سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید تا سقف 5 میلیون تومان چه لپ تاپی میشه خرید که مناسب برای آخرین بازی ها و بالاترین کیفیت در آن باشه؟ همچنین کارهای گرافیکی مانند 3D Max و اتوکد هم انجام میدهم.
لازم به ذکر است من به مارک سونی خیلی علاقه دارم و لپ تاپ قدیمی ام همین مارک هست اما با توجه به نکاتی که در این تاپیک خوندم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم خودمو قانع میکنم که تعصب را کنار بگذارم.
با این حال من چند تاپیک خوندم و نکاتی را که دوستان از من انتظار دارن رو فهمیدم و برای همین تشریح میکنم:
اهل فیلم های سه بعدی نیستم اما اگه پیش بیاد، میبینم و یا بازی های که قابلیت سه بعدی دارن رو دوست دارم بازی کنمگرچه تا حالا چنین تجربه ای نداشتم.
من گیمر نیستم اما بازی های معروف رو برای تنوع و سرگرمی حتما بازی میکنم که برای نمونه مثال میزنم :
Need For Speed که نسخه جدیدش Rivals هست و آبان ماه منتشر میشه ( سری های قبلی رو با آخرین قدرت پردازش و آخرین رزولوشن بازی میکردم )
GTA V که آذر ماه منتظر میشه و میخوام در حداکثر گرافیک و پردازش بازی کنم ( نسخه قبلی GTA IV را تا جایی که میتونستم به حداکثر رسوندم اما سیستمم دیگه جواب نداد )
Crysis 3 که مانند نسخه های قبلی با حداکثر گرافیک و رزولوشن انجام دادم اما یکم اذیت میشدم با سیستم فعلی.
کلا اگه دقت کرده باشید من کیفیت و حداکثر بودن اهمیت میدم. در طول سال هم فقط همین چند بازی معروف رو انجام میدم و دیگه بازی دیگه ای نمیکنم و چند تا دیگه که زیاد گرافیک خاص لازم ندارن مانند PES 14 و FIFA 14 رو هم بازی میکنم .
به HD و یا Full HD بودن خیلی اهمیت میدم حداقل HD باشن چون به کیفیت خیلی اهمیت میدم . همانظور که در بالا متوجه شدید به حداکثر و واقعی بودن بازی و یا فیلم ها و کیفیتی بالا اهمیت میدم همچنین در ساخت کارهای سه بعدی در برنامه 3D Max خیلی مهم هست ( همچنین CPU برای رندر کردن آن )
به زیبایی لپ تاپ اهمیت میدم و قابلیت های آن مانند کلیدهای جزیره ای که تایپ در آن راحت هست و همچنین نور پس زمینه کیبور ( BackLight Keybord ) در تاریکی و یا ماوس پد خوب و دیگر امکانات که یه لپ تاپ رو مدرن و عالی میکنه.
حداقل دارای یه پورت USB3 باشه و بقیه موارد عادی رو هم داشته باشه ( که دارن اما جهت اطلاع گفتم )
به لمسی بودن صفحه نمایش اصلا اهمیت نمیدم اما به علت موارد بالا حداقل صفحه نمایش 15.6 باید باشه.
باتری هم فکر کنم با این چیزهایی که گفتم زود تموم میشه و برای همین باتری خوب داشته باشه.
اهمیت ندارد این خط : دوست دارم برای درایو C یه هارد SSD باشه و برای دریاور بعدی یه هارد معمولی حداقل 750 گیگ ظرفیت اما ملاک مهم و اصلی من نیست و اگه SSD نباشه هم مهم نیست.
اگر چیزی از قلم انداختم بفرمایید تا بیشتر بگم.
با تشکر از همه عزیزان