با سلام خدمت همه دوستان عزیز
بنده ویندوز لپ تاپ را که 8 اورجینال بود از استور به 8.1 اپدیت کردم
ولی 66% که دانلود شده بود رفتم تا توی کوچه و بیام وقتی اومدم دانلود شده بود کامل ولی خوب من شک کردم که ناقص دانلود شده باشه ( اخه قبلش از 0 درصد تا 66 درصد را خیلی طول کشیده بود !)
ولی ریست کردم و نصب شد
الان مشکلی که دارم اون نوار کنار که مال کانکشنها هستش قبلا توی 8 میشد مثلا روی کانکشن v p n کلیک راست کرد ولی الان اونجا اصلا کلیک راست کار نمیکنه !
یعنی مربوط میشه به این که کامل دانلود نشده باشه ؟
یا 8.1 اینطوریه ؟
یا مثلا اون ریتینگ ویندوز که از مای کامپیوتر قابل دسترسی بود الان نیستش !
یا اسم مای کامپیوتر شده This PC
اصلا از کجا متوجه بشم که ناقص دان شده یا .... ؟
بی تردید آپدیت ویندوز شما به 8.1 بدرستی انجام شده.
برای دیدن برخی از اطلاعاتی که هنگام کلیک راست بر روی کانکشن ها در ویندوز 8 نمایان می شد، در ویندوز 8.1 ابتدا از منوی پنهان شونده ویندوز 8.1 که در سمت راست صفحه قرار داره گزینه Settings رو انتخاب کنید و در منویی که ظاهر می شه روی گزینه Change PC settings که اون پایین خودنمایی می کنه، کلیک کنید و سپس در زیر منوی PC Settings روی گزینه Network کلیک کنید. در این بخش کانکشن های شما نمایش داده میشه. با کلیک روی هر کانکشن تنظیمات اون ظاهر می شه که از جمله با قرار دادن زیر مجموعه Data usage روی حالت On این دو گزینه در کلیک راست شما بر روی کانکشن ها مثل گذشته ظاهر میشن.
همچنین با آن که در ویندوز 8.1 از ویندوز ریتینگ خبری نیست اما همچنان اطلاعات مربوط به اون در دسترس است. کافی است اگر ویندوز شما در درایو C نصب شده این درایو را باز کرده و عبارت زیر را در نوار نشانی بالای آن بچسبانید و کلید اینتر را بزنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا آخرین فایلی رو که در این نشانی می بینید(احتمالا به نام Formal.Assessment (Recent).WinSAT.xml دیده میشه و قبل از این عبارت تاریخ تولید این گزارش مشاهده میشه) با مرورگر اینترنت اکسپلورر باز کنید. حالا با یک نگاه گذرا میتونین به ریتینگ سیستم تون که چیزی شبیه این هست دست پیدا کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید