تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: درخواست راهنمایی

داره خودمونی میشه 750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

14 درخواست راهنمایی

سلام

به طور هر 10 دقیقه یکبار این صفحه باز میشه ؟ ولی نمیدنم مشکل از کجاست !

کسپر هم پیغام میده ولی من جیزی ازش نفهمیدم . دوستان کمک کنید لطفا

مرسی ،،

Last edited by 750; 14-10-2013 at 23:05.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام احتمالا سیستم شما مورد حمله adware است. کار های زیر را انجام دهید با احتمال زیاد جواب میگیرید : 1- ابتدا سیستم خود را با نرم افزار adwcleaner اسکن کنید. 2- چک کنید که در قسمت target مربوط به shortcut مرورگر firefox به جزء ادرس فایل exe هیچ پارامتر دیگری نداشته باشد. 3- extensions و addons های خود را چک کنید. 4- در مرورگر firefox برای پاک کردن history از clear history استفاده کنید. 5- از منوی Help گزینه Troubleshooting Information را انتخاب کنید و بر روی دکمه Reset Firefox کلیک کنید. --- در نهایت توصیه می شود : 1- از addons به نام adblock plus استفاده کنید. 2- یک بار سیستم خود را با TDSSKiller اسکن کنید. 3- از ضدویروس قدرتمندی در کنار یک مکمل استفاده کنید. با تشکر

3. 2 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام احتمالا سیستم شما مورد حمله adware است. کار های زیر را انجام دهید با احتمال زیاد جواب میگیرید : 1- ابتدا سیستم خود را با نرم افزار adwcleaner اسکن کنید. 2- چک کنید که در قسمت target مربوط به shortcut مرورگر firefox به جزء ادرس فایل exe هیچ پارامتر دیگری نداشته باشد. 3- extensions و addons های خود را چک کنید. 4- در مرورگر firefox برای پاک کردن history از clear history استفاده کنید. 5- از منوی Help گزینه Troubleshooting Information را انتخاب کنید و بر روی دکمه Reset Firefox کلیک کنید. --- در نهایت توصیه می شود : 1- از addons به نام adblock plus استفاده کنید. 2- یک بار سیستم خود را با TDSSKiller اسکن کنید. 3- از ضدویروس قدرتمندی در کنار یک مکمل استفاده کنید. با تشکر

مرسی از پاسخ کامل و دقیقت دوست عزیز

حالا من روی سیستمم کسپرسکای 2013 آپدیت شده دارم ، یعنی به کار نمیاد ؟!!
    نتونسته تو اسکن پیدا کنه مشکل رو ؟

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    ضدویروس خوبی دارید، اما دلیل نمیشه براتون امنیت 100% را بیاورد(اما با تنظیمات حرفه ای می تواند تا 99% امنیت را برقرار کند).
    منظورم از مکمل نرم افزار مثل malwarebytes antimalware free بود.
    که در شناسایی adware و rootkit و unwantedware و virut تقریبا حرف اول را میزند.
    ---
    اگر با کارهای که گفتم مشکلتون حل نشده توضیح بیشتری بدید و با نرم افزار زیر یک گزارش از سیستم بگیرید و برای من ارسال کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در غیر این صورت اگر می خواهید فقط اطمینان پیدا کنید کاملا حذف شده یا نه توصیه می شود در حال safe mod سیستم را با malwarebytes antimalware اپدیت شده اسکن کامل کنید.
    با تشکر

6. این کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

750

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •