تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: آشپزی با مایکروفر | آشپزی

  1. #1

    پيش فرض آشپزی با مایکروفر | آشپزی

    در این تاپیک طرز تهیه انواع غذا ها با استفاده مایکروفر قرار میگیرد


    فهرست :



    آپدیت تا پست شماره 21

  2. #2

    پيش فرض

    فرنی با مایکروفر




    ابتدا آرد برنج ، شکر و شیر سرد را با یکدیگر خوب مخلوط کرده و آن را داخل یک ظرف گود مناسب ریخته و به مدت 2 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید







    مواد لازم

    آرد برنج 100 گرم
    شیر هموژنیزه 1 قاشق سوپخوری
    شکر 2.5 قاشق سوپخوری
    گلاب 0.25 فنجان



    طرز تهیه :
    ابتدا آرد برنج ، شکر و شیر سرد را با یکدیگر خوب مخلوط کرده و آن را داخل یک ظرف گود مناسب ریخته و به مدت 2 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید ( در این فاصله یکبار آن را خوب هم بزنید ).
    سپس گلاب را به آن اضافه کرده و به مدت 6-3 دقیقه با قدرت 70% داخل مایکروفر قرار دهید. ( دقت نمایید در این فاصله نیز فرنی را 3 الی 4 بار خوب هم بزنید ).

  3. #3

    پيش فرض

    طرز تهیه گراتن سیب زمینی با مایکروفر

    ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و آن ها را به صورت ورقه های نازک ببرید، و در یک ظرف کم عمق گذاشته و به مدت 10-8 دقیقه با قدرت...







    مواد لازم

    سیب زمینی 750 گرم
    کره 25 گرم
    پنیر پیتزا 150 گرم
    سس مایونز 0.5 فنجان
    فلفل قدری
    نمک قدری طرز تهیه :
    ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و آن ها را به صورت ورقه های نازک ببرید، و در یک ظرف کم عمق گذاشته و به مدت 10-8 دقیقه با قدرت 100% با درب داخل مایکروفر قرار دهید. ظرف را بیرون آورده مقداری نمک و فلفل و سس سفید را روی آن ریخته و پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و مجددا آن را بدون درب به مدت 7-5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید.

  4. #4

    پيش فرض

    سس خامه با مایکروفر


    مواد لازم

    پیاز 2 عدد
    کره 60 گرم
    ترخون 25 گرم
    نعناع 25 گرم
    جعفری ساطوری شده 25 گرم
    آب گوشت 0.4 لیتر
    خامه 100 گرم
    آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
    فلفل قدری
    نمک قدری

    طرز تهیه :
    ابتدا کره را در یک ظرف پیرکس بریزید و مدت 30 ثانیه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. بعد پیاز خرد شده را داخل آن ریخته و مدت 3 دقیقه دیگر در مایکروفر بگذارید . سپس آرد را داخل ظرف بریزید و خوب آن را نرم کنید. آب گوشت را بتدریج اضافه کنید و مرتبا مخلوط را هم بزنید تا آرد گلوله نشود. سبزی های معطر را نیز داخل آن بریزید و مدت 10 دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید ( روی قدرت 50% ) تا سس غلیظ شود . نمک و فلفل نیز به ان اضافه کنید ، سپس سس را از مایکروفر بیرون آورده از صافی عبور دهید و دوباره به مدت 10 دقیقه داخل مایکروفر با قدرت 100% بگذارید تا کاملا غلیظ شود. به سس آماده شده ، خامه اضافه کنید و برای گوشت های سفید از آن استفاده کنید .

  5. #5

    پيش فرض

    پای پوره سیب زمینی با مایکروفر




    مواد لازم

    گوشت چرخ کرده : ۴۵۰ گرم
    سیب زمینی : ۹۰۰ گرم
    تخم مرغ : ۱ عدد
    پنیر پیتزا : ۱۵۰ گرم
    پیاز : ۱ عدد
    آرد سفید : ۱۵ گرم
    رب گوجه فرنگی : ۱۵ گرم
    آب : ۰.۰۹ لیتر
    شیر هموژنیزه : ۰.۱۵ لیتر
    کره : ۱۵۰ گرم
    روغن : ۱۵ گرم
    فلفل : قدری
    نمک : قدری

    طرز تهیه :
    ابتدا پیاز را خرد کرده و روغن به آن اضافه نمائید و مدت ۳ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و مدت ۲ دقیقه دیگر داخل مایکروفر بگذارید و در این مدت یکبار مخلوط گوشت و پیاز را هم بزنید. حالا آرد، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را که در آب حل کرده‌اید به ان اضافه کنید و درب آن را گذاشته و مدت ۱۰-۸ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید و در این فاصله آن را ۲ بار هم بزنید.
    سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به ابعاد ریز خرد کنید و داخل یک ظرف پیرکس جداگانه بریزید و حدود ۱۰۰ میلی لیتر از شیر را روی آن بریزید و روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و روی پوشش را سوراخ کنید و مدت ۱۷-۱۵ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید. پس از این مدت ظرف را از مایکروفر بیرون آورده و برای مدت ۵ دقیقه روی آن را بر ندارید، سپس سیب زمینی‌ها را نرم کرده و با تخم مرغ، شیر باقی مانده و کره مخلوط نموده روی گوشت پهن کنید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید و مدت ۴-۳ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید تا پنیر آب شود.

  6. #6

    پيش فرض

    سالاد تخم مرغ



    • با استفاده از اسپری روغن، مقدار کمی روغن در ظرف کوچکی که مخصوص مایکرویو باشد، اسپری کنید.
    • تخم‌مرغ‌های همزده را درون آن بریزید و آن را در مایکروفر قرار داده و با قدرت حداکثر( 100%)، به مدت یک دقیقه، حرارت دهید. سپس، تخم‌مرغ را با چنگال هم زنید وبا قدرت


    این سالاد تخم‌مرغ را که با سبزی‌جات ترد همراه است، بعنوان صبحانه‌ای لذیذ میل کنید.

  7. #7

    پيش فرض

    طرز تهیه مربای توت‌فرنگی با مایکروفر







    این روزها ازجمله دغدغه‌های خانم‌های کدبانو، پختن مرباهای مختلف با میوه‌های فصل است که در بهار و اوایل تابستان معمولا این جریان با درست‌کردن مربای توت‌فرنگی شروع می‌شود.
    حالا اگر شما از آن جمله خانم‌های پرمشغله هستید که به‌رغم میلتان هنوز فرصت نکرده‌اید، مربای توت‌فرنگی موردنیاز برای بقیه فصل‌های سال را درست کنید، نگران نباشید. شما می‌توانید این مربا را در مدت زمانی کمتر از یک‌ ساعت در مایکروفر تهیه کنید.
    به این ترتیب دیگر لازم نیست امسال از پختن مربای توت‌فرنگی صرف‌نظر کنید و به مرباهای آماده کارخانه‌ای رو بیاورید. مقداری توت‌فرنگی بخرید و یک ساعت بعد مربای آماده را تحویل بگیرید.مدت‌زمان لازم برای آماده‌سازی این مربا: ۳۰ دقیقه
    مدت‌زمان لازم برای پخت: ۳۰ تا ۳۳ دقیقه ودرنهایت هم ۴ پیمانه مربا خواهید داشت.



    مواد لازم


    توت‌فرنگی ریز؛ ۴ پیمانه
    شکر؛ ۴ پیمانه
    آب لیموترش؛ یک قاشق سوپ‌خوری روش پخت:
    1- ابتدا توت‌فرنگی‌ها را شسته و برگ‌های قسمت بالایی آن را بکنید، سپس در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، کاسه‌ای بزرگ آماده کنید و توت‌فرنگی را به همراه شکر در آن بریزید و صبر کنید تا آب بیندازد.
    2- بعد از آنکه توت‌فرنگی آب انداخت، مخلوط را در مایکروفر قرارداده و بدون در روی حداکثر قدرت و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که آب آن شروع به جوشیدن کند، حرارت دهید. در این فاصله گاهی مخلوط توت‌فرنگی و شکر را هم بزنید.
    3- پس از این مدت، آب لیموترش را اضافه کنید و با همان قدرت، به مدت ۱۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که مربا غلیظ شود، حرارت دهید.
    نکته: برای اینکه از آماده‌شدن شیره مربا مطمئن شوید، یک قاشق سوپ‌خوری از شیره مربا را در یک نعلبکی حاوی آب سرد بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه صبر کنید. گر شیره مربا به‌صورت لایه‌ای روی آب قرار گرفت و با کج‌کردن نعلبکی، این لایه چین‌خوردگی پیدا کرد، مربا آماده است. در غیر این صورت، ۲ تا ۳ دقیقه دیگر حرارت‌دادن در مایکروفر را با حداکثر قدرت ادامه دهید.

  8. #8

    پيش فرض

    تهیه پیاز داغ با مایکروفر


    یک تابه مسطح مناسب انتخاب کرده نیم کیلو پیاز خلال شده را با 4 قاشق سوپخوری روغن داخل آن ریخته و با روغن مایع مخلوط کنید



    ظرف را به مدت 30-20 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید ( بسته به نوع پیاز زمان متفاوت می شود ) و در این فاصله 3 بار آن را خوب هم بزنید تا پیازها بطور کاملا یکنواخت طلایی شوند

  9. #9

    پيش فرض

    طرز تهیه کباب میگو در مایکروفر





    مواد لازم

    گوشت فیله گوساله و یا مرغ ۴ تکه که در قطعات ۵ سانتی متری تقسیم و نمک زده شده
    کره ۳ قاشق غذا خوری
    میگو پخته نشده پوست کنده ۱۶ تکه
    فلفل سبز ۱ عدد که به ۱۶ قطعه حدود ۲.۵ سانتی متر تقسیم شده است
    قارچ تازه ۱۲ عدد طرز تهیه :
    گوشت فیله نمک زده را در ظرف مخصوص قرار داده و به مدت ۲ دقیقه با توان ۱۰۰% مایکروویو قرار دهید بطوریکه به صورت نیم پز در آید . سپس آنرا کنار بگذارید . کره را در یک ظرف شیشه ای نشکن قرار داده و به مدت ۱ دقیقه با توان حداکثر مایکروویو در فر قرار دهید . سپس آنرا از مایکروفر خارج نموده و کنار بگذارید .
    میگو ، گوشت ، فلفل سبز و قارچ را به ترتیب در سیخ مخصوص مایکروفر قرار داده و کباب ها را در ظرف فلزی مخصوص بگذارید . و کره ذوب شده را با برس به آن بزنید . سینی مخصوص را در مایکروفر و در حالت گریل Grill به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید . پس از این مدت سیخ های کباب را خارج کرده و زیر و رو کنید و مجددا کره زده و به مدت ۷ دقیقه دیگر در حالت Grill در مایکروفر قرار دهید .تا میگو ها پخته و تیره شود .

  10. #10

    پيش فرض

    پخت میگو با مایکروفر


    مواد لازم
    برای 4 نفر :

    میگو : 500 گرم
    جعفری و سیر خرد شده : یک مشت
    پیاز خرد شده : به مقدار کافی
    روغن زیتون : یک قاشق غذا خوری
    رب گوجه فرنگی : 4 قاشق غذا خوری
    فلفل قرمز کوچک خرد شده : 1 عدد
    نمک و فلفل : به مقدار دلخواه





    طرز تهیه :

    پیاز خرد شده ، جعفری و سیر خرد شده را در یک ظرف مخصوص ریخته روغن و همچنین رب گوجه فرنگی وفلفل قرمز را هم به آن اضافه کنید برای 5 دقیقه بر روی میزان قدرت 40% طبخ کنید میگوها را اضافه کرده نمک و فلفل بزنید و برای 12 دقیقه بر روی میزان قدرت 100% طبخ کنید بعد از 6 دقیقه یکبار هم بزنید .

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •