با سلام خدمت دوستا عزیز
مدتی لب تاپ من در هنگام کار کردن موس وکیبردش از کار میفته و همچنین بعضی وقتا دیر بالا میاد
اگه میشه راهنمایی کنید.اگر مشکل از سخت افزاره از کجاش میتونه ؟باشه.ضمنا یه دفعه ویندوز عوض کردم
با سلام خدمت دوستا عزیز
مدتی لب تاپ من در هنگام کار کردن موس وکیبردش از کار میفته و همچنین بعضی وقتا دیر بالا میاد
اگه میشه راهنمایی کنید.اگر مشکل از سخت افزاره از کجاش میتونه ؟باشه.ضمنا یه دفعه ویندوز عوض کردم
عزیز شما با موس و کیبورد جدا استفاده میکنید یا منظورتون تاچ پد و کیبورد خود لب تاب هست؟
اگه جدا هست شما یه بار تو مینی ویندوز و یه بار تو سیف مد تست کنید
در ضمن تنظیمات پاور در کنترل پنل رو به بالاترین سطج مصرف برسونید ببینید مشکل حل میشه
از برق مستقیم استفاده کنید بازم نتیجه رو اعلام کنید
دقیق میدونید چطور اینطوری شد
مثل چیزی نصب کردید
اتصالی برق بود
یه راهنمایی بکنید تا در عیب یابی راحتتر بشه احتمال داد
واسه دیر بالا امدن ویندوز اگه ویندوز مشکلی نداشته باشه و اگه ویروس کشی شده باشه احتمال زیاد هست در مورد سخت افزار
اول رم
دوم هارد
سوم برق
وووووو
موفق باشید
سلام یک دفعه این اتفاق افتاده.ویروس کشی هم کردم .ضمنا وقتی لب تاپ جابه جا میشه یا تکون میخوره هم ممکنه کیبورد و تاچ پد از کار بیفته اما همیشه نیس
احتمال زیاد از سخت افزار ه اما از کجاش نمیدونم
سعی کنید همیشه لب تاب یا سیستم روشن هست حرکتش ندید چون هارد ضربه میبینه مگر درمواقعی که هاردش ssd باشه
این مورد هم ممکنه اتصالی یا از هارد باشه ولی به احتمال زیاد از اتصالی باشه اگه در موقع حرکت دادن اینطوری میشه
ولی اگه زیاد اذیتت میکنه بهتره ببری بیرون بازش کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)