تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپتاپ تا سقف 5 میلیون (برای بازی ها و کارهای گرافیکی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

9 مشاوره برای خرید لپتاپ تا سقف 5 میلیون (برای بازی ها و کارهای گرافیکی)

سلام
    لطفا راهنمایی بفرمایید تا سقف 5 میلیون تومان چه لپ تاپی میشه خرید که مناسب برای آخرین بازی ها و بالاترین کیفیت در آن باشه؟ همچنین کارهای گرافیکی مانند 3D Max و اتوکد هم انجام میدهم.

لازم به ذکر است من به مارک سونی خیلی علاقه دارم و لپ تاپ قدیمی ام همین مارک هست اما با توجه به نکاتی که در این تاپیک خوندم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم خودمو قانع میکنم که تعصب را کنار بگذارم.

با این حال من چند تاپیک خوندم و نکاتی را که دوستان از من انتظار دارن رو فهمیدم و برای همین تشریح میکنم:
    اهل فیلم های سه بعدی نیستم اما اگه پیش بیاد، میبینم و یا بازی های که قابلیت سه بعدی دارن رو دوست دارم بازی کنمگرچه تا حالا چنین تجربه ای نداشتم.

من گیمر نیستم اما بازی های معروف رو برای تنوع و سرگرمی حتما بازی میکنم که برای نمونه مثال میزنم :
    Need For Speed که نسخه جدیدش Rivals هست و آبان ماه منتشر میشه ( سری های قبلی رو با آخرین قدرت پردازش و آخرین رزولوشن بازی میکردم )
    GTA V که آذر ماه منتظر میشه و میخوام در حداکثر گرافیک و پردازش بازی کنم ( نسخه قبلی GTA IV را تا جایی که میتونستم به حداکثر رسوندم اما سیستمم دیگه جواب نداد )
    Crysis 3 که مانند نسخه های قبلی با حداکثر گرافیک و رزولوشن انجام دادم اما یکم اذیت میشدم با سیستم فعلی.
    کلا اگه دقت کرده باشید من کیفیت و حداکثر بودن اهمیت میدم. در طول سال هم فقط همین چند بازی معروف رو انجام میدم و دیگه بازی دیگه ای نمیکنم و چند تا دیگه که زیاد گرافیک خاص لازم ندارن مانند PES 14 و FIFA 14 رو هم بازی میکنم .

به HD و یا Full HD بودن خیلی اهمیت میدم حداقل HD باشن چون به کیفیت خیلی اهمیت میدم . همانظور که در بالا متوجه شدید به حداکثر و واقعی بودن بازی و یا فیلم ها و کیفیتی بالا اهمیت میدم همچنین در ساخت کارهای سه بعدی در برنامه 3D Max خیلی مهم هست ( همچنین CPU برای رندر کردن آن )

به زیبایی لپ تاپ اهمیت میدم و قابلیت های آن مانند کلیدهای جزیره ای که تایپ در آن راحت هست و همچنین نور پس زمینه کیبور ( BackLight Keybord ) در تاریکی و یا ماوس پد خوب و دیگر امکانات که یه لپ تاپ رو مدرن و عالی میکنه.
    حداقل دارای یه پورت USB3 باشه و بقیه موارد عادی رو هم داشته باشه ( که دارن اما جهت اطلاع گفتم )
    به لمسی بودن صفحه نمایش اصلا اهمیت نمیدم اما به علت موارد بالا حداقل صفحه نمایش 15.6 باید باشه.
    باتری هم فکر کنم با این چیزهایی که گفتم زود تموم میشه و برای همین باتری خوب داشته باشه.

اهمیت ندارد این خط : دوست دارم برای درایو C یه هارد SSD باشه و برای دریاور بعدی یه هارد معمولی حداقل 750 گیگ ظرفیت اما ملاک مهم و اصلی من نیست و اگه SSD نباشه هم مهم نیست.

اگر چیزی از قلم انداختم بفرمایید تا بیشتر بگم.
    با تشکر از همه عزیزان
    Last edited by Daniel4u; 02-10-2013 at 00:26.

2. 2 کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

برای نمونه : Sony Vaio E14A37CDH
    چیز کاملیه اما صفحه نمایش 14 اینچ کمه و همچنین ممکنه بحث های نهان و تخصصی داشته باشه که من نمیدونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من بعید میدونم تو این رنج قیمت بتونین روی فول اچی دی و جزییات حداکثر GTA V بازی کنید
    ناراحت نشید اما خیلی پولتون رو دست بالا گرفتید یادتون نره الان هر دلار 30000 ریاله

5. این کاربر از dandelionsland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

من بعید میدونم تو این رنج قیمت بتونین روی فول اچی دی و جزییات حداکثر GTA V بازی کنید
    ناراحت نشید اما خیلی پولتون رو دست بالا گرفتید یادتون نره الان هر دلار 30000 ریاله
    ممنون
    البته با مارک های غیر معروف و هزینه کمتر از این ها هم میشه گرفت.البته میتونم بیشتر هم هزینه بکنم اما تو بازار سیستم های خوب رو تو این رنج دیدم.
    پول چرک کف دسته میادو میره.این لپ تاپ بیشتر هزینه بشه خطری میشه.
    فول اچ دی هم نباشه زیاد مهم نیست اما HD روبه بالا باشه.حالا شما این همه نوشته من ول کردی به فول اچ دی گیر دادی
    بازم ممنون

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پیشنهاد من :

MSI - GS70

در دو مدل ارائه میشه

1- 20D-001US
    2- 20D-002US

تفاوتشون فقط در اینه که علاوه بر هارد دیسک SSD، با ظرفیت 128گیگابایت ، یه هارد دیگه هم دارن واسه اولی 750گیگ و دومی 1ترابایت

قیمت اولی 1800دلار ، دومی 2000 دلار

8. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

نمیدونم چرا هرکسی رو میگم MSI خوبه میگن نه و به پای ایسوس و ایسر و یا سونی نمیرسن.
    درسته یا از رو تفکرات خودشون صحبت میکنن ؟

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین دوست عزیز همه برندها خوب هستن و هرکدوم در کارهای خاصی بهتر عمل میکنند.مثلا msi بیشتر مخصوص گیم هست و تو بازی از برندهای دیگه بهتر عمل میکنه.یا ایسوس در زمینه مالتی مدیا خیلی عالی کار کرده.

11. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

من در مورد MSi تحقیق کردم. کانفیگ خوبی داره برای چیزهایی که میخواستم اما متاسفانه وزنشون زیاده. البته حق میدم اما کاش کمتر بود.

همچنین asusu سری G هم میگن خوبه اما به پای MSI سری G نمیرسه .
    دوستان اینو پیدا کردم:

ASUS G750
    JX

نظرتون چیه ؟ در مقایسه با هم رده این در MSI فکر کنم ارزونتره درسته ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Daniel4u; 02-10-2013 at 14:39.

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من در مورد MSi تحقیق کردم. کانفیگ خوبی داره برای چیزهایی که میخواستم اما متاسفانه وزنشون زیاده. البته حق میدم اما کاش کمتر بود.

همچنین asusu سری G هم میگن خوبه اما به پای MSI سری G نمیرسه .
    دوستان اینو پیدا کردم:

ASUS G750
    JX

نظرتون چیه ؟ در مقایسه با هم رده این در MSI فکر کنم ارزونتره درسته ؟

اتفاقا منم می خواستم G750jx رو بگم که به شرایط ذکر شده می خوره فقط دو مشکلی که داره فعلا تو بازار نیست یا من ندیدم دوم اینکه قیمتش شش میلیون و چهارصد و پنجاه هزار تومانه اگر کمی صبر کنی به قیمت واقعی خودش برگرده تو رده خودش خوبه

14. این کاربر از tekno2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

اتفاقا منم می خواستم G750jx رو بگم که به شرایط ذکر شده می خوره فقط دو مشکلی که داره فعلا تو بازار نیست یا من ندیدم دوم اینکه قیمتش شش میلیون و چهارصد و پنجاه هزار تومانه اگر کمی صبر کنی به قیمت واقعی خودش برگرده تو رده خودش خوبه
    من با سرچ تونستم پیدا کنم تو بازار با قیمت 6.200 اگه میخوای لینکو برات خصوصی میکنم.
    قیمت واقعی یعنی در چه وضعیت و چه شرایطی از دلار ؟

متاسفانه چیزی که در این مدت فهمیدم اینه همشون دارای وزن بالا و حدودا 4 کیلو هستن. برای اسم لپ تاپ این 4 کیلو وزن خوبی نیست.
    اما خلاصه چیزهایی که تا حالا فهمیدم اینه که چه در MSi و چه Asus که نسبت به بقیه برندها در زمینه لپ تاپ های گیمینگ و خوبتر هستن وزن بالایی دارن و حدود 4 کیلو گرم.و اگه اشتباه نکنم MSI گرونتره.علاوه بر اینکه قابلیت های جزئی MSI بیشتر از Asus هست.

اگه شما و یا خوانندگان این تاپیک بخوان با این وضعیت یکی رو انتخاب کنن.کدومو می پسندن ؟ با ذکر دلیل.
    مدل های :

Last edited by Daniel4u; 02-10-2013 at 15:11.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •