تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: چرا قیمت مانیتور شدیدا بالا رفته و کمیاب شده در ایران ؟؟؟

  1. #1
    پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    پست ها
    628

    13 چرا قیمت مانیتور شدیدا بالا رفته و کمیاب شده در ایران ؟؟؟

    سلام دوستان

    امروز قصد خرید مانیتور داشتم فروشنده های باازر میگن اصلا نیست یا اگه هم باشه قیمتهاش شدید بالاست

    علتش چیه به نظرتون ؟ وکی به نظرتون به روال عادی برمیگیرده ؟ کسی اطلاعی داره ؟

  2. #2
    پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    پست ها
    628

    پيش فرض

    کسی نودونه ؟؟؟؟

  3. #3
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran
    پست ها
    264

    پيش فرض

    قیمت ها از موقعی که دلار 1200 نمیدن (از پارسال حدودا)
    قیمت جهانی رو نگاه کن *دلار بازار ازاد حساب کن میشه همین قیمت های بازار

  4. #4
    پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    پست ها
    628

    پيش فرض

    قیمت ها از موقعی که دلار 1200 نمیدن (از پارسال حدودا)
    قیمت جهانی رو نگاه کن *دلار بازار ازاد حساب کن میشه همین قیمت های بازار
    مانیتور 20 سامسونگ وقتی دلار 3400 تا 3500 بود تو بازار یعنی تا 20 روز پیش 430 هزار تومان بود الان که باز دلار اومده پایین تر قیمت مانیتور با یه جهش زیاد قیمتش رفته خیلی بالاتر مثلا همین سامسونگ 20 اینچ که تا 20 روز پیش 430 هزار بود الان شده 560 هزار !!! با هم همخوانی نداره تازه نمیدونم چی شده که نمایندگی ها دیگه مانیتور نمیدن بازار اونایی هم که دارن با قیمت های بالا گذاشتن برای فروش من دنبال فهمیدن دلیلشم .....

  5. #5
    پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود
    پست ها
    731

    پيش فرض

    واردات مانیتور فکر کنم محدود یا سخت شده نه ایسوس نه دل نه اچ پی هیچی تو بازار نیست!!. تا دو سال پیش یادمه کلی مانیتور ایسوس و سونی تو بازار بود.

  6. #6
    پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود
    پست ها
    731

    پيش فرض

    ۷۰ درصد بازار مانیتور ایران در انحصار سامسونگ و ال جی


    به گزارش خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، امروزه در بازار مانیتور برندهای محدودی وجود دارند که کاربران PC‌ها و افرادی که قصد خرید مانیتور را دارند، تنها از بین این چند برند می‌توانند مانیتور مورد نظر را انتخاب کنند.

    برندهای سامسونگ ،ال جی ، AOC وفراسو پرفروش‌ترین برندهای موجود در بازار مانیتور هستند که در این میان دو برند ال جی و سامسونگ در حدود ۷۰ درصد بازار را در اختیار دارند و توانسته‌اند سهم بسیار بزرگی از بازار را به خود اختصاص دهند.
    علی مرادی یکی از فعالان بازار در این باره به تراز می‌گوید: پس از افزایش تعرفه واردات مانیتورها که به دلیل حمایت از تولیدات داخلی صورت گرفت، بازار در انحصار این دو برند و تولیدکننده‌های مانیتور داخلی قرار گرفت .
    وی در ادامه افزود:اگر چه هم اکنون لپ تاپ و نوت بوک بیشترین سهم بازار رایانه را در ایران به خود اختصاص داده با این حال پی سی ها یا همان کامپیوترهای خانگی معروف همچنان سهم عمده ای را از بازار رایانه به خود اختصاص داده اند چرا که بیشتر کارهای اداری و تجاری در ادارات و سازمانها هنوز از طریق کامپیوترهای غیرقابل حمل صورت می گیرد.
    وی به رقابت شدید بین دو برند مطرح بازار مانیتور سامسونگ و ال جی اشاره می کند و می گوید: به لحاظ رتبه بندی نمی توان اولویت خاصی به هیچکدام از این دو برند داد. به هر حال بیش از ۷۰ درصد بازار مانیتور در اختیار این دو برند است.
    وی در ادامه افزود: برند AOC نیز با کسب۱۸/۲درصد از سهم بازار در رتبه سوم و فراسو با ۱۰درصد از سهم بازار رتبه چهارم بازارمانیتورهای کشور را در اختیار دارد.

  7. #7
    پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود
    پست ها
    731

    پيش فرض

    افزایش ۱۵ درصدی قیمت مانیتور

    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از مهر، سیدمهدی میرمهدی، با بیان اینکه قطعات کالای مانیتور برای تولید در کشور از خارج وارد می‌شود، گفت: هم‌اکنون و به دلیل عدم ترخیص این قطعات در گمرک کشور امارات، کارخانه‌هاي ایرانی تولید کننده مانیتور به حالت نیمه تعطیل درآمده‌اند و این وضعیت تاثیر خود را بر بازار اقلام کامپیوتری گذاشته است.

    وی با اعلام افزایش بیش از ۱۵ درصد قیمت مانیتور در بازار، در مورد دلایل دپوشدن قطعات مانیتور در دبی گفت: با وجودی که تولیدکنندگان مانیتور در کشور با ثبت سفارش، هزینه خرید قطعات این کالا را پرداخت کرده‌اند، اما به دلیل عدم برنامه‌ریزی مناسب تصمیم‌گیران و دولتمردان، بانک عامل تاکنون این مبالغ را به شرکت خارجی تحویل نداده و به همین دلیل حدود ۱۵ کانتینر قطعه صفحه نمایش، هم اکنون در گمرک دبی معطل مانده و اسناد ترخیص برای آنها صادر نمي‌شود.

    ريیس اتحادیه فناوران رایانه تهران با بیان اینکه تنها ۳ کارخانه تولید مانیتور در کشور فعالیت داشته و نیاز بازار مانیتور ایران را تامین می‌کنند، خاطرنشان کرد: تکنولوژی ساخت برخی قطعات این کالا در کشور وجود ندارد و براین اساس تولیدکنندگان به ناچار این قطعات را از کشورهای مختلفی چون کره، تایوان، سنگاپور و چین خارج وارد ایران می‌کنند.

  8. #8
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    پست ها
    46

    پيش فرض

    درست وقتی میخام مانیتور بخرم این اتفاقاتِ زیبا رخ میده! خوش شانسم دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •