تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل روشن شدن پاور بعد از 5 دقیقه اتصال به برق؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض مشکل روشن شدن پاور بعد از 5 دقیقه اتصال به برق؟

سلام، صبح‌ها وقتی می‌خواهم کامپیوترم را روشن کنم، بعد از اینکه دکمه روشن و خاموش سه راهی برق متصل به کامپیوتر را می‌زنم باید حدود 4 تا 5 دقیقه منتظر بمانم تا بتوانم با فشردن دکمه پاور کیس، کامپیوتر را روشن کنم. کلاً بعد از هر بار قطع جریان برق از طریف دکمه روشن و خاموش سه‌راهی برق این مشکل بوجود می‌آید.

مشکل از سه راهی برق نیست چون کابل برق پاور رو حتی به طور مستقیم به پریز برق زدم. در اون حالت هم باید 4 تا 5 دقیق صبر کنم تا برق در مدارات پاور جریان پیدا کند تا امکان روشن کردن پاور و به طبع آن کل سیستم را بدهد.

پاور سیستم من ‏GREEN - GP580B است. به نظر می‌رسد بعضی قطعات پاور در آن 4 تا 5 دقیقه‌ای که از اتصال به جریان برق می‌گذرد شارژ می‌شوند مثلاً خازن‌ها، تا بتوانند ولتاژ‌های مناسب رو به مادربرد برسانند!

لطفاً اساتید بخش تعمیرات راهنمایی کنند.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام، صبح‌ها وقتی می‌خواهم کامپیوترم را روشن کنم، بعد از اینکه دکمه روشن و خاموش سه راهی برق متصل به کامپیوتر را می‌زنم باید حدود 4 تا 5 دقیقه منتظر بمانم تا بتوانم با فشردن دکمه پاور کیس، کامپیوتر را روشن کنم. کلاً بعد از هر بار قطع جریان برق از طریف دکمه روشن و خاموش سه‌راهی برق این مشکل بوجود می‌آید.

مشکل از سه راهی برق نیست چون کابل برق پاور رو حتی به طور مستقیم به پریز برق زدم. در اون حالت هم باید 4 تا 5 دقیق صبر کنم تا برق در مدارات پاور جریان پیدا کند تا امکان روشن کردن پاور و به طبع آن کل سیستم را بدهد.

پاور سیستم من ‏GREEN - GP580B است. به نظر می‌رسد بعضی قطعات پاور در آن 4 تا 5 دقیقه‌ای که از اتصال به جریان برق می‌گذرد شارژ می‌شوند مثلاً خازن‌ها، تا بتوانند ولتاژ‌های مناسب رو به مادربرد برسانند!

لطفاً اساتید بخش تعمیرات راهنمایی کنند.
    اگر دکمه پاور سالم و باشه و مشکلی نداشته باشه بله مشکل بیشتر میتونه از پاور و علت بعد از مین بورد باشه

یک دور بایوس مین رو دیفالت کنید با برداشتن باتری مین و دوباره تست کنید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگر دکمه پاور سالم و باشه و مشکلی نداشته باشه بله مشکل بیشتر میتونه از پاور و علت بعد از مین بورد باشه

یک دور بایوس مین رو دیفالت کنید با برداشتن باتری مین و دوباره تست کنید
    استاد عزیز از راهنمایی‌تون ممنونم بایوس رو دیفالت کردم و با برداشتن باتری مین و ایجاد اتصال کوتاه با جامپر توسط روشی که تو دفترچه مین گفته شده بود. تمام تنظیمات مین‌برد به حالت کارخانه در آمد ولی باز برای روشن شدن نیاز به همان گذراندن 4 تا 5 دقیقه را دارد.

لازم به گفتن است اگر سه راهی برق روشن باشد و برق از طریق کابل برق پاور به پشت پاور برسد این مشکل بوجود نمی‌آید حتی اگر کامپیوتر ساعت‌ها خاموش باشد
    .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

استاد عزیز از راهنمایی‌تون ممنونم بایوس رو دیفالت کردم و با برداشتن باتری مین و ایجاد اتصال کوتاه با جامپر توسط روشی که تو دفترچه مین گفته شده بود. تمام تنظیمات مین‌برد به حالت کارخانه در آمد ولی باز برای روشن شدن نیاز به همان گذراندن 4 تا 5 دقیقه را دارد.

لازم به گفتن است اگر سه راهی برق روشن باشد و برق از طریق کابل برق پاور به پشت پاور برسد این مشکل بوجود نمی‌آید حتی اگر کامپیوتر ساعت‌ها خاموش باشد
    .
    بله منظورتون رو فهمیدم غیر ازدوکمه اون دو مورد دیگرو تست کنید ابتدا با یک پاور دیگه سیستم رو بررسی کنید

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بله منظورتون رو فهمیدم غیر ازدوکمه اون دو مورد دیگرو تست کنید ابتدا با یک پاور دیگه سیستم رو بررسی کنید
    استاد عزیز امروز با یک پاور دیگه تست کردم ، کامپیوتر به درستی کار می‌کند و به راحتی روشن می‌شود. صددرصد مشکل از پاور من است. فقط موضوع اینست که حداقل تا یک ماه نمی‌توانم پاور خودم را برای تعمیر ببرم. امیدوارم تا آن موقع مشکل بیشتر نشود. از راهنمایی‌های شما واقعاً ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

استاد عزیز امروز با یک پاور دیگه تست کردم ، کامپیوتر به درستی کار می‌کند و به راحتی روشن می‌شود. صددرصد مشکل از پاور من است. فقط موضوع اینست که حداقل تا یک ماه نمی‌توانم پاور خودم را برای تعمیر ببرم. امیدوارم تا آن موقع مشکل بیشتر نشود. از راهنمایی‌های شما واقعاً ممنونم.
    پاور برای سیستم خیلی مهمه ممکنه یه دفعه بسوزه و به قسمت های دیگه هم آسیب وارد کنه بهتره هرچه زودتر مشکلش رو حل کنید.

9. این کاربر از Guidance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •