تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: خرابشدن دی وی دی رایتر بعد از نصب ویندوز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض خرابشدن دی وی دی رایتر بعد از نصب ویندوز

سلام دوستان

من چند روز پیش ویندوز مو عوض کردم ولی بعد از نصب ویندوز و درایور ها دی وی دی رایترم بعضی از سی دی و دی

وی ها را نمی تونست باز کنه و بعضی ها رو میتونست؟،حالا دو سه روزه که بد تر شده و وقتی سی دی یا دی وی دی میزارم بیرون

میفرستدش ؛به نظرتون این مشکل از کجاست چون دقیقا بعد از نصب این ویندوز جدید این اتفاق افتاد

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان

من چند روز پیش ویندوز مو عوض کردم ولی بعد از نصب ویندوز و درایور ها دی وی دی رایترم بعضی از سی دی و دی

وی ها را نمی تونست باز کنه و بعضی ها رو میتونست؟،حالا دو سه روزه که بد تر شده و وقتی سی دی یا دی وی دی میزارم بیرون

میفرستدش ؛به نظرتون این مشکل از کجاست چون دقیقا بعد از نصب این ویندوز جدید این اتفاق افتاد
    درایو رو روی یک سیستم دیگه تست کنید اگه بازم اینطوری بود دو تا مشکل داره درایو یکی نخوندن که بعضی از سی دی ها رو نمیخونه یکی هم باز شدن درایو است باز شدن درایو یک علتش میتونه از ویروس و نوسان برق باشه علت دیگش میتونه از کش درایو یا کثیفی و لحیم سردی سنسور روی برد کوچک باشد
    برای رفع مشکل نخوندن ابتدا فریم ویر درایو رو آپدیت کنید و درایو رو باز کنید تمیز کنید و لنز رو هم تمیز کنید و دوباره تست کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •