تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: کیک | آشپزی

  1. #1

    پيش فرض کیک | آشپزی

    سلام
    در این تاپیک طرز تهیه انواع کیک ها قرار خواهد گرفت



    فهرست :



    آپدیت تا پست شماره 21

  2. #2

    پيش فرض

    کیک ساده ولی خوشمزه
    دستور پخت این کیک بسیار ساده است و همه افراد به راحتی حتی بدون نیاز به همزن و در مدت زمانی کوتاه می توانند این کیک خوشمزه را درست کنند....
    مواد لازم:
    آرد سفید ½ 2 پیمانه
    تخم مرغ 3 عدد
    روغن مایع ¾ پیمانه
    ماست ¾ پیمانه
    شکر 1 پیمانه
    بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
    جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
    وانیل ¼ قاشق چایخوری
    (هر پیمانه معادل یک لیوان معمولی است)

    طرز تهیه :
    شکر را در ظرف گودی ریخته و وانیل را می افزاییم و مخلوط می کنیم. (می توان به جای وانیل از رنده پوست یک لیمو ترش یا رنده نصف پوست یک پرتقال استفاده کرد که طعم فوق العاده ای به کیک می دهد)
    تخم مرغ ها را یکی یکی می افزاییم، و هر یک آنقدر هم میزنیم( با چنگال یا همزن) تا روی آن حباب ایجاد شود و سپس تخم مرغ بعدی را می افزاییم.
    روغن و ماست را می افزاییم و در حدی که مواد یکنواخت شود هم میزنیم.
    آرد را سه بار الک می کنیم و بیکینگ پودر و جوش شیرین را به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم.
    آرد را (که با و بیکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط شده) کم کم به بقیه مواد می افزاییم و فقط در حدی که مخلوط شود هم میزنیم.
    مواد را در قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم. مدت پخت بستگی به فر دارد. ولی به طور متوسط بین 30 تا 45 دقیقه زمان برای پخت لازم است.
    حتما فر را از 15 تا 30 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود.
    با یک خلال دندان یا چنگال در کیک فرو می کنیم، اگر ذرات کیک به آن نچسبید کیک آماده است.
    اگر می خواهید روی کیک طلایی شود 2-3 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.
    میتوانید به خمیر این کیک پودر کاکائو یا نسکافه، کشمش، گردو و ... بیفزایید.
    پودر کاکائو را الک کرده و با آردی که داشتیم مخلوط می کنیم و می افزاییم.
    پودر نسکافه را (به میزان دلخواه) همزمان با ماست بیفزایید.
    حدود نصف لیوان کشمش را با 1 قاشق غذاخوری سرصاف از آردی که داریم مخلوط می کنیم تا کشمش ها به آرد آغشته شوند و در آخرین مرحله قبل از اینکه خمیر را در قالب بریزیم می افزاییم و فقط در حد مخلوط شدن به آرامی هم می زنیم.
    بهتر است گردو را پس از اینکه خمیر در قالب ریخته شد روی خمیر بریزیم. همچنین می توانیم آنرا با خمیر مخلوط کنیم.

  3. #3

    پيش فرض

    کیک کریسمس

    مواد اولیه :
    • كيك اسفنجي دايره به قطر 17 و ارتفاع 2 سانتي‌متر يك عدد
    • پنير خامه‌اي 200 گرم
    • پودر قند الك‌ شده چهار قاشق سوپخوري
    • آب ليموترش تازه دو قاشق سوپخوري
    • خامه فرم‌گرفته و آب سرد از هر کدام يك پيمانه
    • پودر ژلاتين يك قاشق مرباخوري
    •آب سرد 1/4 پيمانه
    • ميوه تازه فيله‌شده يا كمپوت به ميزان لازم
    • پودر آگارآگار يك قاشق چايخوري
    • شكر 1/3 پيمانه

    طرز تهيه:
    كيك را كف قالب كمر بندي به قطر 17 سانتي‌متر قرار دهيد و قالب را در يخچال گذاشته تا خنك شود. پنيرخامه‌اي، پودرقند و آب ليمو ترش تازه را با دور كند همزن بزنيد تا يكنواخت شود. سپس خامه را اضافه و با دور متوسط همزن مخلوط كنيد. پودر ژلاتين را روي پيمانه آب سرد پاشيده و روي بخار آب قرار داده تا حل شود. حالا ژلاتين را به مواد اضافه و سريع مخلوط كنيد. قالب را از يخچال خارج كرده و مواد را روي كـيك بريزيد سطح روي چـيز كيك را صاف كرده و ميوه‌ها را روي سطح چيز كيك بچينيد. قالب را دو ساعـت در يخچال قرار داده تا چيز كيك ببندد. پس از آماده شدن قالب را جدا كرده و به ظرف سرو منتقل كنيد و در يخچال قرار دهيد. پودر آگارآگار و شكر را به يك پيمانه آب سرد اضافه نموده و روي حرارت قرار داده 20 دقيقه بجوشانيد. ظرف را از روي حرارت برداشته تا كمي خنك شود حالا به كمك برس از مواد روي ميوه‌ها بماليد. چيز كيك را دوباره به يخچال برگردانده تا مواد ژل‌كننده بسته‌ شده و روي ميوها براق شود.

    نكته:
    پودر آگارآگار را از لوازم قنادي‌ها مي‌توانيد تهيه كنيد.



    مجله آشپزي خانواده سبز شماره 51

  4. #4

    پيش فرض

    کيک کوارک آمستردام
    کيک کوارک آمستردام

    مواد مورد نياز:
    کره 2/1 پيمانه ( 80 گرم)

    شکر 2/1 پيمانه ( 75 گرم)

    تخم‌مرغ 1 عدد ( 55 الي 60 گرم)

    وانيل شکري 4/1 قاشق چايخوري

    بيکينگ پودر 4/1 قاشق چايخوري

    نمک 8/1 قاشق چايخوري

    آرد 2/1 1 پيمانه( 157 گرم)

    مواد لازم براي رويه کيک :

    تخم‌مرغ 2 عدد ( 110 الي 120 گرم)


    کره 2/1 پيمانه ( 80 گرم)

    شکر 3/2 پيمانه ( 100 گرم)

    وانيل شکري 4/1 قاشق چايخوري

    آب‌ليموتازه 2 قاشق سوپخوري ( 28 ميلي‌ليتر)

    پودر نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوري ( 18 گرم)


    نمک 8/1 قاشق چايخوري

    ماست چکيده 2 پيمانه ( 200 گرم)

    نحوه تهيه:
    فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن کنيد. براي تهيه خمير ، کره و شکر را با همزن برقي بزنيد. سپس تخم‌مرغ و وانيل شکري را اضافه کرده ، به زدن ادامه دهيد تا لطيف شود. بيکينگ پودر و نمک را به آرد اضافه کنيد ، به مواد بالا بيفزاييد و خوب مخلوط نماييد.

    روش تهيه رويه کيک :
    زرده و سفيده تخم مرغ را جدا کنيد. کره ، شکر ، وانيل شکري و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده با همزن برقي بزنيد تا به صورت کرم درآيد. آب‌ليمو را با پودر نشاسته مخلوط کرده ، سفيده تخم‌مرغ را با نمک بزنيد تا زماني که جاي پره‌هاي همزن روي آن محو نگردد و هنگامي که ظرف سفيده را برمي‌گردانيد نريزد. يک سوم آن را به ماست افزوده و مخلوط کنيد. سپس مابقي سفيده‌ها را به تدريج اضافه کرده و مخلوط کنيد. پس از آن مخلوط سفيده را به مواد بالا اضافه و مخلوط کنيد. کف قالب گرد 25 سانتي‌متري را با کمي روغن مايع چرب کنيد و خمير را کف آن پهن کنيد. سپس رويه آماده شده را روي خمير بريزيد و روي آن را صاف کنيد و در طبقه‌ي وسط فر به مدت 75 دقيقه قرار دهيد. پس از آن فر را خاموش کرده و بگذاريد 15 دقيقه ديگر در فر خاموش بماند. از فر بيرون آورده و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر بگذاريد.


    نکته:
    بهتر است که کيک 24 ساعت در يخچال بماند و سپس مورد استفاده قرار گيرد

  5. #5

    پيش فرض

    کیک هلو با شکلات سفید



    مواد لازم برای تهیه کیک:
    کره نرم شده 250 گرم
    شکر 200 گرم
    آرد 300 گرم
    بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
    وانیل 2 قاشق چای خوری
    تخم مرغ 3 عدد بزرگ
    ماست پر چرب 200 گرم
    شکلات سفید قالبی 200 گرم
    هلو 2 عدد

    برای پخت این کیک می‌بایست از قالب ته گودی استفاده کنید که دیواره آن حدود 22 سانتیمتر باشد.


    مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک:


    شکلات سفید قالبی (مقدار آن در ذیل، بیان شده)
    پنیر پرچرب 200 گرم
    ماست پرچرب 200 گرم
    پسته خرد شده 3 قاشق غذاخوری

    روش تهیه کیک:
    * دمای فر را روی 160 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.
    * برای پخت این کیک می‌بایست از قالب ته گودی استفاده کنید که دیواره آن حدود 22 سانتیمتر باشد. کف و دیواره‌های آن را با مقداری کره، چرب نمایید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
    * باقیمانده کره و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا رنگ آن روشن‌تر شود.
    * 50 گرم از شکلات سفید را رنده کنید و مابقی آن را خرد نمایید.
    * شکلات رنده شده، آرد، بیکینگ پودر، وانیل، تخم مرغ و ماست را به ترکیب شکر و کره اضافه نمایید. همه مواد را خوب به هم بزنید.
    * هلو را به قطعه‌های کوچک خرد نمایید و به سایر مواد بیفزایید.
    * مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت 1 ساعت داخل فر قرار دهید. چنگالی را در کیک فرو کنید اگر مایه کیک به آن نچسبد، نشان دهنده‌ی آن است که زمان پخت کیک به پایان رسیده است. پس آن را از قالب خارج نمایید تا سرد شود.
    * برای تهیه کرم کیک، ابتدا مقداری آب را داخل یک ماهیتابه حرارت دهید تا شروع به جوشیدن کند. ظرف حاوی شکلات سفید خرد شده را، روی آب در حال جوش بگذارید. شکلات را به هم بزنید تا کاملاً ذوب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
    * پنیر را بزنید تا صاف و نرم شود. سپس ماست را به آن بیفزایید و خوب به هم بزنید تا یکدست شوند. شکلات ذوب شده را به آن‌ها اضافه نمایید و دوباره به هم بزنید.
    * وقتی کرم، کاملاً سرد شد، آن را روی کیک پخش کنید و سطح آن را با پسته تزئین نمایید.
    عصرانه با طعم هلو، نوش جانتان!

  6. #6

    پيش فرض

    طرز تهیه کیک شکلاتی به شیوه مارتا استوارت




    این نوع کیک شامل شکلات به میزان فراوانی است که روی آن را هم یک لایه شکلات می گیرد.

    زمان: 45 دقیقه
    زمان کلی: با سرد شدن کیک 1 ساعت و نیم




    مواد لازم:
    یک فنجان کره، مقداری هم برای چرب کردن ماهی تابه
    یک دوم فنجان کاکائو (شیرین نباشد)، مقداری هم برای ماهی تابه
    دو فنجان آرد
    یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
    یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین
    یک دوم قاشق چای خوری نمک
    یک و یک دوم فنجان شکر
    دو عدد تخم مرغ بزرگ به اضافه دو عدد زرده تخم مرغ بزرگ
    6 اونس( هر اونس برابر با 31/1گرم) شکلات آب شده
    1 قاشق چای خوری وانیل
    1 فنجان سرشیر*** کم چرب


    فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. تا 8 اینچ(هر اینچ معادل 2/54 سانتى متر) اطراف ماهی تابه را چرب کنید. کاکائو را داخل ماهی تابه بپاشید. ته ماهی تابه را با کاغذ پوستی بپوشانید. در یک کاسه سایز متوسط، آرد، کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید.

    با یک همزن برقی در یک کاسه بزرگتر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن شفاف شود و پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را در یک لحظه به آن اضافه کنید، بعد از اینکه هر کدام از مواد را اضافه می کنید خوب هم بزنید. سپس وانیل و شکلات را اضافه کنید. با درجه کم همزن، آرد را در سه نوبت، سرشیر را در دو نوبت اضافه کنید، و آرد را در ابتدا و انتها بریزید.

    مایه کیک را در ماهی تابه به دو نیم تقسیم کرده و صاف کنید. اجازه دهید کیک آنقدر بپزد تا وقتی که یک خلال دندان را در قسمت مرکزی کیک فرو کردید تمیز بیرون بیاید. یعنی 40 الی 45 دقیقه. اجازه دهید تا 15 دقیقه ماهی تابه سرد شود. یک چاقو را دورتادور هر ماهی تابه فرو کنید و کیک را برگردانید تا کاملا سرد شود.

    از یک تخته مخصوص کیک پزی دور دار استفاده کنید و کیک را روی آن سطح برعکس کنید. یکی از کیک ها را روی ورقه بگذارید و قسمت بالایی آن را با یک سوم شکلات آغشته کنید. دومین کیک را روی آن بگذارید و شکلات باقیمانده را روی آن بریزید و اطراف کیک را هم با آن آغشته کنید. از دو کفگیر فلزی استفاده کنید و با دقت شکلات ها را روی آن بپوشانید و داخل یک سینی بگذارید.

  7. #7

    پيش فرض

    کیک ایتالیایی





    مواد لازم برای کیک:

    آرد سفید: 250 گرم
    شکر: 175 گرم
    کره: 150 گرم (و یا روغن جامد 120 گرم)
    بیکینگ پودر: دو قاشق مرباخوری
    تخم‌مرغ: 2 عدد
    شیر: یک پیمانه (یک لیوان معمولی)
    وانیل: نصف قاشق چایخوری
    مواد لازم برای تزئین کیک:
    شیر: 6 قاشق سوپخوری
    شکر: 100 گرم
    کره: 50 گرم
    عسل: 50 گرم
    گردوی خرد شده: 100 گرم
    زرده تخم‌مرغ: 2 عدد


    طرز تهیه:
    آرد، بیکینگ پودر، شکر و وانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم‌مرغ را در ظرفی می‌شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می‌کنیم.
    کره را کمی گرم کرده داخل تخم‌‌مرغ‌ها می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌‌ها و کره مخلوط گردند.
    شیر را اضافه می‌نماییم و مخلوط آرد و شکر را می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی بدست بیاید.
    قالب مناسبی را چرب کرده، آرد می‌پاشیم و مایه را در قالب می‌ریزیم؛ باید سر قالب 3 تا 4 سانتی‌متر خالی بماند.
    عسل، 50 گرم کره، 100 گرم شکر ، 6 قاشق سوپخوری شیر، نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی می‌ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بجوشد.
    دو عدد زرده تخم‌‌مرغ را مخلوط کرده، داخل سایر مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم.
    وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی آتش برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می‌دهیم.
    فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.
    قالب را روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم؛ کیک باید 45 تا 60 دقیقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود.
    بعد قالب را بیرون می‌آوریم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کرده، کیک را در ظرف قرار می‌دهیم.
    این کیک را می‌توان ساده و بدون مواد تزئینی تهیه نمود. در اینصورت وقتی مایه کیک آماده شد آنرا در قالب ریخته و طبخ می‌نمائیم

  8. #8

    پيش فرض

    کاپ کیک پرتقالی

    مواد لازم:
    ( برای تهیه 6 کاپ کیک )
    تخم مرغ 3 عدد
    شکر 175 گرم
    آب پرتقال 3/4 پیمانه
    روغن مایع 3/4 پیمانه
    آرد سفید 175 گرم
    بکینگ پودر 2 ق م
    پرتقال متوسط 1 عدد

    طرزتهیه:
    فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید.
    آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید.
    شکر را در کاسه ای بزرگ ریخته و تخم مرغ ها را روی آن بشکنید و انقدر با همزن بزنید تا کرم رنگ شود .
    آب پرتقال را هم اضافه و دوباره با همزن بزنید.
    رنده پوست پرتقال را هم اضافه کنید.
    مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید از این مرحله به بعد احتیاجی به همزن نیست.
    وقتی مواد یکدست شد روغن را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید حالا مایه کیک اماده است .
    قالب ها را چرب کنید .
    حدود 2/3 قالب ها را از مایه کیک پر کنید و انها را در سینی فر قرار دهید به مدت 35 الی 40 دقیقه در دمای 180درجه تا کاملا کیک پف کند و خوب بپزد.
    نکته : بعد از گذشت 25 دقیقه کاپ کیکها رو کنترل کنید .
    پخت در مکروفر : از دکمه کانوکشن استفاده کنید روی سه پایه کوتاه قرار بدین ؛ پیش گرمایش 220 درجه سانتیگراد و دمای پخت 200 درجه سانتیگراد و بعد از گذشت 25 دقیقه کاپ کیک ها رو کنترل کنید .
    بعد قالبهارا از فر درآورده و اجازه دهید کاملا خنک شود .
    قالب مافینی که من استفاده کردم قالبهای سیلیکونیه تک نفره است اگه از این قالبها در دسترس نبود میتوانید از قالب مافین فلزی با کپسول کاغذی استفاده کنین.
    نکته : هر پیمانه آرد = 125 گرم و هر پیمانه شکر = 200 گرم می باشد .


  9. #9

    پيش فرض

    کیک موج دار رنگی






    مواد لازم:

    تخم مرغ / 5 عدد
    کره (در دمای محیط) / 250 گرم
    آرد / 2 و 1/2 پیمانه
    شکر دانه ریز / 1 و 1/2 پیمانه
    شیر تبخیر شده * / 1 پیمانه
    بیکینگ پودر / 1 ق چ
    وانیل / 1/4 ق چ
    پودر کاکائو
    رنگ خوراکی زرد و قرمز


    * میتوانید از 1 لیوان شیر پر چرب استفاده نمایید؛ اما من برای جایگزینِ 1 لیوان شیر تبخیر شده اینکار را میکنم که 100 گرم خامه را با نصف لیوان شیر مخلوط میکنم تا صاف شود و در صورت لزوم با کمی شیر به یک پیمانه میرسانم.

    ** نکته ای که بهتره بازم بگم اینه که برای کیک های کره ای بهتره همه ی مواد کاملا به دمای محیط رسیده باشند (تخم مرغ و شیر و کره و ...) در اینصورت موقع اضافه کردن تخم مرغ یا شیر به کره ی زده شده نمیبرد.

    طرز تهیه:

    1. فر را روی 150 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
    2. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و کنار بگذارید.
    3. کره و شکر را با هم بزنید تا پف کرده و کمرنگ شود (من حداقل 5 مین میزنم).
    4. تخم مرغها را دانه دانه در حین همزدن اضافه کرده و خوب بزنید.
    5. وانیل و شیر (مخلوط شیر و خامه، یا شیر تبخیر شده) را اضافه کنید.
    6. مخلوط آرد را به تدریج به خورد مواد دهید. (من با دور کند همزن و هربار 2 ق آرد بهش اضافه کردم تا تموم شد و بعد چند ثانیه دور تند تا خوب مخلوط شد)
    7. مایه ی کیک بسیار صاف و یکدست و تقریبا سفیده، به سه قسمت مساوی تقسیمش کنید (من با پیمونه که زدم تقریبا هر کدوم 2 پیمونه سرخالی شدن یا بهتره بگم یکم بیشتر از 1.5 پیمونه)؛ یک قسمت رو بدون رنگ باقی بذارید و دومی رو با اضافه کردن رنگ قرمز صورتی کنید و سومی رو با اضافه کردن قرمز و زرد، قرمز کنید. (از هر رنگ دلخواه دیگر نیز میتوانید استفاده کنید).
    8. قالب مربع 22 سانت رو چرب کنید (من با کره چرب کردم).
    9. قسمت قرمز رو بریزید کفِ قالب پخش و صاف کنید و با استفاده از الک نرم یه لایه پودر کاکائو بپاشید روش، دقت کنید که همه جا رو بپوشونید و هیچ قسمتی بدون پودرکاکائو نباشه یا هیچ قسمتی لایه ضخیم نداشته باشه،
    10. دوباره این کار رو واسه لایه ی صورتی تکرار کنید، مراقب باشید که پودرکاکائو رو با مایه کیک مخلوط نکنید،
    11. و بعد قسمت سفید رو روی مخلوط پودر کاکائو (لایه ی دوم) قرار بدید و سطحشو آروم صاف کنید.
    12. در فر قرار داده و به مدت 45 دقیقه بپزید .(برای من 1 ساعت طول کشید).

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    به تعداد تنوع رنگ ها ، می تونید به این کیک تنوع بدید ...



    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

  10. #10

    پيش فرض

    کیک رژیمی بدون فر

    مواد لازم :
    تخم مرغ : 4 عدد
    شکر : نصف پیمانه ( 100 گرم )
    آرد : یک و نیم پیمانه ( هر پیمانه آرد : 125 گرم)
    آب : یک چهارم پیمانه
    بکینگ پودر : نصف ق م
    وانیل شکری : نصف ق م یا وانیل خالص یک هشتم ق م


    طرز تهیه :
    برای تهیه این کیک از ماهیتابه رژیمی ( ماهیتابه دو طرفه ) استفاده می کنیم تا همه دوستان بتونن از دستور این کیک استفاده کنن.
    ابتدا ماهیتابه رو با قلمو و یک ق س روغن مایع چرب می کنیم .
    بعد آرد می پاشیم و درنهایت آرد اضافی اونو خالی می کنیم.


    حالا طرز تهیه مایه کیک :
    زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم.
    سفیده تخم مرغ رو خوب هم می زنیم بطوریکه وقتی ظرفمون رو برمی گردونیم از ظرف نریزه.
    سپس در دو سه مرحله شکر رو اضافه کرده و هم می زنیم. تا کشدار شود .
    سپس زرده ها رو دونه دونه اضافه کرده و هم می زنیم . هر زرده رو 10 ثانیه هم می زنیم .
    با آخرین زرده وانیل هم اضافه می شه.
    و در نهایت آب می ریزیم و هم می زنیم .


    نکته :
    لزومی نداره زیاد هم بزنید فقط در حد مخلوط شدن .
    آبی که استفاده می شه آب شیر معمولی هست .
    سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر رو داخل مایه الک می کنیم. و با لیسک هم می زنیم . و در نهایت داخل ماهیتابه می ریزیم .


    برای پخت این کیک :
    شعله گاز رو کم کنید
    حتما از شعله پخش کن استفاده کنید .
    بعد از نیم ساعت ماهیتابه رو برگردونید .
    بعد از اینکه بوی کیک در اومد می تونید در ماهیتابه رو باز کنید .
    برای اینکه بدونید کیک پخته یا نه . می تونید از یه خلال دندون جهت تست استفاده کنید .
    برای اینکه سمت دیگه کیک هم طلایی بشه می تونید کیک رو به سمت مقابل ماهیتابه برگردونید و کمی بهش حرارت بدید.
    بلافاصله بعد از اینکه پخت کیک تموم شد از ماهیتابه خارج کرده و برش بدین تا کیکتون خمیر نشه .
    این کیک به 16 قسمت تقسیم می شه و هر برش اون تقریبا 65 کالری داره . پس با خیال راحت بعنوان صبحانه یا میان وعده استفاده کنید .


صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •