تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: خبر رخوب - رسیدن ipv6 به isp های ایرانی!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض خبر رخوب - رسیدن ipv6 به isp های ایرانی!!

با سلام
    دوستان من تا همین چند روز پیش اینترنتم ipv6 ساپورت نمیکرد اما امروز یه مقداری دچار مشکل شده و پینگ تایم خیلی رفت بالا - تست کردم دیدم ipv6 اوکی شده و میتونم سایتهای ورژن 6 رو باز کنم

شرکتم شبکیه اصفهان - وایرلس

شما هم میخواید تست کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا این سایت رو باز کنید که بهتون میگه آی پی ورژن 6 ساپورت میکنه isp تون یا نه - فقط قبلش vpm و امثال اینهارو ببندید

یا اینو پینگ بگیرید
    ping ipv6.google.com
    البته فقط کافیه پینگ بده اگر هم رفت روی ورژن 4 مشکلی نیست بازم احتمالا ساپورت میکنه
    Last edited by laser1; 09-10-2013 at 11:05.

2. 2 کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

الان من اگه بپرسم ipv6چیه خیلی ادم ضایعی هستم؟؟

4. این کاربر از mk367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

برا من که ساپورت نکرد نمیدونم چرا !!!!!!!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

برای منم توی سایت که تست کرد ipv6 نبود اما پینگه رو تونست بگیره . فکر میکنم از کانفیگ IPv6 سیستم باشه اره ؟

IP که کلا ادرس نرم افزاری هر سیستم توی شبکه است . از قدیم IPv4 بود که یه ادرس 32 بیتی بود . همون مثلا 192.168.1.1 که از 4 تا عدد 8 بیتی درست شده .
    IPv6 در واقع برای این ساخته شد که رنج ادرس دهی رو بیشتر کنه چون ادرس دهی 32 بیتی دیگه جوابگو نیست .

7. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برای منم توی سایت که تست کرد ipv6 نبود اما پینگه رو تونست بگیره . فکر میکنم از کانفیگ IPv6 سیستم باشه اره ؟

IP که کلا ادرس نرم افزاری هر سیستم توی شبکه است . از قدیم IPv4 بود که یه ادرس 32 بیتی بود . همون مثلا 192.168.1.1 که از 4 تا عدد 8 بیتی درست شده .
    IPv6 در واقع برای این ساخته شد که رنج ادرس دهی رو بیشتر کنه چون ادرس دهی 32 بیتی دیگه جوابگو نیست .
    من از روی سرور ویندوز که دارم تو انگلستانه پینگ ipv6.google.com میگیرم میره روی این عکس که میزارم ولی نمیدونم چرا اینجوره ، شما هم انگار کم کم داره برات میرسه
    احتمالا ساگس یا vpm باز کردی ، ببند اینها بعد دوباره اون سایت رو باز کن فکر کنم برای شما هم ip6 جواب گو باشه

ولی من تا همین 4 روز پیش که تست میکردم هیچی پینگ نمیداد

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما هم که نمیدونی ipv6 چیه ، این آی پی معمولی هارو که بلدی مثل 192.213.55.66

این ها تقریبا تموم شده و نیاز به یه ورژن جدید هست که همین ورژن 6 میشه ، 128 بیتی است و تعداد آی پی هاش بیش از حد تصوره و شاید تا هزاران سال دیگه هم به پایان نرسه
    اگر به تک تک اتم های بدن های انسان ها و بقیه موجودات زنده اعم از درختان و حیوانات یکی یه آی پی بدن بازم آی پی ورژن 6 تموم نمیشه!!!!!

10. این کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه |محمدی|'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این ها تقریبا تموم شده و نیاز به یه ورژن جدید هست که همین ورژن 6 میشه ، 128 بیتی است و تعداد آی پی هاش بیش از حد تصوره و شاید تا هزاران سال دیگه هم به پایان نرسه
    اگر به تک تک اتم های بدن های انسان ها و بقیه موجودات زنده اعم از درختان و حیوانات یکی یه آی پی بدن بازم آی پی ورژن 6 تموم نمیشه!!!!!

12. این کاربر از |محمدی| بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    دوستان من تا همین چند روز پیش اینترنتم ipv6 ساپورت نمیکرد اما امروز یه مقداری دچار مشکل شده و پینگ تایم خیلی رفت بالا - تست کردم دیدم ipv6 اوکی شده و میتونم سایتهای ورژن 6 رو باز کنم

شرکتم شبکیه اصفهان - وایرلس

شما هم میخواید تست کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا این سایت رو باز کنید که بهتون میگه آی پی ورژن 6 ساپورت میکنه isp تون یا نه - فقط قبلش vpm و امثال اینهارو ببندید

یا اینو پینگ بگیرید
    ping ipv6.google.com
    البته فقط کافیه پینگ بده اگر هم رفت روی ورژن 4 مشکلی نیست بازم احتمالا ساپورت میکنه

این به معنی ساپورت کامل IPv6 نیست، چرا که جواب برگشتی به شما روی IPv6 نیست. چون امکان روت IPv6 برای سمت کلاینت فراهم نشده است ( دلیلش هم این است که سرور های فیلترینگ هنوز توانایی اعمال فیلترینگ را روی IPv6 ندارند ) و در نتیجه شما هم IPv6 نداری که بتونی با آن از داخل کشور به خارج کشور مسیر دهی بشوی .

این فقط حالتی از masquerade کردن است، به این معنی که روتر انتهایی ( مرزی ) IPv6 دارد و IPv6 را هم می فهمد، ولی چون کلاینت ها ( شما ) IPv6 نداری، درخواستی که از جانب شما برای IPv6 می آید توسط IPv6 روتر ISP به مقصد ارسال شده و جواب آن به IPv4 ترجمه ( تبدیل ) شده و برای شما باز گردانده می شود. به هر حال این به معنی هست که شما می توانی با وب سایت های IPv6 ارتباط بر قرار کنی ولی نکته اینجاست که شما اگر IPv6 روی دستگاهت تنظیم کنی و به پسر خاله مجازیتان که اون سر دنیاست بگی این IPv6 من رو پینگ کن ! این اتفاق نخواهد افتاد !
    و هنوز هم برای این چور مسایل مجبورید از Port Forward کردن استفاده کنید.

14. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

این که گفتی عدد بزرگی نیست بگو ببینم اگه به هر واحد مسکن مهر یکی بدن باز هم بس میکنه یا نه؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این که گفتی عدد بزرگی نیست بگو ببینم اگه به هر واحد مسکن مهر یکی بدن باز هم بس میکنه یا نه؟؟!!!
    حرف دکتر مموتی رو وسط نکش ها !!!!!!!

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •