تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: اتصال گوشی به اینترنت خونه مون

داره خودمونی میشه seyyed agh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض اتصال گوشی به اینترنت خونه مون

سلام
    من یه گوشی 5130 نوکیا دارم و از طرفی اینترنت adsl دارم (با مودم وایرلس زایکسل).
    میخوام با گوشیم به اینترنت adsl وصل شم و دیگه از اینترنت اپراتور استفاده نکنم.
    لطفا کامل ودقیق بگین باید چکار کنم؟ راستی برای گوشی سامسونگ هم یه توضیحی بدین بی زحمت.
    ممنون
    Last edited by seyyed agh; 09-10-2013 at 21:06.

2. این کاربر از seyyed agh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Naadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من یه گوشی 5130 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم و از طرفی اینترنت adsl دارم (با مودم وایرلس زایکسل).
    لطفا کامل ودقیق بگین باید چکار کنم؟ راستی برای گوشی سامسونگ هم یه توضیحی بدین بی زحمت.
    ممنون
    میرید توی تنظیمات گوشی و از منوی اتصالات ، گزینه ی wifi رو روشن می کنید سپس اقدام به جستجو می کنید بعد از آن که شبکه پیدا کرد رمز را بهش میزنید و وصل میشه برای همه گوشی ها همینه منتهی باید همچین گزینه هایی رو پیدا کنید دیگه.

4. این کاربر از Naadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

سلام
    من یه گوشی 5130 نوکیا دارم و از طرفی اینترنت adsl دارم (با مودم وایرلس زایکسل).
    ممنون
    گوشیتون وایرلس نداره ، تنها از یک طریق میشه ، اونم با استفاده از کابل ، البته با نرم افزار خاص
    با نرم افزار PC suite ، اما با این فقط میتونید از اینترنت اپراتور توی پی سی استفاده کنید...

گوشی هاس سری galaxy سامسونگ ، همه شون وایرلس دارند و از روشی که کاربر naadi فرمودند میتونید به adsl وصل شید

6. این کاربر از ehsan102 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه seyyed agh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گوشیتون وایرلس نداره ، تنها از یک طریق میشه ، اونم با استفاده از کابل ، البته با نرم افزار خاص
    با نرم افزار PC suite ، اما با این فقط میتونید از اینترنت اپراتور توی پی سی استفاده کنید...

گوشی هاس سری galaxy سامسونگ ، همه شون وایرلس دارند و از روشی که کاربر naadi فرمودند میتونید به adsl وصل شید
    1-پس هیچ راهی نداره که با نوکیا 5130 به اینترنت ای دی اس ال خونه مون وصل شم؟
    2-گوشی ال جی GD330 چطور؟
    3-نوکیا اشا 200 چطور؟
    4-اگه یه گوشی ، wifi رو ساپورت نکنه دیگه هیچ راهی واسه اون نیست؟ایا اپلیکیشنی رو نمیشه رو ی اون نصب کرد که wifi دار بشه؟
    اگه میشه برای گوشی های فوق چه برنامه ای وجود داره؟
    Last edited by seyyed agh; 11-10-2013 at 11:53.

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

1-پس هیچ راهی نداره که با نوکیا 5130 به اینترنت ای دی اس ال خونه مون وصل شم؟
    2-گوشی ال جی GD330 چطور؟
    3-نوکیا اشا 200 چطور؟
    4-اگه یه گوشی ، wifi رو ساپورت نکنه دیگه هیچ راهی واسه اون نیست؟ایا اپلیکیشنی رو نمیشه رو ی اون نصب کرد که wifi دار بشه؟
    اگه میشه برای گوشی های فوق چه برنامه ای وجود داره؟
    یا خدا

وایرلس یک قطعه ی سخت افزاریه دوست من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •