تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: مربا | آشپزی

  1. #1

    پيش فرض مربا | آشپزی

    سلام
    در این تاپیک طرز تهیه انواع مربا قرار خواهد گرفت

    فهرست :



    آپدیت تا پست شماره 19

  2. #2

    پيش فرض

    مربای انار




    مقدار تهیه: 3 تا 4 پیمانه
    مواد لازم:
    آب انار
    سه و نیم پیمانه
    دانه انار
    یك پیمانه
    شكر
    سه پیمانه
    آب لیمو
    به مقدار لازم



    طرز تهیه: 1- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید. 2- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید. 3- در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید.
    مربای انار 4- دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن‌ ها را بپزید. 5- برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است. 6- مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.

  3. #3

    پيش فرض

    مربای هویج


    مواد لازم:
    هویج
    3 كیلوگرم
    شكر
    یك كیلوگرم
    آب
    به مقدار نیاز
    آب لیمو
    دو قاشق سوپخوری


    طرزتهیه:
    هویج ها را شسته و آن ها را چرخ كرده و یا خرد می كنیم وبعد شكر را در آب جوش می آوریم و وقتی شكر به نقطه جوش رسیده، هویج ها را به آن اضافه می كنیم و می گذاریم ملایم بجوشد تا هویج ها خوب پخته شوند و وقتی شكر آن قوام آمد از روی شعله برمی داریم و میگذاریم تا خنك شود و آنرا در ظرف مخصوص ریخته و در جای خنك نگه می داریم.
    تذكر: برای اینكه مربا شكرك نزند، چند قطره آب لیمو به آن اضافه می كنیم.

  4. #4

    پيش فرض

    مربا گل محمدی



    مواد لازم :
    شکر
    800 گرم
    گل محمدی خشک
    800 گرم
    جوهر لیمو
    یک قاشق چایخوری
    گلاب
    2 قاشق غذاخوری
    آب به میزان لازم
    رنگ خوراکی قرمز 2 قطره


    طرز تهیه :
    گل خشک را به مدت یک ساعت خیس کرده بعد به مدت 5 دقیقه می جوشانیم آنرا در آب سرد ریخته به مدت 4 الی 5 ساعت دوباره آب آن را عوض می کنیم ، بعد شکر را با آب پیمانه کرده یعنی هر لیوان شکر یک لیوان آب می جوشانیم جرم آن گرفته به مدت 45 دقیقه با شعله ملایم بجوشد بعد گل را اضافه کرده و جوهر لیمو را در دو قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و در داخل مواد ریخته به مدت 15تا20 دقیقه بجوشد گلاب را اضافه می کنیم و رنگ خوراکی قرمز را ریخته و می گذاریم 2 دقیقه بجوشد شعله را خاموش کرده و می گذاریم سرد شود.

  5. #5

    پيش فرض

    مربا کامکوات



    مواد لازم :
    كامكوات
    1 كيلو گرم
    شكر
    1 كيلو گرم
    آب پرتقال
    2 الي 3 ليوان
    دارچين نكوبيده
    1 تكه
    گلاب نصف ليوان


    طرز تهيه : به وسيله يك شيئ نوك تيز مثل سيخ كباب چوبي از يك سر كامكوات فرو كنيد تا سيخ از سر ديگر خارج شود بعد با حركت دادن آن هسته هاي كامكوات را خارج كنيد . وجود هسته موجب تلخي مربا ميشود در صورتي كه در آوردن هسته برايتان مشكل بود كامكوات را از وسط نصف و آنرا خارج كنيد. بعد از رنده ريزي براي پوست آن استفاده كرده و سطح پوست را طوري كه به پوست آسيب نرسد كمي بساييد و اطراف آن را بشوييد تا پوسته ها ي اضافي شسته شود .سپس كامكوات و دارچين را در آب انداخته و بگذاريد تا بجوشد آب آن نبايستي زياد باشد وقتي پخت شكر و آب پرتقال را اضافه كرده و به آرامي بجوشد تا زماني كه شيشه اي شود در آخر گلاب اضافه نموده و به قدر كافي كه جوشيد حرارت را خاموش كنيد . و قطعه دارچيني كه در شهد است را خارج و دور بيندازيد .
    اين مربا بسيار خوشمزه و زيبا و مجلسي ميباشد و وجود آب پرتقال طعم آن را عالي ميكند . اضافه كردن آب پرتقال در اين مربا را از خواهرم مهوش ياد گرفتم وبه شما هم سفارش ميكنم امتحان كنيد .

  6. #6

    پيش فرض

    مربا کیوی




    مواد لازم :
    کیوی
    یک کیلوگرم
    شکر
    یک و نیم کیلوگرم
    جوهر لیمو
    یک قاشق سوپ‌خوری
    وانیل
    نصف قاشق چای‌خوری


    طرز تهیه :
    ۱) کیوی‌ها را شسته و پوست آن را به صورت نازک با چاقو بکنید و سروته آن را نیز بزنید. سپس هرکدام را به قطر یک سانتی‌متر حلقه حلقه کنید.
    ۲) در یک قابلمه استیل یا لعابی، حدود یک استکان آب بریزید و مقدار یک و نیم کیلوگرم شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود.پس از حل‌شدن شکر، حرارت‌دادن را ادامه دهید تا شیره جوشیده و قوام آید.
    کیوی‌های حلقه‌حلقه‌شده را داخل شیره بریزید و کمی حرارت دهید. سپس جوهرلیمو را به همراه وانیل به آن اضافه کنید.
    توجه داشته باشید که این مربا نباید زیاد بجوشد زیرا بافت کیوی نرم بوده و به سرعت له می‌شود. بنابراین با اولین جوش، زیر اجاق‌گاز را خاموش کنید و پس از سردشدن، داخل شیشه بریزید.
    نکته۱) به‌دلیل آنکه کیوی پس از جوشیدن، رنگ اصلی خود را از دست می‌دهد، می‌توانید از رنگ سبز خوراکی مخصوص غذا استفاده کنید. این رنگ به صورت محلول در آب بوده یا به صورت پودری است که می‌توانید مقدار خیلی کمی از آن را در یک قاشق سوپ‌خوری آب حل کرده و سپس به مربا اضافه کنید.
    نکته۲) باتوجه به اینکه رنگ مخصوص غذا معمولا خیلی غلیظ است، ابتدا یکی دو قطره از آن را در مربا بریزید و هم بزنید، اگر کافی نبود، دوباره کمی دیگر اضافه کنید تا رنگ مربا به صورت دلخواه درآید.
    نکته۳) به جای وانیل از هل یا کمی گلاب نیز می‌توانید استفاده کنید.

  7. #7

    پيش فرض

    مربا زرد آلو





    مواد لازم:
    زردآلوی تقریباً سفت
    2/5 كیلو
    شكر
    1/5 كیلو
    آب
    2 لیوان
    آبلیمو
    2 قاشق غذا خوری


    طرز تهیه: زردآلوها را شسته وهسته آنها را با دقت درآورید و كنار بگذارید . شكر را با 2 لیوان آب بگذارید بجوشد. وقتی شربت قوام آمد، بگذارید تا خنك شود. سپس زردآلوها را درشربت بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم و یكنواخت قراردهید تا شربت بجوشد و زردآلوها بپزد ولی له نشود. در انتها آبلیمو را هم اضافه كنید و بعد از قوام آمدن شربت، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مربا خنك شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهدارید.
    نكات تغذیه ای :

    همان طوری كه در مطلب تغذیه ای مربوط به خواص زردآلو در همین سایت اشاره شد، زرد آلو برای تقویت سیستم ایمنی بدن، نوسازی پوست و جلوگیری از آفتاب سوختگی مفید است. همچنین به علت دارا بودن بتاكاروتن به عنوان پیش ساز ویتامینA ، در تقویت بینایی مؤثر است و باعث دید بهترحتی در تاریكی می شود. بنابراین اگر احساس می كنید شب ها و در طلوع آفتاب خوب نمی توانید ببینید، زرد آلوی بیشتری مصرف كنید. البته هر ماده غذایی باید به مقدار مناسب و متعادل مصرف شود . بعضی اوقات خوردن زرد آلوی خام نفخ آور است و علاج نفخ آن، خوردن هسته زرد آلوی شیرین می باشد ولی پخته شده آن مشكلی ایجاد نمی كند.
    همچنین بایستی از زیاده روی در مصرف زرد آلو خودداری نمود ، زیرا مصرف زیاد آن، باعث اختلال در هضم و یا به هم خوردگی عمل روده می شود و در نتیجه فرد به اسهال مبتلا می گردد.

  8. #8

    پيش فرض

    مربای تمشک






    مواد لازم :
    تمشک
    3 کیلو گرم
    شکر
    یک کیلو گرم


    طرز تهیه : تمشک بی‌دانه را شسته در سبد بریزید و بگذارید آبش بخشکد سپس آن را در لگن لعابی بی‌عیب با شکر مخلوط نموده ، مقدار لازم آب در آن ریخته بجوشانید‌. همین که شکرش بخورد تمشک رفت آن را برداشته از صافی گذرانده دانه‌های تمشک را گرفته در ظرف مربا بریزید.

  9. #9

    پيش فرض

    مربای پوست هندونه



    مواد لازم :
    پوست هندوانه و آهک
    از هر کدام یک کیلوگرم
    شکر
    یک و نیم کیلوگرم
    گلاب
    نصف پیمانه
    دانه هِل کوبیده
    یک تا دو قاشق مرباخوری


    طرز تهیه : همه ‌طور مربا و همه جورش را دیده بودید. الا این یکی رو، اما چه بخواهید و چه نخواهید پوست هندوانه اگر به شکل مربا در آید بسیار خوشمزه خواهد شد. اما یادتان باشد اگر این مربا را تهیه می‌کنید عینا مطابق دستور انجام شود وگرنه آن‌طور که باید و شاید خوشمزه نخواهد شد. هندوانه جزو میوه‌هایی است که بیشتر افراد آن را دوست دارند و در فصل تابستان مورد استفاده همگان است. گذشتگان تخم هندوانه را جدا می‌کردند و بو می‌دادند و از پوست هندوانه هم مربای بسیار خوشمزه‌ای تهیه می‌کردند. طرز تهیه مربای پوست هندوانه به این ترتیب است که ابتدا آهک را در ظرفی می‌ریزیم دو یا سه کاسه بزرگ آب روی آهک ریخته و کاملا هم می‌زنیم. سپس پوست‌های هندوانه را تمیز کرده تا حدی که تمامی قرمزی هندوانه گرفته شود، آنها را خرد کرده یا قالب می‌زنیم. آب زلال آهک را صاف کرده و روی پوست هندوانه‌ آماده شده می‌ریزیم و می‌گذاریم ۲۴ ساعت در آب آهک بماند بعد آنها را خارج کرده با آب زیاد می‌شوییم. این کار را چند بار تکرار می‌کنیم و بعد از هر بار شستن پوست هندوانه‌ها آب آن را خالی کرده و دوباره این کار را انجام می‌دهیم و با مقداری آب می‌گذاریم تا بپزد. سپس پوست هندوانه‌ها را در صافی می‌ریزیم تا آب آن برود. شکر را در ظرف لعابی مناسبی ریخته به اندازه سه لیوان آب روی آن می‌ریزیم و شکر را می‌جوشانیم. شربت را صاف کرده و پوست هندوانه‌ها را در شربت ریخته روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید. کف روی مربا را چند بار می‌گیریم. وقتی شربت قوام آمد دانه‌های هِل و گلاب را داخل مربا می‌ریزیم. مربا باید کاملا شفاف و شکننده باشد. بعد مربا را از روی حرارت بر می‌داریم و در ظرف ریخته و پس از خنک شدن در یخچال نگهداری می‌کنیم.

  10. #10

    پيش فرض

    مربای هویچ و خیار


    مواد لازم :
    هويج و خیار
    از هر کدام 500 گرم
    جوهر ليمو
    1/4قاشق چايخوري
    آهك سفيد
    دو پيمانه
    آب
    هشت پيمانه
    شکر 12 پيمانه
    وانیل نصف قاشق چايخوري


    طرز تهيه : هويج و خيار را بشوييد سپس هويج را پوست بكنيد. خيار و هويج را با رنده ورقه‌كن از طول ورقه كنيد و حدود يك تا دو ساعت در آب نمك قرار داده تا نرم شوند، سپس ورقه‌‌هاي هويج را برداشته يك ورق خيار روي آن قرار داده لوله كنيد. بعد از هر دور پيچيدن يكبار كل نوار هويج و خيار را برگردانيد و دوباره به پيچيدن ادامه دهيد. در پايان با يك خلال دندان انتهاي گل را ببنديد و گل‌ها را يكساعت در آب معمولي قرار دهيد تا نمك آنها برود. آهك را با آب مخلوط كرده و صبر كنيد تا آهك ته‌نشين شود. آب صاف روي ظرف را گرفته و گل‌ها را به آب زلال آهك منتقل كنيد و 12 ساعت گل‌ها را در اين آب قرار دهيد. پس از آن دوباره سه تا چهار ساعت گل‌ها را در آب معمولي قرار دهيد. ظرفي را پر از آب كنيد و روي حرارت قرار داده تا جوش بيايد. گل‌ها را به آبجوش اضافه كرده و پنج دقيقه بجوشانيد سپس آبكش كنيد. شكر و آب را مخلوط كرده، روي حرارت گذاشته تا بجوشد جوهر ليمو را اضافه كنيد تا داخل شربت حل شود، گل‌هاي هويج و خيار را به شربت اضافه كرده و پس از جوش آمدن شعله را خاموش و صبر كنيد تا خنك شود. مربا را به ظرف‌هاي مورد نظر با شيره فراوان منتقل كنيد چون شيره آرام‌آرام به خورد ميوه مي‌رود.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •