سلام به دوستان محترم انجمن پزشکی
چند وقتی بود یکی از دندونام که قبلا به صورت سطحی پر شده بود به صورت جرئی شکسته بود ! منم به علت مشغله و بی توجهیم به پزشک مراجعه نکردم تا اینکه با عفونت دندان و تورم صورتم و درد پیش پزشک رفتم .
دکتر هم فرمودن دندان پوسیده شده و باید عصب کشی و پر بشه. همون جلسه یه سری مقدمات رو انجام دادن و آنتی بیوتیک و مسکن تجویز کردن تا چند وقت دیگه مراجعه کنم . تو اون جلسم دندون رو پر کردن و عفونت و تورم حداقل به صورت ظاهری هم که شده رفع شد !
منم به علت خروج ار عادت! یک ماه تمام رو اون دندون غذا نخوردم! تا همین 1 هفته پیش که شروع به این کار کردم ! اما الان چند روزیه زیر همون دندون به شدت عفونی شده و اون قسمت هم شدیدا صفت شده ! صورت متورم که بماند ، درد خیلی شدیدی آزارم میده که خواب رو 2 روزه ازم گرفته !
پیش همون دکتر دوباره مراجعه کردم یه معاینه سرپائی کردن و فرمودن چیزی نیست درست میشه! و فقط به تجویز آموکسی سیلین و مسکن اکتقا کردن ! حالا بماند که همین مسکن هم تسکین نمیده درد شدیدم رو !
حالا سوالم از دوستان عزیز اینکه که علت بروز یا بازگشت این عفونت بعد بیش از 1 ماه چیه ؟! و الان من چه تصمیمی بگیرم ؟! بعد کلی هزینه برا پر کردن باید کشیده بشه دندون ؟!