تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: بوی شدید بد دهان ....کممممممکم کن !

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض بوی شدید بد دهان ....کممممممکم کن !

سلام

دهنم خیلی بوی بدی میده ، سابقه بیماری ندارم . این بوی بد هم لحظه ای نیست همیشه اینطور هستم . سابقه بیماری معده و گوارشی هم ندارم .

دیگه جلوی دوستانم شرمنده میشم .

مسواک میزنم بعد از هر وعده غذایی . حتی روی زبونمم میزنه اما نمیشه که نمیشه ! کار از خوشبو کننده دهان هم گذشته

کممممممکم کن !

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر من اول لازم هست دندان پزشک وضعیت دندون های شما رو چک کنه ممکن هست دندون های شما پوسیدگی داشته باشه.

علاوه بر مسواک برای شستشو و ضدعفونی حفره دهانی می تونید از محلول های دهان شویه هم استفاده کنید چون این دهان شویه ها

حاوی فلور هستن و علاوه بر نقش پیشگیرانه ای که دارن کمک میکنن به از بین رفتن باکتری های داخل دهان و زبان اگر عامل بوی نامطبـوع

دهـان باکتـری ها باشن دهان شویه ها می تونن ازین بابت و برای رفع این مشکل مفید باشن .

3. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز.....
    بوی بد دهان علل زیادی میتونه داشته باشه:بیماری لثه-مشکلات دندانی-سینوزیت-سنگ لوزه-بیماری های مری-مشکلات معده-

هلیکوباکتر پیلوری-مشکلات دوازدهه مشکلات روده ای و.......

حالا شما میگی سابقه بیماری و مشکلات گوارشی نداری.......پس بهتره از نظر گوش و حلق و بینی کاملا بررسی بشید.....و همون طور که vesta عزیز هم ذکر کردن.....از نظر بیماری دهان و ندندان و لثه هم ویزیت بشید....

5. 3 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

هلیکوباکتر پیلوری-مشکلات دوازدهه مشکلات روده ای و.......
    میشه در مورد مشکلات دوازهه و روده توضیح بدید؟!مخصوصا برهم خوردن تعادل میکروبی روده
    دکتر گوارش فقط میتونه مکمل پروبیوتیک تجویز کنه
    یا دراویی دیگه ای هم براش هست؟که درمان کننده باشه

7. این کاربر از سوگل. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز . منم 3 ماهه اين مشكل برام پيش اومده متاسفانه ديگه دارم دچار مشكلات روحي ميشم
    متاسفانه مال من خيلي شديد و از دهان و بيني بود من هم دندانپزشكي رفتم دكتر متخصص داخلي و دكتر گوارش و دكتر معده رفتم . آزمايش خون و عكس از سينوس ها هم گرفتم و... خيلي اوايل سخت بود ولي خوب چون اين بيماري جوريه كه خود ادم نميفهمه و از رفتار ديگران ميفهمه اسيبهاي روحيه خيلي شديدي داره و بدتر از اون اينه كه هزارتا دليل ميتونه داشته باشه البته من دكتر كه رفتم با داروهايي كه داد بهتر شدم ولي هنوز از لحاظ روحي مشكل دارم و از همه دوري ميكنم اصن يه وعضي ...
    من واسه اين كه بفهمم دهنم بو ميده يا نه از مامانم كمك ميگرفتم الان مامانم ميگه خوب شدي ولي خودم احساس ميكنم هنوزم بعضي وقتا هست تو نت هم خيلييييي درموردش تحقيق كردم متاسفانه همينا افسردگي ادمو بيشتر ميكنه بعضيا چندين ساله اين مشكل رو دارن و بعضيام ميگن اين درمان موقت هست و ... من كه بيشتر روابط اجتماعيم رو ترك كردم كه سرخورده نشم اگه راه حلي داري به من هم بگو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوست عزيز . منم 3 ماهه اين مشكل برام پيش اومده متاسفانه ديگه دارم دچار مشكلات روحي ميشم
    متاسفانه مال من خيلي شديد و از دهان و بيني بود من هم دندانپزشكي رفتم دكتر متخصص داخلي و دكتر گوارش و دكتر معده رفتم . آزمايش خون و عكس از سينوس ها هم گرفتم و... خيلي اوايل سخت بود ولي خوب چون اين بيماري جوريه كه خود ادم نميفهمه و از رفتار ديگران ميفهمه اسيبهاي روحيه خيلي شديدي داره و بدتر از اون اينه كه هزارتا دليل ميتونه داشته باشه البته من دكتر كه رفتم با داروهايي كه داد بهتر شدم ولي هنوز از لحاظ روحي مشكل دارم و از همه دوري ميكنم اصن يه وعضي ...
    من واسه اين كه بفهمم دهنم بو ميده يا نه از مامانم كمك ميگرفتم الان مامانم ميگه خوب شدي ولي خودم احساس ميكنم هنوزم بعضي وقتا هست تو نت هم خيلييييي درموردش تحقيق كردم متاسفانه همينا افسردگي ادمو بيشتر ميكنه بعضيا چندين ساله اين مشكل رو دارن و بعضيام ميگن اين درمان موقت هست و ... من كه بيشتر روابط اجتماعيم رو ترك كردم كه سرخورده نشم اگه راه حلي داري به من هم بگو
    باید بری پیش دوندون پزشک . دوندوناتو جرم گیری کنی .

هم سفید میشن دندونات و هم بوی بد اگر از روز جرم گیری مسواک بزنی به هی عنوان بوی بد دیگه نمیده .

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

دهنم خیلی بوی بدی میده ، سابقه بیماری ندارم . این بوی بد هم لحظه ای نیست همیشه اینطور هستم . سابقه بیماری معده و گوارشی هم ندارم .

دیگه جلوی دوستانم شرمنده میشم .

مسواک میزنم بعد از هر وعده غذایی . حتی روی زبونمم میزنه اما نمیشه که نمیشه ! کار از خوشبو کننده دهان هم گذشته

کممممممکم کن !
    دوست عزیز سلام ، برو داروخانه و بگو قرص "مترونتازول" بهت بده هروز صبح بعد از صبحانه بخور تا یه ورقش تموم شه و بعد از
    اون خواهید دید مشکل حل میشه ، البته به صورت دائم ازش استفاده نکنید ، فقط یک ورق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید بری پیش دوندون پزشک . دوندوناتو جرم گیری کنی .

هم سفید میشن دندونات و هم بوی بد اگر از روز جرم گیری مسواک بزنی به هی عنوان بوی بد دیگه نمیده .
    رفتم جرمگيري هم كردم . روزي 2 تا سه بار مسواك ميزنم و اب نمك قرقره ميكنم يعني قبل از اين كه اين مشكل هم برام پيش بياد همه ياين كارهارو انجام ميدادم نخ داندان و همه اينا.... در واقع مشكل اصلي همينه كه من نميدونم اين از چيه كه درمانش كنم خيليم دكتر رفتم حتي پيش دكتر نيك آيين هم كه با دستگاه تمام اعضاي داخلي هم ميبينه رفتم ولي هيچ جواب قطعي نميگيرم و اكثرا هم دكترا جدي نميگيرن

12. این کاربر از hani.h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

رفتم جرمگيري هم كردم . روزي 2 تا سه بار مسواك ميزنم و اب نمك قرقره ميكنم يعني قبل از اين كه اين مشكل هم برام پيش بياد همه ياين كارهارو انجام ميدادم نخ داندان و همه اينا.... در واقع مشكل اصلي همينه كه من نميدونم اين از چيه كه درمانش كنم خيليم دكتر رفتم حتي پيش دكتر نيك آيين هم كه با دستگاه تمام اعضاي داخلي هم ميبينه رفتم ولي هيچ جواب قطعي نميگيرم و اكثرا هم دكترا جدي نميگيرن
    خب پس مشکل معده هست . باید پیش دکتر معده برید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز سلام ، برو داروخانه و بگو قرص "مترونتازول" بهت بده هروز صبح بعد از صبحانه بخور تا یه ورقش تموم شه و بعد از
    اون خواهید دید مشکل حل میشه ، البته به صورت دائم ازش استفاده نکنید ، فقط یک ورق
    من چند دوره دارو مصرف كردم چندين بار هم دكتر رفتم و از لحاظ معده و روده و كلا داخلي كاملا بررسي شدم بيشاز 20 ورق مترونيدازول خوردم الانم مامانم ميگه كه خوب شدي ولي من خودم درگيرم اعتماد به نفسمو از دست دادم چون نميدونم از چيه و اينكه ميترسم دارو هارو قطع كنم دوباره برگرده از روابط اجتماعيو مهموني كلا بيزار شدم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •