تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: پاشنه کفش ۷ سانتی‌متری، فشار به زانو را ۷ برابر می‌کند

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض پاشنه کفش ۷ سانتی‌متری، فشار به زانو را ۷ برابر می‌کند

    فوق تخصص روماتولوژی:

    پاشنه کفش ۷ سانتی‌متری، فشار به زانو را ۷ برابر می‌کند

    فوق تخصص روماتولوژی گفت: پا نقش مهمی در تحرک‌پذیری افراد و سلامت اندام تحتانی و کمر دارد. افراد باید در مراقبت از پای خود دقت داشته باشند و کفش مناسب به پا کنند. پاشنه کفش بیش از 7 سانتیمتری 7 برابر به زانوها فشار می‌آورد.






    محمدمهدی امام در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس،‌اظهار داشت: پا به دلیل اهمیتی که در حرکت و تحرک اندام تحتانی بدن و ناحیه کمر دارد به عنوان قلب دوم شناخته می‌شود.
    فوق تخصص روماتولوژی گفت:‌ زندگی با حرکت در جریان است و اگر پا دچار مشکل شود، به کاهش فعالیت و دردناک شدن زندگی می‌انجامد که کاهش تحرک، خود زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌های مختلف است.
    امام افزود: به طور مثال فردی که کف پایش صاف است ممکن است هنگام راه رفتن دچار دردهایی در اندام تحتانی، ساق پا و کمر شود که در نتیجه، تمایلش را به راه رفتن از دست می‌دهد و بی‌تحرکی نیز مشکلات عدیده‌ای را برای وی به دنبال خواهد داشت.
    عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: همچنین کسی که کف پایش کبره بسته است در راه رفتن دچار مشکل و پایش دردناک شده است، باید بداند که این مسئله لنگی و محدودیت حرکت را به دنبال خواهد داشت.
    فوق تخصص روماتولوژی ادامه داد: سلامت پا نقش مهمی در تحرک‌پذیری افراد و سلامت اندام تحتانی و کمر دارد و باید افراد در مراقبت از پای خود دقت لازم را داشته باشند.
    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توضیح داد: افراد باید همیشه کفش مناسب به پا کنند؛ کفشی که پاشنه‌اش بیشتر از 3 سانتی‌متر و کمتر از یک سانتی‌متر باشد مناسب تلقی نمی‌شود؛ همچنین پاشنه کفش بیش از 7 سانتیمتر نیز 7 برابر به زانوها فشار می‌آورد.
    فوق تخصص روماتولوژی ادامه داد: قسمت تحتانی کفش نیز باید مقداری قوام داشته باشد و کفشی که کفه‌اش با انگشت فرو می‌رود کفش مناسبی نیست.
    این متخصص با بیان این مطلب که افراد باید به مشکلات و بیماری‌هایی که برای پا به وجود می‌آید دقت لازم را داشته باشند، گفت: باید دقت کرد که قبل از پیشرفت هر بیماری آن را درمان کرد.
    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: افراد دقت داشته باشند که کف پای صاف یا قوز آن افزایش‌یافته نباشد چرا که هر دوی این موارد تا مدت‌ها بدون علامت است و زمانی که مشکلاتی در داخل تاندون و استخوان‌ها وارد می‌شود علامت‌دار می‌شوند.
    وی افزود: بهتر است قبل از دردناکی به پزشک مراجعه کرد و درمان را آغاز کرد.
    انتهای پیام/

  2. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •