سلا م دوستان
من یه تلویزیون ال ای دیه 40 اینچ ال جی دارم میخوام بدون استفاده از گیرنده دیجیتال
شبکه های ورزش و ای فیلم و... رو بگیرم ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.
سلا م دوستان
من یه تلویزیون ال ای دیه 40 اینچ ال جی دارم میخوام بدون استفاده از گیرنده دیجیتال
شبکه های ورزش و ای فیلم و... رو بگیرم ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.
منظورت چیه؟
می خوای از گیرنده داخلی خودت تلویزیون استفاده کنی؟
اگر اینجوری نخوای باید از طریق هوایی شبکه ها رو دریافت کنی!!
اره با خود تلویزیون میخوام شبکه ها رو بگیرم منظورم شبکه های ورزش،تماشا،پویا و غیره
دوست عزیز
اول اینکه مدل تلویزیونتان را ننوشتید و اگر تلویزیونتان دیجیتال داشته باشد و فعال شما برای گرفتن کانالهای دیجیتال باید از یک کابل مستقل با فیش و آنتن خوب استفاده کنید و باید یک سر کابل را به فیش بطور صحیح وصل کنید بطوری که حتی یک تار سیم هم با مغزی سیم در ارتباط نباشد که موجب اتصال کوتاه و نویز می گردد و همین کار را با سر دیگر کابل با آنتن انجام دهید و اگر در تهران ساکن هستید جهت آنتن را سمت جماران تنظیم کنید چون ایستگاه پخش آنجاست و اگر غیر از تهران ساکن هستید در جهت ایستگاه پخش محل سکونت تان تنظیم کنید و آنگاه از تلویزونتان کانالها را جستجو کنید و پس از جستجو از لیست کانالها شماره کانالهایتان را ببینید چون در بعضی تلویزیونها کانلها بطور منظم شماره هایشان ردیف نمی شود و ممکن است که باشمارههای 801 به بالا دریافت بشوند و پس از آن می توانید شماره کانالها را ویرایش و به دلخواه خود ردیف کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)