سلام دوستان. چند روزیه homepage همه مرورگرهای من با سایت start.qone8.com باز میشه. عوضش هم که میکنم باز همون میاد. add-on و cooki را پاک کردم، مرورگر را restore کردم بازم نشد. ی سرچی تو سایتای انگلیسی کردم متوجه شدم ویروسه. لطفن راهنماییم کنید...
سلام دوستان. چند روزیه homepage همه مرورگرهای من با سایت start.qone8.com باز میشه. عوضش هم که میکنم باز همون میاد. add-on و cooki را پاک کردم، مرورگر را restore کردم بازم نشد. ی سرچی تو سایتای انگلیسی کردم متوجه شدم ویروسه. لطفن راهنماییم کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از منوی log on ان را پاک کنید
پیداش نکردم. تو قسمت everything هم رفتم با ctrl+F قسمتای مختلف نام ویروس را سرچ کردم ولی بازم نبود.
برنامه های AdwCleaner و Malwarebyte معمولا مشکل رو حل میکنند.
Last edited by satansilent; 19-10-2013 at 20:51.
با malwarebyte اسکن سریع کردم دوتا threat پیدا کردم ولی ریست که کردم بازم homepage را ک تغییر دادم همون اومد
باید درایو C رو fullscan کنید.
فراموش نکنید system restore باید خاموش باشه.
Last edited by satansilent; 19-10-2013 at 23:34.
توسط برنامه ی زیر از سیستم خود یک گزارش تهیه کنید و در جایی آپلود کرده و در این تاپیک قرار دهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته: تنظیمات رو بر روی حداکثر قرار بدین!
Last edited by Captain; 20-10-2013 at 10:07.
نرم افزاری با عنوانRRT remove restriction tool در سی دی های هایرن وجود داره که مشکل شما را حل میکنه ببینید میتوانید ان را در نت پیدا کنید یا خیر
Last edited by vissoto; 20-10-2013 at 03:55.
انجام دادم. حدود 147 تا object پیدا کرد که وقتی show result را زدم فقط یکیشو خودش select کرده بود که به نام malware بود. بقیش انتخاب نشده بود. اون یکی را remove کردم و ویندوز را restart کردم ولی باز نشد
از ورژن 1.75.0.1300 هم استفاده کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)