من در همان مرحله که تو یوکوهاما هستم و باید برم اون نامه رو از تو یه خونه ی ژاپنی بردارم که با برداشتم اون نامه و برگشتن یه ژاپنیه جلوی در ایستاده که نمیدنم باید چی کار کنم
من در همان مرحله که تو یوکوهاما هستم و باید برم اون نامه رو از تو یه خونه ی ژاپنی بردارم که با برداشتم اون نامه و برگشتن یه ژاپنیه جلوی در ایستاده که نمیدنم باید چی کار کنم
یعنی کسی نمیتونه کمک کنه یعنی کسی این بازی رو انجام نداده بابا شما دیگه کی هستید
بابا به خدا گرافیکش خوبه یکی مشکله منو حل کنه
سلام.من بازيشو نداشتم.ولي چرا نميري walkthrough بازي رو از يه سايت مثل cheatcc.com بگيري؟كه كامل توضيش داده باشه؟
سلامنوشته شده توسط samsung_d600
آقاي samsung شما بايد گردنبندي كه در انتهاي اتاق قرار داره هم برداريد وقتيكه گردنبند و نامه رو برداشتيد برگرديد. از در نميتونيد عبور كنيد ولي از پنجره اي كه در پاگرد دو راپله قرار داره ميتونيد .از اون بالا بريد و پنجره رو هل بديد واز طريق سقف ازساختمان خارج شيد . پيش يوكو بريد تا متن نامه رو براتون ترجمه كنه.
Last edited by oomidd; 21-09-2006 at 06:52.
اون پنجره رو امتحان کردم اصلا پرشم بهش نمیرسه حالا یه امتحانه دیگه میکنم
اگه میشه به هم کمک کن سامسونگ این مرحله رو که میگم حتما رد کردی یه مرحله ای هست تو هند باید با یه تلسکوپ ستاره شناسی کنی من تو اون مرحله گیر کردم اگه میشه کمک کنید!
نوشته شده توسط samsung_d600
سلام
آقاي samsung شما بايد با كمك( space + w ) از اون قسمت بالا بريدو پنجره رو هل بديد
آقا اميد ايول رفتمش الان يه جا ديگه گير كردم رفتم توي يه چاپ خونه كه 6 تا دسته هستش و هر كدوم هم يه صورت ژاپني دارن كه در حالت خندان و ناراحت حركت ميكنن نميدون اونجا چه جوريه
در ضمن آقاي اردلان شما بايد تلسكوپ رو حركت بدي روي ستاره هاي پر نور بعد روي 4 پله اطراف حركت كني يكي از اون چهار تا سنگهاي سر راه راه بالا مياورد تا شما ادامه ي مرحله رو بري
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)