تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: ریست کردن کنترل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض ریست کردن کنترل

سلام دوستان یه ال سی دی LA32D455 دارم منوی مخفیش رو دست کاری کردم بدتر شد و ریست فکتوری کردم الان کنترل توی منوی مخفی کار نمی کنه و TV نشون نمی ده خواهشا کمکم کنید .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان یه ال سی دی LA32D455 دارم منوی مخفیش رو دست کاری کردم بدتر شد و ریست فکتوری کردم الان کنترل توی منوی مخفی کار نمی کنه و TV نشون نمی ده خواهشا کمکم کنید .
    دوست عزیز
    اگر تلویزیو نتان اصلا روشن نمی شود و یا روشن خاموش می شود و شما نمی توانید کاری انجام دهید این به این منظور است که آی سی eeprom تلویزیون تان کار نمی کند و باید فلش بشود و یا از نوع پرگرام شود . به تعمیرگاه ببرید و اگر درست نشد باید مین برد عوض به شود و یا اگر اطلاعات فنی دارید به اینجا بروید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر تلویزیو نتان اصلا روشن نمی شود و یا روشن خاموش می شود و شما نمی توانید کاری انجام دهید این به این منظور است که آی سی eeprom تلویزیون تان کار نمی کند و باید فلش بشود و یا از نوع پرگرام شود . به تعمیرگاه ببرید و اگر درست نشد باید مین برد عوض به شود و یا اگر اطلاعات فنی دارید به اینجا بروید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تلویزیون کار می کنه خروجی hdmi و فلش اجرا می کنه اما کانال 123 رو نمی گیری تو منوی مخفی فقط دکمه power کار می کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تلویزیون کار می کنه خروجی hdmi و فلش اجرا می کنه اما کانال 123 رو نمی گیری تو منوی مخفی فقط دکمه power کار می کنه
    دوست عزیز
    اگر کنترول تان در حالت عادی نه در منوی مخفی کار می کند به این سایت رفته و فریمورتان یا همان سفت ابزار را دانلود و در تلویزیون نصب کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بدین صورت که در قسمت محصول خود را انتخاب کنید تلویزیون و سپس lcd و این مدل la32D451G3M را انتخاب و دکمه پیدا کن را می زنید و آن را دانلود و نصب می کنید امیدوارم مشگلتان حل شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر کنترول تان در حالت عادی نه در منوی مخفی کار می کند به این سایت رفته و فریمورتان یا همان سفت ابزار را دانلود و در تلویزیون نصب کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بدین صورت که در قسمت محصول خود را انتخاب کنید تلویزیون و سپس lcd و این مدل la32D451G3M را انتخاب و دکمه پیدا کن را می زنید و آن را دانلود و نصب می کنید امیدوارم مشگلتان حل شود.
    این مدلی که گفتید نیست آیا در سایت دیگه ای می شه پیداش کرد در ضمن کنترل در حالت عادی کار می کنه.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

این مدلی که گفتید نیست آیا در سایت دیگه ای می شه پیداش کرد در ضمن کنترل در حالت عادی کار می کنه.
    دوست عزیز
    آیا اجرا نشد یا اینکه انتخاب نکردید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

دوست عزیز
    آیا اجرا نشد یا اینکه انتخاب نکردید؟
    توی اون لیست چیزی به نام
    la32D451G3M نیست اما پشت tv اینو نوشته LA32D455E2M این اسم هم تو اون لیست نیست

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

توی اون لیست چیزی به نام
    la32D451G3M نیست اما پشت tv اینو نوشته LA32D455E2M این اسم هم تو اون لیست نیست
    دوست عزیز
    اولا برای دانستن مدل واقعی تلویزیو نتان باید وارد منوی مخفی بشوید و در قسمت option مدل واقعی تان را ببینید دوم اینکه فریمور های این گروه معمولا با هم یکی هستند. منظورم سری la32 4xxxx

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •