گرفته شود مقداری روغن در تابه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی گرم شد ماهی ها را در آن تفت دهید در همان حال آبلیموی ترش و مقداری نمک و آویشن روی آن بریزید و مرتب مواد را هم بزنید تا کمی بپزد سپس خلال فلفل دلمه ای را اضافه کنید پس از چهار دقیقه نصف غذا را در دیس بکشید و مقداری سیب زمینی سرخ شده روی آن بریزید باز مقداری از ماهی و یک ورقه سیب زمینی سرخ شده بچینید و روی آن را صاف نمایید سپس خامه را بعد از زدن روی آن بریزید و صاف کنید

  10. #9

    پيش فرض

    خوراک ماهی ادویه‌دار



    ۱) اگر از ماهی درشت استفاده کرده‌اید، فیله‌های آن را به ۲ یا ۳ قسمت ببرید؛ سپس آرد ذرت و ادویه را در کاسه بلوری بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید ...







    ●مواد لازم


    برای ۴ نفر:
    - ۴ عدد فیله ماهی (هر کدام از تکه‌ها حدود ۱۷۵ گرم باشد)
    - یک قاشق چای‌خوری ادویه مخلوط
    - ۴ قاشق چای‌خوری آرد ذرت
    - ۳ قاشق سوپ‌خوری روغن مایع
    - ۴ عدد پیازچه (ریش ریش شود)
    - یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه (رنده شده)
    - ۱۵۰ گرم قارچ (خرد شود)
    - ۱۱۵گرم کنسرو ذرت درسته (حلقه حلقه شود)
    - ۲ قاشق سوپ‌خوری سویا سس
    - ۳ قاشق سوپ‌خوری آب سیب
    - یک قاشق چای‌خوری شکر


    ● طرز تهیه:
    ۱) اگر از ماهی درشت استفاده کرده‌اید، فیله‌های آن را به ۲ یا ۳ قسمت ببرید؛ سپس آرد ذرت و ادویه را در کاسه بلوری بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید. حالا تکه‌های ماهی را داخل کاسه بریزید و خوب با مخلوط آردی آغشته کنید.
    ۲ ) روغن را در تابه‌ای ریخته و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس خلال‌های پیازچه، زنجبیل، قارچ و ذرت حلقه حلقه شده را در روغن بریزید و به مدت ۲دقیقه حرارت دهید تا مواد، تفت داده شوند. حالا تکه‌های ماهی را که به آرد آغشته شده به این مواد اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. پس از اینکه یک طرف ماهی تفت داده شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز حرارت ببیند.
    ۳) سویا سس، آب سیب و شکر را با هم مخلوط کرده و به مواد داخل تابه – شامل ماهی – اضافه کنید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه، حرارت دهید. حالا غذا را بچشید و اگر نیاز به اضافه کردن نمک و فلفل بود، به آن بیفزایید.
    ▪ نکته: با توجه به اینکه سویا سس شور است، نمک را از ابتدا اضافه نمی‌کنیم. در پایان، این خوراک ماهی را به همراه سبزیجات پخته یا مخلوطی از جوانه‌ها سرو کنید.

  11. #10

    پيش فرض

    پوره ماهی



    فیله ماهی را در آب جوش بیندازید و صبر کنید تا برای پنج دقیقه به خوبی پخته و نرم شود. سپس آن را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید...





    مواد لازم


    برای هشت نفر
    ▪ ۲۰۰ گرم فیله ماهی بدون استخوان
    ▪ ۲۰۰ گرم ماهی دودی
    ▪ یک تکه لیموترش
    ▪ دو قاشق مرباخوری آب لیموترش
    ▪ یک قاشق مرباخوری خردل
    ▪ دو قاشق مرباخوری پیازچه خردشده
    ▪ یک هشتم قاشق مرباخوری فلفل
    ▪ نصف فنجان کره
    ▪ هشت عدد نان باگت


    ● طرز تهیه
    فیله ماهی را در آب جوش بیندازید و صبر کنید تا برای پنج دقیقه به خوبی پخته و نرم شود. سپس آن را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید، ماهی دودی را با لیموترش، آب لیمو، خردل، پیازچه و فلفل درون مخلوط کن بریزید تا کاملاً آمیخته شود.
    سپس ماهی پخته شده را نیز به آن اضافه کرده و آنها را تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود، مخلوط را در ظرف مناسبی ریخته و برای دو ساعت درون یخچال قرار دهید. این مخلوط را درون نان باگت ریخته و آن را به عنوان عصرانه سرو کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •