سلام دوستان گلم
به نظرتون بهترین انتخاب برای خرید لپ تاپ بین 2500 تا 3000 چی میتونه باشه؟، از سیستم یشنهادیتون کارهای روزمره عادی قرار استفاده بشه ولی میخواستم بهترین انتخاب تو این رنج قیمت داشته باشم برندشم اصلا مطرح نیست
ممنون![]()
سلام دوستان گلم
به نظرتون بهترین انتخاب برای خرید لپ تاپ بین 2500 تا 3000 چی میتونه باشه؟، از سیستم یشنهادیتون کارهای روزمره عادی قرار استفاده بشه ولی میخواستم بهترین انتخاب تو این رنج قیمت داشته باشم برندشم اصلا مطرح نیست
ممنون![]()
اساتید راهنمایی بفرمایید هم خوشکل قشنگ باشد هم گرافیکش 2 باشد 2 میلیون هم میخواهم هزینه کنم اگر سی پی هم کرای 5 باشد عیب ندارد اساتید راهنمایی بفرمایید
دوستان گلم منتظر پیشنهادتون هستم
دوستان بین برندهای لپ تاپ: IBM LENOVO - ACER - DELL - MSI - HP
از نظر کیفیت ساخت کدومشون بهترند؟
می خوام LENOVO G580 i5/RAM 4G/H.D.D 500G/GEFORCE GT630M 2G/LED 15.6 بخرم.
یا با قیمت1800 هزار میشه لپ تاپ بهتری گرفت؟
Last edited by میهن دوست; 15-10-2013 at 12:42.
بین این چند برند ایسوس و اچ پی با کیفیت میباشند.اما ایسوس به دلیل با کیفیت بودنش کمی گرونه و خرید مدل های ارزان قیمت این برند منطقی نیست .با قیمت 1800 یک مدل بسیار خوب و با کانفیگ عالی بهتون معرفی میکنم:hp pavilion 15 e014
از بین برندهای لپ تاپ اپل، سونی و ایسوس میدونم کیفیت و البته قیمت بالاتری دارند درباره مابقیشون راهنمایی می خوام.
بعد از ایسوس اچ پی با کیفیت ترینه.لنوو کیفیت آنچنانی نداره اما سخت افزار خوبی نسبت به قیمتش داره .دل و ایسر هم که مثل لپ لپ هستن .یعنی خریدشون ریسکه .شما با بودجه 1800 همون مدلی که در پست قبل معرفی کردم رو با خیال راحت خریداری کن.
بی زحمت این مدل HP را یه کوچولو مشخصاتش را می دی؟![]()
مشخصات این مدل رو میتونید تو لینک زیر ببینید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خط فاصله ها رو پاک کنید و به جاش عبارت digikala رو بنویسید.
روی چه حسابی میگین لنوو کیفیت آنچنانی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)