سلام من تا دیشب با کامپیوتر کار می کردم
ولی الان روشن می شه فقط تا صفحه welcom بعدش دیگه یه صفحه سیاه
من چه کار کنم
ویندوزمم 7 هست لطفا کمک کنید همه کارام عقب مونده
سلام من تا دیشب با کامپیوتر کار می کردم
ولی الان روشن می شه فقط تا صفحه welcom بعدش دیگه یه صفحه سیاه
من چه کار کنم
ویندوزمم 7 هست لطفا کمک کنید همه کارام عقب مونده
سلام.
برنامه جدیدی نصب کرده اید؟
restart کنید قبل از اینکه ویندوز کامل بالا بیاد f8 رو چندین بار بزنید ببینید وارد safemode میتونید بشید؟
اگر نشد dvd ویندوز رو بذارید و repaire کنید.
برنامه جدید نصب نکردم
توی ویندوز 7 قبل از بوت شدن دکمه f8 کار نمیکنه فقط tab - f9 - del - f12 هست f8 توشون نیست
در هنگام بالا آمدن سیستم دکمه جهت بالا آمدن ویندوز به صورت safe mode و غیره وجود دارد که در بعضی از سیستمها و f8 و در بعضی f9 می باشد در این حالت نیز در برابر دکمه ها توضیحی داده که مربوط به چیست
شما دکمه ها را امتحان کنید تا وارد منوی مربوطه بشوید که در آن گزینه های normal ; safe mode; last configion و غیره وجود داشته باشه
ابتدا با safe mode امتحان کنیر که کمی طول می کشه بعد از بالا آمدن ویندوز چک کنید چه برنامه نصب یا خطای وجود داره اگر نشد
شما گزینه last configion را بزنید
سلام
دقیقا همین الان این مشکل واسه من به وجود آمد ، من الا با safe mode اومدم ،بعد اینکه سیستم ریستور کنم و ری استارت کنم بالا میاد یا نه باید کار دیگه ای انجام بدم ؟
نسخه ویندوزت چیه ؟ بستگی داره ممکنه تقلبی باشه .
![]()
این ویندوز روی لپ تاپم بود از اول ، 7 64 بیتی . الان چرا وسط اسکن کردن خاموش میشه ؟![]()
این نوع خاموش شدن می تونه از ایراد در ویندوز شما یا ویروسی شدن سیستم شما باشه
سیستم را از طریق قابلیت بوت اسکن آنتی ویروس اسکن کنید و در صورتی که مشکل حل نشد ویندوز خود را ریپیر کرده و در صورتی که این هم جواب ندا ویندوز را دوباره نصب کنید
سلام دوستان...
میدونم این سوالم هیچ ربطی به موضوع نداره ولی چون خیلی فوریه امیدوارم اساتید به بی ربطی این موضوع ایراد نگیرن!
می خواستم بدونم میشه مث لپتاپ ها توی کامپیوتر هم کارت گرافیک رو به کار گرافیک اینتل اسویچ کرد؟
دوستان عزیز این مشکل عمدتا از گرافیک هستش
شما همون کاری رو که دوستان گفتن بکنید اول از طریق SAFE MODE وارد بشید بعد برید و درایو کارت گرافیک UNISTALL کنید سپس ریستارت کنید بعد از اینکه وارد ویندوز شدید دوباره گرافیک رو نصب کنید
اگر باز هم مشکل پا برجا بود تمامی کابل های ارتباطی رو قطع کنید و باطری مادربرد رو برای 5 دقیقا در بیارد و دوباره بزنید جا و تست کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)