با سلام خدمت دوستان؛
يکی از دوستانم با Nero طوری روی CD رايت کرده بود که وقتی به CD نگاه ميکرديم، نواحی رايت شده به صورت دواير متحد المرکز (يکی رايت شده و يکی خالی) ديده می شدند ولی طريقه انجام اين کار رو نگفت. اگه دوستان اطلاعی دارند بفرمايند.
با سلام خدمت دوستان؛
يکی از دوستانم با Nero طوری روی CD رايت کرده بود که وقتی به CD نگاه ميکرديم، نواحی رايت شده به صورت دواير متحد المرکز (يکی رايت شده و يکی خالی) ديده می شدند ولی طريقه انجام اين کار رو نگفت. اگه دوستان اطلاعی دارند بفرمايند.
اصولا انجوري كه من فهميدم سي دي خراب و ارزان و مشكل رايتر اينجوري مي كنه البته تجربه من بود![]()
منم یه سیدی اورژینال دارم که همینجوریهبا سلام خدمت دوستان؛
هر چی دنبالش گشتم که چجوری رایت شده نفهمیدم
مطمئنی؟اصولا انجوري كه من فهميدم سي دي خراب و ارزان و مشكل رايتر اينجوري مي كنه البته تجربه من بود
فکر نکنم بخواطر سیدی خراب باشه ها
درضمن ، ربطی به قیمت نداره ، تجربه من نشون داده که سیدی های 300 تومنی با 80 تومنی هیچ فرقی ندارن و دوتاش برای یه کارخونه و با یه مارک میان بیرون که با چاپ کردن سیلک که قیمتش کمتر از 1 تومان هست ، قیمت سیدی میکشه رو 300 تومن.
منم خودم میرم بازار سیدی میخرم 80 تومن ازش هم راضی هستم.
اينجوري كه سرعت خواندن از سي دي به نصف كاهش پيدا ميكنه
فقط بدرد آويزون كردن از آينه پيكان جوانان ميخوره!!
نه اتفاقا
سرعتش مثل سیدی های دیگه بود
دوحالت وجود داره:
اکثر CDهای صوتی original به تعداد trackهایی که دارند اینطوری هستند.البته نه اونطوری که شما میگی.
یه حالت دیگه اینه CDرو با اخرین سرعتی که رایترت پشتیبانی میکنه رایت کن ببین چطوری میشه!مشابه همون.
حالا باز هم تحقیق میکنم شاید با multisession بشه یه کاریش کرد.....
من خیلی وقت ها با آخرین سرعت رایت کردم ولی تا حالا اینجوری نشده
اون سیدی ای که من دارم صوتی هستش
ممنون میشم یه راهی بگید که 100% عملی باشه
موفق باشید
منم روی سی دی های صوتی دیده بودم
Last edited by aghmeysam; 18-08-2006 at 00:34.
شما از کجا سیدی میخری 80 تومان؟نوشته شده توسط my friend
نوشته شده توسط my friend
منم خودم میرم بازار سیدی میخرم 80 تومن ازش هم راضی هستم.
سلام ماي فرند منم اين سوال را داشتم با توجه به اينكه همشهري هستيم بگو از كجا بخرم با اين قيمت ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)