تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سوال در مورد دیپلم و پیش دانشگاهی ... (سال چهارم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض سوال در مورد دیپلم و پیش دانشگاهی ... (سال چهارم)

با سلام خدمت دوستان .
    یه چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید .
    بنده دیپلم فنی دارم و میخوام امسال کنکور انسانی بدم . دیپلمم رو قبل از این که برم خدمت تطبیق دادم به انسانی اما رفتم خدمت تا همین مدتی پیش که رفتم و اسمم رو نوشتم تا دیپلم انسانی رو هم بگیرم .
    برای شهریور میخواستم امتحان بدم گفتن 8 واحد بیشتر ارایه نمیدیم برای پاس کردن ... من هم 3 تا درس برداشتم که شد 8 واحد ... قرار شد بقیش هم هر چی شد بهم بدن تا دی ماه پاس کنم اما دیروز که رفتم برای ثبت نام گفت میزنه بالای 20 واحد و نمیتونی دیپلم رو تا دی ماه بگیری ...
    الان سوال من اینجاست : من دوست دارم دیپلم انسانی رو هم داشته باشم آیا راهی هست بشه تا دی ماه مدرک دیپلم انسانی رو کامل گرفت ؟ 8 واحد پاس کردم مونده حدود 21 واحد ... یا اینکه واقعا راهی وجود نداره که بشه بیشتر از 20 واحد غیر حضوری برداشت ؟
    و مسئله دیگه اینکه با دیپلم فنی بخوام پیش دانشگاهی انسانی ثبت نام کنم میشه یا نه ؟ و اینکه در صورت دریافت مدرک پیش دانشگاهی مجاز هستم کنکور 93 اسم بنویسم ؟ یا خیر ؟
    خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید . ( به خصوص در رابطه با اخذ دیپلم تا دی ماه)

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

راه دور بري در شرايط عادي تا 20 واحد و در صورت فارغ التحصيلي 23 واحد ميتوني برداري. احتمالا مدرسه بزرگسالان معمولي ثبت نام كردي بايد بري راه دور اونها بيشتر واحد ميدن

3. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •