تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 18 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 179

نام تاپيک: مشاوره در مورد آپدیت LED Samsun UA46F8880

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مشاوره در مورد آپدیت LED Samsun UA46F8880

سلام مدل دقیق روی کارتنش زده اینه Samsung UA46F8880AM

سلام دوستان من این تی وی رو چند روزی هستش خریدم کیفیت فوق العاده ای داره محو تصاویر میشید دیروز اتوماتیک تلویزیون بعد از اتصال به اینترنت ازم خواست آپدیتش کنم نسخه فعلی این بودش 1103 فکر کنم نسخه جدید اینه 1108 که من زدم آپدیت بشه بعد از 3 درصد پشیمون شدم گفتم شاید خراب بشه و ...

اومدم اینجا تا از دوستان مشورت بگیرم به نظرتون انجام بدم آنلاین من ADSL نامحدود دارم ولی خواستم ببینم قبلش که از خود سایت بگیرم با USB انجام بدم بهتره یا نه آنلاین آخه مدل من مخصوص خاورمیانه هستش با گارانتی سامسونگ اما این مدل اصلا هنوز توی سایت سامسونگ ایران نبودش توی سایت خود سامسونگ هم ندیدم 8880 فقط سری 8000 بودش

اصلا به نظرتون آپدیت کنم بهتر هستش کسی این تی وی رو داشته آپدیت کرده ؟؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مدل دقیق روی کارتنش زده اینه Samsung UA46F8880AM

سلام دوستان من این تی وی رو چند روزی هستش خریدم کیفیت فوق العاده ای داره محو تصاویر میشید دیروز اتوماتیک تلویزیون بعد از اتصال به اینترنت ازم خواست آپدیتش کنم نسخه فعلی این بودش 1103 فکر کنم نسخه جدید اینه 1108 که من زدم آپدیت بشه بعد از 3 درصد پشیمون شدم گفتم شاید خراب بشه و ...

اومدم اینجا تا از دوستان مشورت بگیرم به نظرتون انجام بدم آنلاین من ADSL نامحدود دارم ولی خواستم ببینم قبلش که از خود سایت بگیرم با USB انجام بدم بهتره یا نه آنلاین آخه مدل من مخصوص خاورمیانه هستش با گارانتی سامسونگ اما این مدل اصلا هنوز توی سایت سامسونگ ایران نبودش توی سایت خود سامسونگ هم ندیدم 8880 فقط سری 8000 بودش

اصلا به نظرتون آپدیت کنم بهتر هستش کسی این تی وی رو داشته آپدیت کرده ؟؟؟؟
    دوست عزیز
    از این روش وارد منوی سیستم شوید
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power

و نام مدل اصلی تلویزیونتان را از منوی option ببینید فکر می کنم این باشد UA46F8000 و برای دانلود فریمور تان به این سایت بروید و فریمور تان را دانلود و نصب کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    Last edited by matinpour; 06-10-2013 at 00:03.

3. 4 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام داداش کنترل این اصلا فرق داره لمسی هستش یک چیز وسطش داره مثل نوت بوک جای موسش دیدم عکسش رو برات میزارم ببینی

الان چیکار کنم ؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام داداش کنترل این اصلا فرق داره لمسی هستش یک چیز وسطش داره مثل نوت بوک جای موسش دیدم عکسش رو برات میزارم ببینی

الان چیکار کنم ؟؟
    دوست عزیز
    این مدلها دارای دو کنترول هستند یکی معمولی مدل TM1390 و یکی مثل همان که دارید لمسی شما می توانید از نمایندگی های سامسونگ تهیه کنید. البته کنترولهای معمولی تلویزیونهای led سامسونگ همه بهم میخورند ولی مدل اصلی شما همان است که نوشتم و مدل تلویزیون شما هم همان UA46F8000 است.

6. 4 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام تحت هیچ عنوان حتی با دانستن مدل آن اپدیت نکن . کل تنظیمات کارخانه ای ام پی ای جی و شارپنس میپره و هرگز اون کیفیت اس دی و اچ دی که کارخانه در نظر گرفت .بر نخواهد گشت . قیمت تلویزیون شما بسیار گران است عاقلانه این است که دست نزنید . اگر کیفیت برای شما مهم است و از آن راضی هستید . اما اگر بدنبال ماجراجویی هستید . عواقب آن را هم قبول کنید . من 8 سامسونگ نسل جدید را دستکاری کردم و نتیجه کاملا منفی بود. اگر تصمیم به اپدیت دارید و تی وی سری اف شما از داخل ایران است فقط وب سایت سام سرویس . واگر مثل من از خارج تهیه کردید میتوانید از وبسایت سامسونگ کشور مربوطه با دادن پین کد بصورت آنلاین اطلاعات گرفته و یا چت کنید یا مستقیم دانلود . در غیر این صورت بدلیل اعمال تحریم هرگز پچ تی وی داخل ایران را از خارج نگیرید . اخطار مرا جدی بگیرید چون فقط یک اشتباه ساده در خواندن حروف تلویزیون شما را تاریخی خواهد کرد. بنده هم از سری f هستم و خودم از تایلند خریداری کردم. موفق باشید

8. این کاربر از imanager بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

تنظیم اشتباه کنترل یونیورسال آنهم . تخصص دقیق میخواهد و با دادن برنامه اشتباه . شکل . و کیفیت تصویر عوض خواهد شد . دقت کنید

10. این کاربر از imanager بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام ممنون از راهنمایی فعلا که آپدیت نکردم

راستی 3 تا سوال

1- آپدیت آنلاین خود تلویزیون رو انجام بدم یعنی خود تی وی میخواهد انجام بدم

2- من یک ----- full hd دارم یک کانال سه بعدی SKY 3D دارم با کیفیت فول اچ دی فیلم و مستند سه بعدی میزاره الان من میخواهم هارد و فلش به تلویزیون بزنم و فیلمرو ذخیره کنم چطوری باید این کارو بکنم هر کاری کردم نشد من حتی مموری زدم بهش نشون میداد ولی روی یک قسمت بودش رفتم که دکمه REC هستش اما میگه موجود نیست

3- راستی من تلویزیون رو چطوری از طریق STB روی کنترل ----- ستش کنم که مثلا به محض اینکه ----- رو روشن کنم تلویزون هم روشن بشه ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ممنون از راهنمایی فعلا که آپدیت نکردم

راستی 3 تا سوال

1- آپدیت آنلاین خود تلویزیون رو انجام بدم یعنی خود تی وی میخواهد انجام بدم

2- من یک ----- full hd دارم یک کانال سه بعدی SKY 3D دارم با کیفیت فول اچ دی فیلم و مستند سه بعدی میزاره الان من میخواهم هارد و فلش به تلویزیون بزنم و فیلمرو ذخیره کنم چطوری باید این کارو بکنم هر کاری کردم نشد من حتی مموری زدم بهش نشون میداد ولی روی یک قسمت بودش رفتم که دکمه REC هستش اما میگه موجود نیست

3- راستی من تلویزیون رو چطوری از طریق STB روی کنترل ----- ستش کنم که مثلا به محض اینکه ----- رو روشن کنم تلویزون هم روشن بشه ؟
    دوست عزیز
    عملیات ضبط فیلم فقط مخصوص کانالهای دیجیتال تلویزیون است و شما از جای دیگر نمی توانید فیلم ضبط کنید و در ضمن شما اگر تلویزیونتان میخواهد آبدیت شود فرقی در اینکه از طریق اینترنت تلویزیونتان عمل کنید یا از سایت معتبر سامسونگ دانلود و نصب کنید و معمولا زمانی از این کار یعنی آبدیت استفاده می شود که تلویزیون در پر دازش و کارهای دیگر دچار مشگل شده است و دیگر اینکه شما نمی توانید کاری با تلویزیون و ریسیور انجام دهید
    Last edited by matinpour; 11-10-2013 at 08:40.

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    عملیات ضبط فیلم فقط مخصوص کانالهای دیجیتال تلویزیون است و شما از جای دیگر نمی توانید فیلم ضبط کنید و در ضمن شما اگر تلویزیونتان میخواهد آبدیت شود فرقی در اینکه از طریق اینترنت تلویزیونتان عمل کنید یا از سایت معتبر سامسونگ دانلود و نصب کنید و معمولا زمانی از این کار یعنی آبدیت استفاده می شود که تلویزیون در پر دازش و کارهای دیگر دچار مشگل شده است و دیگر اینکه شما نمی توانید کاری با تلویزیون و ریسیور انجام دهید
    خوب اون روز من از اینترنت خواستم آپدیت کنم به ورژن جدیدتر نوشته بود تا 6 درصد دانلود شده بود بعدش من انصراف رو زدم و تی وی رو به تنظیمات کارخونه برگردوندم الان اون 6 درصد دانلود شده مشکلی نداره برای تی وی آخه میخواهم از تو حافظه اش هم پاک بشه آیا با انصراف که زدم پاک میشه ؟؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خوب اون روز من از اینترنت خواستم آپدیت کنم به ورژن جدیدتر نوشته بود تا 6 درصد دانلود شده بود بعدش من انصراف رو زدم و تی وی رو به تنظیمات کارخونه برگردوندم الان اون 6 درصد دانلود شده مشکلی نداره برای تی وی آخه میخواهم از تو حافظه اش هم پاک بشه آیا با انصراف که زدم پاک میشه ؟؟؟؟
    دوست عزیز
    معمولا پاک می شود و اگر هم پاک نشود مشگلی بوجود نمی آورد و بی اثر است.

16. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 18 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •