اینترنت اون سیستم رو کلا قطع کردم،البته چند ساعیت باهاش وصل بودم بعد از این ماجرا
دیگه خدا میدونه تا حالا چی شده
حالبیش اینه که اسم فایلش اینه وقتی دانلودش میکنی : VoiceMail_Karaj
!!!!
الان دارم تروجان کیلر رو دانلود میکنم،فقط یه مسئله،فلش نصب بکنم به این سیستم یا نه ؟ یا مثلا با بلوتوث بفرستم براش فک کنم بهتر باشه ،ها ؟ چون میترسم تو فلش هم تکثیر بشه و دیگه گند در گند بشه
تا جایی که یادمه از اون روز هیچی بهش وصل نکردم
خلاصه که همه جوره راهنماییم کنید لطفا
اون فایل رو هم الان برای شما پ خ میکنم
------------------------------
راستی الان Avira هم به عنوان تروجان شناختش و پاکش کرد،اما دیره دیگه !! به این عنوان شناختش : TR/Kuluoz.A.52
با سلام
نتیجه virus total
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بر اساس برسی های من این مخرب یک trojan downloader است، یعنی ممکن است خود به تنهای مخرب نباشد پس زیاد نگران نباشید.
بر اساس تستی که کردم این مخرب به فایل svchost سیستم حمله و trojan ها را از طریق ان دریافت می کند که مشکوک نباشد، در نتیجه کارهای زیر را انجام دهید:
1- سیستم خود را با نرم افزار malwarebytes antimalware اپدیت شده در safe mod اسکن کنید.
2- نرم افزار ccleaner را نصب کرده و registry را تمیز کنید.
3- بر روی cmd راست کلیک کنید و run as adminstrator را بزنید و کد زیر را وارد کنید :
کد:
و در صورت لزوم dvd ویندوز را داخل دستگاه قرار دهید.
4- چند وقتی با firewall خود سیستم را مانیتور کنید تا از ارتباط های مشکوک مطلع شوید(توصیه می شود از firewall کومودو استفاده کنید).
* نمیدونم گزینه 3 برای ویندوز xp کار میکند یا نه، در نتیجه اگر ویندوزتان xp است بگید تا کدی جایگزین کنم(این مرحله خیلی مهمه).
*گزینه 4 تنها توصیه است و اجباری نیست.
---
باز هم اگر شک دارید میتونید نرم افزار زیر را دانلود کنید و یک گزارش از سیستم بگیرید و برای ما بفرستید تا بررسی شود.
کد:
با تشکر