تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: خشک شدن درخت‌های تازه کاشته شده + عکس

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض خشک شدن درخت‌های تازه کاشته شده + عکس

با درود دوستان گرامی

دوستان گرامی من امسال توی زمینم که نزدیک به دو هزار متر هست یه سری درخت کاشتم. بعد این درخت ها و نهال ها همشون گرفته بودن تا همین دو ماه پیش که هوا گرم بود و ... بعد یک سری از این درخت ها نزدیک به ده تاشون در حالی که کاملا سبز بودن یکباره خشک شدن. چندتاشون رو با اره بریدم که ببینم داخلشون سوراخ نباشه و سوسک نباشه که چنین چیزی نبود. (البته گونه ی درخت ها رو دقیق نمی دونم چیه)

نشانه ی این درخت ها اینه که همشون پایینشون سمغ بیرون زده. که سعی کردم عکس ازشون بگیرم که در زیر می بینید. شیوه ی آب دهیم هم غرق آبی هست که این گودال رو پر می کنم و در هفته دوبار آبشون می دادم که برای نزدیک به شاید نیم ساعت آب پای درخت می موند

از اونجایی که یکی از این درخت های خشک شده در پایینش جونه زد من همچنان دارم بهشون آب می دم در حالی که یه چوب خشک هستند.

می خواستم بدونم این مشکل از کجا هست؟ آیا قارچ هست؟ برای درمان باید چکار کنم؟ و اینکه من امسال اینها رو دَر بیارم و جاشون درخت بکارم یا اینکه ممکنه اینها جوانه بزنن توی بهار و ... چون یه نوع ریسک هست که اگر دوباره جوانه نزنن یک سال عقب می افته رشد درخت ها و ...

با سپاس

Last edited by pashangparsi6; 27-09-2013 at 23:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •