تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: لنز چشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض لنز چشم

سلام

......
    دوستان من الان 18 سالمه و چشمم ضعیف هست با شماره ی 1 ولی خب بیشتر استیگمات هست یعنی استیگمات 2 و 2.5
    عینک میزنم
    چند وقت پیش پیگیری کردم حتی از بچه های فروم پرسیدم و دکتر رفتم که چیکار کنم برای چشمم؟
    سنم برای لیزر کمه نمیشه لیزر کنم
    از طرفی عینک هم نمیخوام بزنم واقعا اذیت کنندس
    میموند یه لنز
    حالا به هرکی میگم میگه عینک بهتر از لنزه و این حرفا
    البته خب چون الان تقریبا 2 سالی هست عینک میزنم چشمام فرم گرفته و برای اینکه مثل قبل شه باید مدتی عینکو کنار بذارم
    حالا نظر خودم روی این بود که عینک رو نگه دارم و لنز هم تهیه کنم
    بعضی جاها و وقت ها از لنز استفاده کنم ولی خب اینطوری من باید عینک رو هم استفاده کنم و بخاطر استفاده عینک چشم هام هیچوقت فرصت اینو پیدا نمیکنه مثل اول شه
    لنز به صورت دائمی ( نه اون دائمی که با جراحی کار میذارن ) منظورم اینه دیگه به جای عینک از لنز استفاده کنم
    مثلا هرشب درش بیارم و هر روز صبح بازم بذارم
    که خیلیا میگن ضرر داره
    الان من نمیدونم چیکار کنم
    یه راهنمایی کنید

ممنون

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

درود.

وضعیت شمارو درک میکنم. تنفر از عینک + شرایط نامناسب برای لیزیک؛ در نتیجه ==> لنز !

- اول اینکه اینطور نیست که شما بتونید لنز رو از صبح بزنید تا شب. چشمتون بعد از چندساعت خسته میشه و مجبور میشید لنز رو در بیارید. (معمولن 5-6 ساعت)
    - پشت مانیتور ، تلویزیون و.. لنز چشم شمارو خیلی زود خسته می کنه و عینک خیلی خیلی بیشتر توصیه میشه.
    - هزینه ی بالایی رو باید بدید برای لنز تا یه جنس خوب بگیرید. (بین 100 تا 150 تومن لنزهای 6 ماه)
    - لنز دست و پا گیره و نیاز به رعایت بهداشت زیاد داره ، از طرفی وقتی شما در گذاشتن و برداشتن لنز تازه کار باشید کار شما سخت تر هم خواهد بود در اوایل. این درحالیه که عینک رو در ظرف دو ثانیه می تونید بزنید یا بردارید.
    - خیلی باید دقت کنید که جهت لنز هیچ وقت تغییر نکنه ، چون وقتی لنز رو در یک طرف استفاده میکنید لنز طبق فرم چشمتون حالت می گیره و بنابراین اگر این جهت عوض بشه و لنز رو برعکس بگذارید چشمتون رو بسیار بسیار اذیت خواهد کرد.
    - مایع لنز و سرم لنز همچنین باید جنس خوبی داشته باشه و لنز رو همیشه باید به خوبی شستشو بدین.
    - دستاتون و انگشتاتون رو باید به خوبی بشویید با آب و صابون.. هرگونه آلودگی باعث عفونت چشمی میشه به راحتی.

من خودم لنز استفاده می کنم برخی مواقع.. کی ؟ وقتی بخوام برم جشن یا مهمونی یا با دوستام برم خیابون و مطمئن باشم که بعدش بر می گردم خونه (برای چهار پنج ساعت). شما باید توی محیط تر و تمیز لنز رو بگذارید و بردارید. ضمنن یا لنز خوب بخرید یا اصلن نخرید چون جنسهای بی کیفیت چشم رو داغون میکنن.. برای سفارش لنز برین پیش یک متخصص چشم کارکشته که لنز زیاد تجویز کرده باشه.. اگه لنز تنگ یا گشاد و خلاصه لنزی که مناسب چشم شما نباشه برای شما تجویز بشه بسیار چشمتون رو اذیت خواهد کرد و ده ثانیه هم نمی تونید لنز رو روی چشمتون تحمل کنید. روزهای اول که لنز می زنید چون عادت ندارید و همچنین لنز حالت نگرفته ، وجود لنز رو روی چشمتون احساس می کنید و ممکنه یکم احساس بدی داشته باشید ولی معمولن بعد از 3-4 روز این حالت باید برطرف بشه گرنه مشکل از جای دیگس و باید پیگیریش کنید. قطره ی چشمی آرتلاک هم معمولن برای افرادی که خشکی چشم دارند توصیه میشه.

در کل من فکر میکنم اگه این مدت رو هم با عینک بگذرونی بهتره ، گرچه تا خودت لنز استفاده نکنی متوجه عرائض بنده و مشکلات نمیشین.. لنز اذیتتون میکنه قطعن.

موفق باشید.

3. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من خودم لنز استفاده می کنم برخی مواقع.. کی ؟ وقتی بخوام برم جشن یا مهمونی یا با دوستام برم خیابون و مطمئن باشم که بعدش بر می گردم خونه (برای چهار پنج ساعت). شما باید توی محیط تر و تمیز لنز رو بگذارید و بردارید. ضمنن یا لنز خوب بخرید یا اصلن نخرید چون جنسهای بی کیفیت چشم رو داغون میکنن..
    من هم دقیقا همین کار رو می کنم و چون شاید هر دو هفته یک بار لنز بزنم از لنزهای 1 روزه استفاده می کنم که بعد از استفاده دور می اندازم. آدم بابت بهداشت خیالش خیلی خیلی راحت تره و از نظر هزینه هم وقتی خیلی کم استفاده میشه تقریبا همون مقدار در میاد.

از طرفی عینک هم نمیخوام بزنم واقعا اذیت کنندس
    اگه میزان اذیت عینک 1 باشه میزان اذیت لنز از 100 هم بیشتره.

5. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون
    امروز بازم رفتم دکتر و تا گفتم لنز گفت اصلا فکرشم نکن
    گفت فعلا با عینک سر کن تا بعدا سنت بیشتر شد میشه یه کارهایی کرد
    ولی خب
    معمولا افرادی که خیلی وقت باشه عینک استفاده میکنن چشمها یه حالتی پیدا میکنه
    شما که بعضی وقتا عینک رو برمیدارید و لنز استفاده میکنید از فرم چشمهاتون مشخص نیست عینکی هستین یا که مشخصه ؟
    این قسمت حرفم منظورمه :
    حالا نظر خودم روی این بود که عینک رو نگه دارم و لنز هم تهیه کنم
    بعضی جاها و وقت ها از لنز استفاده کنم ولی خب اینطوری من باید عینک رو هم استفاده کنم و بخاطر استفاده عینک چشم هام هیچوقت فرصت اینو پیدا نمیکنه مثل اول شه
    چون حتی اینجور مواقع هم بد نیست استفاده کرد
    مثل مهمونی مراسمی چیزی
    و اینکه مگه نمیگید برای تجویز لنز باید رفت پیش یک متخصص کار بلد و سفارش داد تا لنز رو درست کنن؟
    پس لنز های یک روزه چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یه سوالی از نظر اقتصادی استفاده از لنز به صرفه تره یا عینک؟

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

لنز های 1 ساله چطورین ؟
    مثلا همون مهمونی و ... فقط لنز استفاده کنیم هفته ای یه بار عمر لنز همون یا بیشتر؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ممنون
    امروز بازم رفتم دکتر و تا گفتم لنز گفت اصلا فکرشم نکن
    گفت فعلا با عینک سر کن تا بعدا سنت بیشتر شد میشه یه کارهایی کرد
    ولی خب
    معمولا افرادی که خیلی وقت باشه عینک استفاده میکنن چشمها یه حالتی پیدا میکنه
    شما که بعضی وقتا عینک رو برمیدارید و لنز استفاده میکنید از فرم چشمهاتون مشخص نیست عینکی هستین یا که مشخصه ؟
    این قسمت حرفم منظورمه :
    عینک تاثیری روی چشم نمی گذاره. دلیل اینکه فکر می کنید چشم های شخص عینکی یک طوری است اینه که همیشه اون افراد رو با عینک دیدید و عادت ندارید بدون عینک ببینید.

چون حتی اینجور مواقع هم بد نیست استفاده کرد
    مثل مهمونی مراسمی چیزی
    و اینکه مگه نمیگید برای تجویز لنز باید رفت پیش یک متخصص کار بلد و سفارش داد تا لنز رو درست کنن؟
    پس لنز های یک روزه چیه ؟
    لنز ها رو برای شما نمی سازن ولی بر اساس سایز چشم شما بهتون تجویز میشه. لنز های یک روزه هم همون سایز ها رو دارن ولی دیگه نباید بیشتر از یک روز استفاده بشن و بعد از یک بار استفاده دور می اندازید.

10. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

عینک تاثیری روی چشم نمی گذاره. دلیل اینکه فکر می کنید چشم های شخص عینکی یک طوری است اینه که همیشه اون افراد رو با عینک دیدید و عادت ندارید بدون عینک ببینید.
    ولی آخه من حس میکنم حالت چشم هام عوض شده یعنی اشتباه میکنم ؟
    حتی خیلی های دیگه هم بهم میگن که فرم چشم هام تغییر کرده

لنز ها رو برای شما نمی سازن ولی بر اساس سایز چشم شما بهتون تجویز میشه. لنز های یک روزه هم همون سایز ها رو دارن ولی دیگه نباید بیشتر از یک روز استفاده بشن و بعد از یک بار استفاده دور می اندازید.
    خب شماره ی چشم و.. چی میشه ؟
    چون الان میری یه عینک بگیری میگن دو سه روز بعد حاضر میشه لنز چطور اینجوری نیست ؟
    ببخشید من کلا زیاد سوال میپرسم

همینی که مثل شما عینک رو استفاده کنم و فقط بعضی وقتها لنز استفاده کنم هم پیشنهاد نمیشه ؟
    Last edited by Hatek; 29-09-2013 at 23:28.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ولی آخه من حس میکنم حالت چشم هام عوض شده یعنی اشتباه میکنم ؟
    حتی خیلی های دیگه هم بهم میگن که فرم چشم هام تغییر کرده
    ممکنه تغییر کرده باشه ولی دلیلش عینک زدن نیست.

خب شماره ی چشم و.. چی میشه ؟
    چون الان میری یه عینک بگیری میگن دو سه روز بعد حاضر میشه لنز چطور اینجوری نیست ؟
    ببخشید من کلا زیاد سوال میپرسم

همینی که مثل شما عینک رو استفاده کنم و فقط بعضی وقتها لنز استفاده کنم هم پیشنهاد نمیشه ؟
    لنز ها شماره دارن، و هر شماره ای سایز های متفاوت داره برای چشم های متفاوت. حالت ایده آل اینه که هم شماره اش دقیقا برای چشم شما مناسب باشه و هم سایزش. دلیل اینکه عینک طول می کشه اینه که باید شیشه برش داده بشه برای فریم، در لنز این چیزها وجود نداره و معمولا هم اگه طول بکشه دلیلش اینه که باید لنز سازگار با چشم شما (اندازه+شماره) رو سفارش بدن و در فروشگاه همه سایز و شماره رو ندارن.

توصیه میشه ولی دقت کنید لنز راحت تر از عینک نیست و اگه هدفتون راحتی و اذیت نشدن هست هیچ چیزی راحت تر از عینک برای شما که نمی تونید لیزیک کنید وجود نداره.

13. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درباره انحراف چشم با عینک از نظر علمی ثابت نشده فقط در حد یه تئوریه ..

یه نوع انحراف مخفی چشم هست (Heterophoria) که یکی از راه های درمانش عینک هست ممکنه بعد از یه مدت پشت عینک یا بعد از برداشتن عینک انحراف

چشم ها دیده بشه، یعنی این افراد قبل از استفاده از عینک انحراف مخفی داشتن.

از نظر تجربی هم چون مواردی رو دیدم افرادی که از عینک استفاده می کنن فرم بینیشون عوض شده به نظرم نوع عینک وغیر استاندارد بودنش می تونه رو فرم

و شکل بینی تاثیر بذاره . .

15. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •