تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: ترشی | آشپزی

  1. #1

    پيش فرض ترشی | آشپزی

    سلام
    در این تاپیک طرز تهیه انواع ترشیجات قرار خواهد گرفت

    فهرست :



    آپدیت تا پست شماره 16

  2. #2

    پيش فرض

    ترشی سالسا

    مواد لازم:
    گوجه ‌فرنگي
    دو عدد
    فلفل سبز و قرمز و زرد
    از هر کدام نصف فلفل
    کدو سبز
    دو عدد
    بادمجان
    دو عدد
    سرکه دو قاشق غذا خوري
    روغن زيتون سه قاشق غذا خوري
    مرزنجوش خرد شده دو قاشق غذا خوري
    آويشن دو قاشق غذا خوري
    جعفري خرد شده يک قاشق غذا خوري


    طرز تهيه : اگر فلفل رنگي نداشتيد، مي توانيد از دو عدد فلفل سبز استفاده کنيد. بادمجان، کدو و گوجه فرنگي را به مدت دو ساعت در روغن زيتون مي‌خوابانيم. سپس آن ها را در باربيکيو يا فر، کبابي مي‌کنيم تا بپزند. بعد آن ها را به قطعات کوچک خرد مي‌کنيم و همراه با فلفل ‌هاي خرد شده در ظرف مي ‌ريزيم. مرزنجوش، جعفري، آويشن، نمک و سرکه را به آن ها اضافه کرده و خوب هم مي ‌زنيم. اين سالسا به همراه غذاهاي گوشتي خورده مي ‌شود.

  3. #3

    پيش فرض

    ترشی ترخون






    مواد لازم :
    سبزي ترخون
    نیم کیلو
    سیر
    5-4 حبه
    فلفل سبز تند
    4-3 عدد
    سرکه
    به ميزان لازم
    نمک 3 قاشق غذاخوري



    طرز تهیه : ابتدا سبزي را پاك كرده . مي شوييم و بعد از اينكه آب آن گرفته شد داخل شيشه مورد نظر ريخته يك لايه سير ؛ فلفل ؛ نمك روي آن مي ريزيم و دوباره سبزي را ريخته و به همين ترتيب شيشه را پر مي كنيم و در انتها سركه را روي آن مي ريزيم و درب شيشه را مي بنديم . مي گذاريم به مدت يك هفته بماند. نكته : بهتر است براي ترشي از يك تكه نبات استفاده كنيم تا ترشي زودتر برسد.(براي 6 تا 8 نفر)

  4. #4

    پيش فرض

    ترشی هلو


    مواد لازم :
    هلو زعفراني
    پنج عدد
    سياه‌ دانه
    يك قاشق غذاخوري
    نمك و دارچين
    يك قاشق چايخوري
    شکر
    يك قاشق سوپخوري
    ميخك 20 دانه
    سرکه به ميزان لازم


    طرز تهيه : هلو را شسته و با مقداري سركه به مدت سه دقيقه مي‌پزيم، بعد از خنك شدن هلو به هر كدام، پنج دانه ميخك زده، سپس هلوها را درون شيشه چيده، بعد سياه‌دانه، دارچين، شكر و نمك را با هم مخلوط كرده روي هلو مي‌ريزيم، آن‌گاه سركه را اضافه كرده تا روي هلو را بپوشاند در شيشه را محكم بسته در جاي خنك قرار مي‌دهيم، موقع مصرف، ميخك‌ها را از هلو درآورده و هلو را به دو قسمت برش داده، هسته آن را جدا مي‌كنيم، ترشي بعد از ۳۰ روز آماده مصرف است.

  5. #5

    پيش فرض

    ترشی غوره

    مواد لازم :
    غوره
    500 گرم
    سرکه
    500 گرم
    نمک
    به میزان لازم


    طرز تهیه: یه‌وقت نگویید همه جور ترشی دیده بودیم به جز ترشی غوره. این ترشی با بسیاری از خوراک‌ها به خصوص انواع غذاهای حاوی گوشت مرغ بسیار خوشمزه خواهد شد امتحان کردن آن که ضرری نداره! ابتدا دُم غوره را جدا کرده سپس خوب می‌شوییم. سرکه سفید را از قبل پنج دقیقه جوشانده و سرد می‌کنیم. ظرف مناسب ترشی که اصولا شیشه‌ای است را خوب تمیز نموده طوری که داخل آن آب نداشته باشد. غوره‌ها را داخل ظرف می‌ریزیم نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را می‌بندیم، پس از ۱۰ روز ترشی آماده مصرف است.

  6. #6

    پيش فرض

    ترشی افریقایی




    مواد لازم:
    هویج خلال شده 2 پیمانه
    رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
    سیر رنده شده 2 یا 3 حبه
    جوهر لیمو 1 تا 5/1 قاشق غذاخوری
    فلفل سبز تند خورد شده درشت 2 تا 3 عدد
    نمک نصف قاشق غذاخوری
    روغن مایع به اندازه لازم


    * نکته :( روغن نباید کم باشد چون این ترشی یک نوع ترشی روغن دار است ) طرز تهیه: روغن مایع را در ماهیتابه ریخته هویج را اضا فه میکنیم کمی تفت میدهیم و بقیه مواد را اضافه میکنیم در ظرف را میکذاریم با حرارت ملایم که هویج نرم شود . روغن این ترشی باید زیاد باشد . این ترشی را میتوان تا 3 4 روز در یخچال نگهداری کرد. مواد لازم تقریبی میباشد میتوانید با چشیدن جوهر نمک و نمک ترشی را به دلخواه تغییر دهید . این ترشی بسیار خوشمزه می باشد پیشنهاد میکنم حتما درست کنید در ضمن طرز تهیه آن هم بسیار آسان و برای میز مهمانی هم مناسب است.

  7. #7

    پيش فرض

    ترشی هندانه ابو جهل


    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


    شپله گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی کشور از جمله کرمانشاه و همدان و... میروید .این گیاه دارای خاصیت های زیادی است از جمله در درمان درد های مفاصل و کاهش چربی خون موثر میباشد ...


    مواد لازم :
    شپله
    نمک
    سرکه


    طرز تهیه : شپله را شسته و دم آنرا گرفته ودر آب جوشیده سرد شده نمک بریزید به مدت ۵ الی ۶ روز شپله را در آن ریخته و طی این مدت هر روز آب نمک آنرا عوض و در یخجال نگه داری کنید وپس از آن شپله را از آب نمک خارج کرده و با آب روی حرارت گذاشته و وقتی به جوش آمد آب آنرا دور بریزید و مجدداْ یک بار دیگر اینکار را تکرار تا تلخی شپله گرفته شود دقت کنید زیادنجوشد چون ترشی شپله شما نرم میشود . شپله را بعد ازجوشیدن روی صافی بریزید تا آبش برود یک ساعتی صبر کرده و شپله ها را در شیشه مخصوص ترشی ریخته و روی آن سرکه بریزید وچنانچه دوست داشتید کمی هم نمک اضافه کنید و در آنرا محکم کرده و در جای خنک ویا در یخچال نگهداری کنید بعد از بیست الی یکماه ترشی آماده میشود . شپله گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی کشور از جمله کرمانشاه و همدان و... میروید . این گیاه دارای خاصیت زیادی است از جمله در درمان درد های مفاصل و کاهش چربی خون موثر میباشد وضد تشنج و اسپاسم میباشد.به عنوان تحريک‌کننده و محافظ کبد می باشد و باعث بهبود عملکرد کبد می شود.

  8. #8

    پيش فرض

    ترشی کلم قرمز




    مواد لازم :
    كلم‌قرمز یک عدد
    نمک سه قاشق غذاخوري
    سركه سفيد به ميزان لازم


    طرز تهيه : كلم‌قرمز را در اندازه‌هاي دلخواه خرد كرده و در آبكش مي‌ريزيم. نمك را روي كلم‌ها پاشيده و آنها را كمي هم مي‌زنيم تا نمك‌ها حل شوند و مواد را به مدت يك ساعت به همين صورت مي‌گذاريم بماند، سپس كلم‌ها را آبكشي كرده، كمي كه آب آن رفت در ظرف موردنظر ريخته و روي آن را با سركه پر مي‌كنيم. اين ترشي را مي‌توان در كنار غذاهاي گوشتي سرو كرد يا سركه آن را كه بسيار خوشرنگ است با مايونز تركيب كرده و مي‌توانيم از آن براي سالاد استفاده كنيم و براي اين كه ترشي زياد سركه را از بين ببريم بهتر است دو قاشق شكر به مايونز اضافه كنيم.

  9. #9

    پيش فرض

    ترشی گیلاس




    مواد لازم :
    گیلاس ۱ کیلو
    شکر سفید ۳ قاشق غذاخوری
    سرکه ۱/۵ لیتر
    فلفل سیاه یا سفید درسته ۱۰ عدد
    برگ بو و رزماری تازه تعدادی
    آب ساده ۱ استکان


    طرز تهیه : ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .

  10. #10

    پيش فرض

    ترشی مخلوط



    مواد لازم :


    گل کلم بزرگ
    1 عدد
    هویج 1 کیلو
    خیار 2 کیلو
    لوبیا سبز
    200 گرم
    موسیر
    150 گرم
    کلم برگ
    1 عدد
    تمبر هندی 2 بسته
    نمک به مقدار لازم
    سبزی ترشی 1 کیلو
    فلفل دلمه 1 کیلو
    سیر 0/5 کیلو
    بادمجان 1 کیلو
    زرد چوبه 5 قاشق غذاخوری
    فلفل سبز 750 گرم
    کرفس ریز 2 شاخه
    ادویه ترشی به مقدار لازم




    طرز تهیه :

    همه مواد را بشویید و وقتی آبشان کاملاٌ رفت ، خرد کنید . سیر و فلفل دلمه را چرخ کنید . موسیر را 12 ساعت خیس کنید ، سپس بگذارید خشک شود . بادمجان ریز ترشی را با سرکه بجوشانید ، سپس آبکش کنید تا آبش خوب برود . آنگاه خرد کنید . تمبر را در سرکه حل واز صافی رد کنید . همه مواد را باید بگذارید کاملا آبشان برود . در ظروف ترجیحاٌ شیشه ای مواد را لایه لایه همراه با نمک وادویه بریزید و از سرکه پر کنید .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •