تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل با کابل hdmi

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض مشکل با کابل hdmi

سلام دوستان
    یه چند تا سوال داشتم
    من یه کابل hdmi برای مانیتورم گرفتم.قبلا از کابل dvi استفاده میکرم ولی برای اینکه تصویر بهتری داشته باشم کابل hdmi رو گرفتم.نمیدونم تصور درستی هست یا نه؟
    ولی الان که کابل رو وصل کردم به خروجی کارت گرافیکم و مانیتور دیدم مانیتور کابل رو تشخیص نمیده و پیغام میده که سیگنالی دریافت نمیکنه.یه کابل hdmi دیگه تو خونه داشتیم که برای ----- بود اون به مانیتور وصل کردم و مشکلم حل شد ولی وقتی هدفون به مانیتور وصل میکنم صدا ندارم.مگه نباید کابل hdmi صدا را منتقل کنه؟یکی از دلایلی که کابل hdmi گرفتم این بود که بتونم هدفون به خروجی صدای مانیتور وصل کنم!!!

همون کابلی که با کامیپوتر مشکل داشت رو به ----- وصل کردم و مشکلی نداره.به نظرتون کابلی که با مانیتور کار نمیکرد ولی با رسور مشکل نداره سالمه؟کیفیت تصویر رو پایین نمیاره؟

ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان
    یه چند تا سوال داشتم
    من یه کابل hdmi برای مانیتورم گرفتم.قبلا از کابل dvi استفاده میکرم ولی برای اینکه تصویر بهتری داشته باشم کابل hdmi رو گرفتم.نمیدونم تصور درستی هست یا نه؟
    ولی الان که کابل رو وصل کردم به خروجی کارت گرافیکم و مانیتور دیدم مانیتور کابل رو تشخیص نمیده و پیغام میده که سیگنالی دریافت نمیکنه.یه کابل hdmi دیگه تو خونه داشتیم که برای ----- بود اون به مانیتور وصل کردم و مشکلم حل شد ولی وقتی هدفون به مانیتور وصل میکنم صدا ندارم.مگه نباید کابل hdmi صدا را منتقل کنه؟یکی از دلایلی که کابل hdmi گرفتم این بود که بتونم هدفون به خروجی صدای مانیتور وصل کنم!!!

همون کابلی که با کامیپوتر مشکل داشت رو به ----- وصل کردم و مشکلی نداره.به نظرتون کابلی که با مانیتور کار نمیکرد ولی با رسور مشکل نداره سالمه؟کیفیت تصویر رو پایین نمیاره؟

ممنون
    برای مورد اول کیفیت تصویر این دو کابل هیچ فرقی با هم نداره
    به نظر من از dvi استفاده کنید و از کارت صدای مین استفاده کنید اینطوری کیفیت صدای بهتری هم دارید
    برای اون مشکل هم تنظیمات صدا را در کنترل پنل بررسی کنید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •