سلام
وقتی ماوس رو روی لینک یک فایل برای دانلود و ییا لینک آدرس یک صفحه از سایتی قرار میدیم آدرس لینک رو بدون علامت %20 نشون میده اما وقتی لینک رو از طریق رایت کلیک کاپی و در آدرس بار پیست می کنیم آدرس پر از علامت %20 هست
چطوری میشه وقتی که می خوایم لینک دانلود رو برای کسی در ایمیل بفرستیم بدون علامت %20 باشه ؟ چون وقتی با علامت %20 میشه آدرس لینک خیلی طولانی میشه .
به این شکل که وقتی روی لینک " دانلود با لینک مستقیم " ماوس رو بدون اینکه روش کلیک کنم قرار میدم آدرس رو بصورت درست در پایین صفحه براوزر نشون میده :
اما وقتی لینک " دانلود با لینک مستقیم " رو از طریق رایت کلیک کاپی و در آدرس بار براوزر یا دانلودمنیجر کاپی پیست می کنم بصورت قبل نشون نمیده و آدرس پر از علامت 20% هست . :
من همیشه در ایمیل برای درج لینک از گرینه ی اینسرت استفاده می کنم و متاسفانه باز هم لینک رو به همون شکلی که گفتم نشون میده
برای مثال به این دو لینک توجه کنید که بصورت کدگذاری شده پیست میشه که من نمی دونم چطوری میشه بصورت همون شکلی که در آدرس بار نشون میده پیست بشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستی در تاپیک دیگه ای من رو راهنمایی کرد که از بچه های برنامه نویسی در این مورد کمک بگیرم
از اونجایی که من هیچی در مورد برنامه نویسی نمی دونم لطفا خیلی ساده بگین چکار کنم تا این مشکلم برطرف بشه ؟