می خواستم برای سیستم قدیمیم یه سی پی یو بخرم مین بوردم فقط از775 پشتیبانی می کنه.یه سی پی یو دست دومن8500 پیدا کردم ولی می ترسم بخرم.؟
ایا می ارزه ریسک کنم سی پی یو دست دوم بخرم؟ چطور مطمئن شم سالمه و مدت ها کار میکنه؟
این سی پی یو نوش چنده ؟
می خواستم برای سیستم قدیمیم یه سی پی یو بخرم مین بوردم فقط از775 پشتیبانی می کنه.یه سی پی یو دست دومن8500 پیدا کردم ولی می ترسم بخرم.؟
ایا می ارزه ریسک کنم سی پی یو دست دوم بخرم؟ چطور مطمئن شم سالمه و مدت ها کار میکنه؟
این سی پی یو نوش چنده ؟
Last edited by mk367; 01-10-2013 at 14:32.
دست دوش حدود 200 ارزش خرید داره.
cpu مقاوم هست و به این راحتی ها خراب نمیشه.
سوکت 775 بعلت قدیمی شدن تقریبا پردازنده هاش در بازار نایاب هستند مگر اینکه کارکرده و دست دوم تهیه کنین.
همونطور که گفته شد معمولا خرابی در پردازنده کم پیش میاد ولی به هرحال نرم افزارهایی برای تست پردازنده و قطعات مختلف وجود داره که میتونین از اونها استفاده کنین.
میشه اسم بعضی از این نرم افزار ها رو بهم بگید ممنون میشم
توسط نرم افزار Prime95 میتونین پردازنده رو تحت فشار بزارین و دمای پردازنده رو در حالتهای بیکاری و میدل و لود کامل توسط نرم افزار HWMoitor چک کنین.
اون نرم افزار دومیه رو دانلود کردم گفتم تا سی پی یو ی جدیدم دستم بیاد دمای این یکی رو چک کنم که دیدم رو 86 درجه است!
موندم چرا یه خورده گرم تر نمیشه تا همون تو اب جوش بیارم و چایی دم کنم![]()
فن هم 2300 داره می چرخه...
Last edited by mk367; 03-10-2013 at 15:28.
پردازنده فعلیتون چیه؟ این دما در حالت بیکاری هست یا در حالتی که پردازنده تحت فشاره؟
فعلا یه دونه celeron 430 دارمنه در حالتی که دارم کارهای عادی مثل وبگردی یا تماشا ی فیلم انجام میدم این دماشه.
حالا که قصد ارتقا و تعویض پردازنده رو دارین خیلی اهمیتی نداره.
ولی بالا بودن دمای پردازنده خیلی جالب نیست و در عملکرد و کارایی پردازنده و سیستم تاثیر داره. میتونین با گرد و خاک گیری کیس و زدن خمیر مرغوب و تهویه مناسب کیس دما رو کاهش بدین.
الاک که رفتم تو نت سرچ کردم کرک و پرم ریخت همه جا دمای مناسب رو 45 حداکثز60 نوشتندو نوشته دما اگه بیشتر بشه سیستم ریست میشه؟! طفلکی ها خبر ندارند به 90 هم برسه هیچ اتفاقی نمی افته!!!!
البته فکرکنم مشکل از خودم باشه چند روز قبل فن رو باز کردم و خاک گیریش کردم و دوباره گذاشتمش سر جاش منتها خب چفت نشد و این پین هاش تو سوراخ های مادر بود به زحمت سوار شد. اگه از قبل تست دما گرفته بودم می فهمیدم علتش همینه یا نه؟
خمیر سی پی یو کدوم مارک و جنسش خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)