سلام من یه ASUSG53SX COR I5 دارم ایا میشه رو این بجز رم و هارد گرافیک یاچیز دیگه ای هم بهش اضافه کرد؟
سلام من یه ASUSG53SX COR I5 دارم ایا میشه رو این بجز رم و هارد گرافیک یاچیز دیگه ای هم بهش اضافه کرد؟
رم رو میتونی ولی باید وقتی میزاری باید ببینی تا چند ساپورت میکنه
هارد هم میتونی تعوضی کنی یا الان یه قاب های هست دقیق اسمش رو یادم نیست بجای درایو نوری میشه استفاده کرد شما یه قاب عین درایو نوری هست هارد داخلش قرار میگیره و میتونی همزمان دوتا هارد داشته باشی
گرافیک خیر
بنظر شما این لب تاب برای بازی مناسب هست؟ اسمش گیمینگه ولی خیلی قوی نیست میترسم یه چیزش بسوزه به همین دلیل کمتر بازی میکنم بنظر شما با همین بازی کنم یا با کامپیوتر؟ ولی باید کامپیوترو ارتقا بدم . ببخشید میشه روی لب تای اینتل این ساید و اوتساید قرار داد؟
کلا اگه میخوای حرفه ای بازی کنی سیستم خونه رو اپدیت کن.... گرافیک لپتاپت متوسط رو به پایین هست... تنها دلیلی که ممکنه گرافیکت مشکل دار بشه همین فشار و گرمای بیش از حد به چیپ هست که بازی قاتل شماره 1 هست!
گرافیک GTX560 2GB ضعیفه ؟ هم چیپش قویه هم DDR5 ه
اره داداش گرافیک GTX460M برای بازیهای الان متوسط حساب میشه.
شما با گرافیک 650m که هنوزم بهترین نیست مقایسه کن از اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگرافیک بدی نداره سیستم شما ولی الان دیگه شاید خوب هم بزور حساب بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که از سایتی که گفتی دیدن کردم اما نفهمیدم باید کجا میرفتم اما اینو بگم با لب تابم بتلفیلد 3 رو با بالاترین رزولوشن بازی کردم و هیچ مشکلی هم نداشت
یه سوال چجوری باید دید که لب تاب فلان بازی رو با چند فریم در ثانیه میکشه؟
لینک دوم رو باز کن و صفحرو بیار پایین اونجا جلوی هر بازی فریم رو نوشته.... بله بتلفیلد برای 2 سال پیش هست!
منظورتونو نمیفهمم مگه هر سیستمی با قدرت خاصش یه فریم تنظیم نمیشه؟
سی پی یو رو میتونی ارتقا بدی
اما نمیصرفه
فکر کنم در این سری گرافیک به صورت ماژولی هست و قابلیت ارتقا رو داره
مطمئن نیستم ، اما مثلا N55 این ویژگی رو داره
تا حالا این سری رو باز نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)