\می خواستم بدونم مدل UA46B5500RR گیرنده دیجیتال داره یا نه .......
با استفاده از منو مخفی زبان فارسی نداشت که فعال کردم بعدش هم منوی دیجیتال هم نداشت اونم فعال کردم ولی سیگنال نداره و هیچ کانالی رو پیدا نمی کنه....
\می خواستم بدونم مدل UA46B5500RR گیرنده دیجیتال داره یا نه .......
با استفاده از منو مخفی زبان فارسی نداشت که فعال کردم بعدش هم منوی دیجیتال هم نداشت اونم فعال کردم ولی سیگنال نداره و هیچ کانالی رو پیدا نمی کنه....
دوست عزیز تلویزیون شما دیجیتال دارد از این تایپیک استفاده کنید و همزمان ساعت و دیگر موارد را فعال کنید معمولا بعد از فعال سازی و جستجوی کانال اعداد کانال پیدا شده تلویزیون از عدد 801 به بالا به نمایش در می آید از روی کنترول لیست کانال را بزنید و این عدد را از 801 پیدا خواهید کرد و یا از قسمت دگمه اسمارت هاب به آن قسمت رفته و روی آیکون کانالها که شکل دیش را دارد بروید و فهرست کانالهایتان را ببینید و به ذلخواه اعداد آن را تغییر دهید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت ..ولی روی منو مخفی هرچی دنبال ED-IRAN گشتم نبود EA-IRAN بود که رو اون گذاشتم فقط از قبل روی ED-0IRAQ بود که زبان فارسی نداشت که حالا داره ولی وقتی کانال یابی می کنی هیچ رادیو و کانالی رو پیدا نمی کنه من شنیدم که این مدا از سامسونگا قسمت سخت افزاری یا همون تیونر دیجیتال رو ندارن
مرسی از راهنماییتون...نمی دونم حالا این سری داره یا نه منم موندم.....![]()
دوست عزیز
ظاهرا سری b این مدل دیجیتال ندارد دیگر به خودتان زحمت ندهید و خود را به دردسر نیندازید چون ظاهرا دیجیتال از سری C به بعد روی این سیستمها گذاشته شده است و من مدل تلویزیون شما را اشتباها باسری E اشتباه دیدم پوزش می خواهم
موفق باشید
مرسی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)