سلام دوستان یه ال سی دی LA32D455 دارم منوی مخفیش رو دست کاری کردم بدتر شد و ریست فکتوری کردم الان کنترل توی منوی مخفی کار نمی کنه و TV نشون نمی ده خواهشا کمکم کنید .
سلام دوستان یه ال سی دی LA32D455 دارم منوی مخفیش رو دست کاری کردم بدتر شد و ریست فکتوری کردم الان کنترل توی منوی مخفی کار نمی کنه و TV نشون نمی ده خواهشا کمکم کنید .
دوست عزیز
اگر تلویزیو نتان اصلا روشن نمی شود و یا روشن خاموش می شود و شما نمی توانید کاری انجام دهید این به این منظور است که آی سی eeprom تلویزیون تان کار نمی کند و باید فلش بشود و یا از نوع پرگرام شود . به تعمیرگاه ببرید و اگر درست نشد باید مین برد عوض به شود و یا اگر اطلاعات فنی دارید به اینجا بروید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلویزیون کار می کنه خروجی hdmi و فلش اجرا می کنه اما کانال 123 رو نمی گیری تو منوی مخفی فقط دکمه power کار می کنه
کسی نیست کمک کنه؟
دوست عزیز
اگر کنترول تان در حالت عادی نه در منوی مخفی کار می کند به این سایت رفته و فریمورتان یا همان سفت ابزار را دانلود و در تلویزیون نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدین صورت که در قسمت محصول خود را انتخاب کنید تلویزیون و سپس lcd و این مدل la32D451G3M را انتخاب و دکمه پیدا کن را می زنید و آن را دانلود و نصب می کنید امیدوارم مشگلتان حل شود.
این مدلی که گفتید نیست آیا در سایت دیگه ای می شه پیداش کرد در ضمن کنترل در حالت عادی کار می کنه.
دوست عزیز
آیا اجرا نشد یا اینکه انتخاب نکردید؟
توی اون لیست چیزی به نامla32D451G3M نیست اما پشت tv اینو نوشته LA32D455E2M این اسم هم تو اون لیست نیست
دوست عزیز
اولا برای دانستن مدل واقعی تلویزیو نتان باید وارد منوی مخفی بشوید و در قسمت option مدل واقعی تان را ببینید دوم اینکه فریمور های این گروه معمولا با هم یکی هستند. منظورم سری la32 4xxxx
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)