تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کدومو انتخاب کنم؟؟

  1. #1
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012
    پست ها
    12

    14 کدومو انتخاب کنم؟؟

    Windows 7 Starter شروع کننده ): این ویرایش ویندوز ۷ دارای کمترین قابلیت‌های ویندوز ۷ می‌باشد، همچنین در این ویرایش مضمون گرافیکی Windows Aero موجود نمی‌باشد. ویندوز ۷ نسخه آغازگر بدون پشتیبانی از پردازنده‌های ۶۴ بیتی ارائه می‌شود و بیشتر به عنوان یک نسخه نمایشی و آزمایشی در عین حال سبک کاربرد دارد.

    Windows 7 Home Basic (خانگی ابتدایی): این ویرایش به طور خاص در بعضی از کشورها(بازارهای نوظهور)ارائه می‌شود. قابلیت‌های آن از Starter بیشتر اما از نسخه‌های دیگر کمتر می‌باشد.

    Windows 7 Home Premium (خانگی ویژه): ویرایش خانگی ویژه دارای قابلیت‌هایی همچون Windows Media Center و Windows Aero و همچنین پشتیبانی از کنترل صفحه نمایش لمسی است.

    Windows 7 Home Professional (خانگی حرفه‌ای): در این ویرایش سعی شده نیازهای کاربران خانگی و کاربران تجاری کوچک را برطرف شود و در آن بسیاری از قابلیت‌های اصلی ویندوز ۷ گنجانده شده‌است.

    Windows 7 Enterprise (سازمانی): ویرایش مناسب برای استفاده در شرکت‌های بزرگ و سازمان‌ها که مجهز به قابلیت‌های مورد نیاز سازمان‌ها همچون BitLocker Drive Encryption و UNIX application support می‌باشد.

    Windows 7 Ultimate (نهایی): نسخه نهایی ویندوز ۷ که تمام قابلیت‌ها و خصوصیت‌های ویندوز ۷ را شامل می‌شود. همچنین می‌توان نسخه‌های خانگی ویژه و حرفه‌ای را به این نسخه ارتقاء داد.
    لطف میکنید به من بگید کدوم انتخاب بهتریه؟؟

    ممنون

  2. #2
    پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم
    پست ها
    727

    پيش فرض

    از نظر من
    Windows 7 Ultimate
    یا
    Windows 7 Enterprise

  3. #3
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    پست ها
    184

    پيش فرض

    کاملا مشخصه
    اگه سیستمی قوی داری Ultimate
    اگه سیستمت نسبتا ضعیفه برو سراغ
    Home Basic یا استارتر
    و اگه سیستمت پکیدست مثل سیستم من برو سراغ ایکس پی کبیر
    من به شخصه هنوز ایکس پی استفاده میکنم
    باش خیلی هم حال میکنم و از این سیستم عامل جدیدیا هم اصلا دلی خوشی ندارم...

  4. #4
    پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم
    پست ها
    727

    پيش فرض

    بر خلاف نظر دوست عزیزمون معتقدم که نسخه های مختلف ویندوز 7 از نظر مشخصات مورد نیاز سخت افزاری هیچ تفاوتی با هم ندارن. یعنی این طور نیست که یکی سیستم ضعیف تر بخواد و یکی قوی تر.
    بلکه فقط در امکاناتی که ارائه میدن و قیمت باهم تفاوت دارن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •