تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: نوشیدنی ها | آشپزی

  1. #1

  2. #2

    پيش فرض

    نوشیدنی توت فرنگی و شیر



    مواد لازم

    برای 2 نفر:
    1/5 لیوان توت فرنگی

    1/5 لیوان شیر

    یک قاشق غذا خوری عسل

    طرز تهیه:
    توت فرنگی را کاملاً بشویید و در ظرف لعابی یا بلوری به کمک گوشتکوب بکوبید. عسل و شیر را به آن اضافه کنید. با مخلوط کن برقی روی درجه کم یا همزن دستی خوب بزنید. سپس سرو کنید. در صورت تمایل می توانید این آشامیدنی را با قدری خامه میل کنید.

    نکات تغذیه ای :
    توت فرنگی دارای مواد معدنی مثل آهن و آهک، منیزیم، ید ، برم، فسفر و مقدار زیادی پتاسیم است وبرای مبتلایان به نقرس و بیماری قند مفید است. از مهمانان خود با این نوشیدنی گوارا در فصل تابستان پذیرایی کنید. توت فرنگی ضد یبوست و ضد رماتیسم است.

  3. #3

    پيش فرض

    میلک شیک توت فرنگی




    مواد لازم

    برای 2 نفر: توت فرنگی 200 گرم
    شیر نصف لیوان
    بستنی 4 اسکوپ
    رنگ طبیعی قرمز(مثل آب شاتوت یا آلبالو) 3 قطره

    طرز تهیه:
    توت فرنگی، بستنی، شیر سرد و رنگ خوراکی (آب شاتوت یا آلبالو) را در مخلوط کن ریخته و به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید. سپس لبه لیوان را با شکر رنگی تزیین کرده و مایه میلک شیک را داخل آن بریزید.
    با یک عدد توت فرنگی و دو عدد برگ نعنا نوشیدنی را تزیین نموده و با نی آن را سرو کنید.

  4. #4

    پيش فرض

    نوشیدنی کیوی و سیب





    مواد لازم

    (برای 2 نفر) : کیوی 3 عدد
    سیب 1 عدد
    نعنای تازه دو شاخه
    تکه های یخ مقداری

    طرز تهیه:
    کیوی و سیب را قطعه قطعه کنید و در مخلوط کن به صورت پوره در آورید.- سپس تکه های یخ را روی آب میوه های پوره شده بریزید. با برگ های نعناع و تکه های سیب و کیوی، روی نوشیدنی تزیین نمایید.

  5. #5

    پيش فرض

    چای سبز



    مواد لازم

    چای سبز=3 قاشق غذاخوری
    شکر=2 قاشق غذاخوری
    هل خرد شده=8 قطعه
    آب جوش=2 لیوان
    نعناع سبز=کمی
    روش نگهداری و دم کردن چای سبز :
    برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.برای هر نفر 1 قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، 1 لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید.چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.

  6. #6

    پيش فرض

    هات چاکلت فندقی






    مواد لازم


    پودر کاکائو=3 قاشق چایخوری
    پودر شکلات فوری(هات چایکلت)=3 قاشق چایخوری
    شیر سرد=2/1 پیمانه
    خامه معمولی=2 قاشق چایخوری
    شکر=به میزان لازم
    شکلات صبحانه فندقی=2 قاشق چایخوری


    طرز تهیه:

    1. شیر را در جوش بریزید و پودر کاکائو،پودر شکلات فوری،خامه و شکر را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید. سپس با بخار دستگاه ساز آن را جوش بیاورید.در صورت نداشتن ساز، جوش را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا گرم شود.
    2. در این مرحله،شکلات صبحانه را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا حل شود و مخلوط جوش بیاید و آماده سرو شود.
    3. بعد از جوش آمدن،مخلوط را در فنجان بریزید و با پودر کاکائو روی آن را تزئین کنید.
    رقیق و غلیظ بودن هات چاکلت با کم و زیاد کردن مقدار کاکائو بدست می آید.
    توجه داشته باشید که به دلیل شیرین بودن شکلات صبحانه،از مقدار کمی شکر استفاده کنید.

  7. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  8. #7

    پيش فرض

    کافه گلاسه عربی






    مواد لازم


    بستنی شکلاتی=1 فنجان
    بستنی ساده=2/1 فنجان
    شیر=1و2/1 فنجان
    شکر=4/1 فنجان
    خامه فرم گرفته=2 قاشق سوپخوری
    پودر =1 قاشق غذاخوری
    پودر کاکائو=1 قاشق مرباخوری


    طرز تهیه :
    بستنی ساده و شکلاتی را از یخچال بیرون گذاشته و پس از نرم شدن با هم مخلوط کنید تا بستنی شکلاتی کمرنگی بدست آید. سپس در فریز گذاشته تا کاملا سفت شود.شیر و را با هم مخلوط کنید. سپس شکر را افزوده روی حرارت بگذارید تا بجوش آید و شکر و حل شود.بعد از ولرم شدن آن را در ظرف استیل ریخته،در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. داخل لیوان های مورد نطر را با شیر مرطوب کرده یک طرف لیوان را پودر کاکائو بپاشید سپس نصف لیوان را با بستنی پر کنید و شیر آماده را روی بستنی ریخته و با خامه فرم گرفته روی آن را تزئین کرده و سرو کنید.

  9. #8

    پيش فرض

    شکلات صبحانه




    مواد لازم


    پودرکاکائو= 2قاشق سوپخوری
    زرده تخم مرغ= 2عدد
    شیر= 2قاشق سوپخوری
    شکلات تخته ای= 50 گرم
    کره= 3/1 فنجان
    پودرقند= 2/1 فنجان
    خامه فرم گرفته= 3/1 فنجان
    فندق خرد شده= مقداری


    طرزتهیه:
    پودرقند و پودرکاکائو را در ظرفی بریزید و کره نرم را به آن اضافه کنید و با میکسر مخلوط کنید تا سفت شود شکلات را در بخار کتری قرار دهید تا ذوب شود و آن را به مایه بالا اضافه کنید زرده های تخم مرغ را جداگانه بهم بزنید تا سفید و کشدار شود حال تمام مواد را همراه با خامه و فندق با هم مخلوط کرده ظرف را مدت یکساعت در یخچال بگذارید

  10. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  11. #9

    پيش فرض

    کافه گلاسه




    مواد لازم

    شیر نصف لیوان
    بستنی نصف لیوان
    شکر یک قاشق سوپخوری
    نسکافه یک قاشق غذاخوری


    طرز تهیه :
    شیر و شکر و نسکافه را می جوشانیم و بعد از خنک شدن آن را در لیوان و یا در گیلاس پایه بلند ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا کاملاً خنک شود. در این مرحله بستنی را به آن اضافه می کنیم و با خامه و کمی پودر پسته روی بستنی را تزئین می کنیم

  12. #10

    پيش فرض

    ایس شکلات میلک






    مواد لازم


    سس شکلات=3 قاشق غذاخوری
    شیر سرد=1 لیوان
    یخ خرد شده=1 لیوان

    طرز تهیه
    :
    شیر و سس شکلات را در مخلوط کن ریخته و به مدت 2 دقیقه مخلوط می کنیم. سپس به لیوان یخ اضافه کرده و با نی سرو می کنیم.می توان برای تزئین از مقداری خامه استفاده کرد.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •