تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: راهنمایی هایی لازم جهت شروع یک کار آزاد (مغازه)

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

1 راهنمایی هایی لازم جهت شروع یک کار آزاد (مغازه)

با عرض درود به دوستان و همراهان گرامی.
    بنده با یاری و همراهی پدرم میخوایم یه کاری راه بندازیم ...
    بیشتر نظرمون روی کاریه که مربوط به خوردن باشه مثل سوپرمارکت ، اغذیه ، کبابی ، آبمیوه فروشی ، مواد پروتئینی ، لبنیات و از این جور چیزا و باز بیشتر از همه نظرمون روی سوپرمارکت هست
    البته به کفش هم فکر میکنیم چون گویا سود خوبی داره !
    هیچکدوممون تجربه ی کار نداریم متاسفانه لطفا هرچی لازمه بگید
    ما از 25 تا 30 م تومن رو برای شروع در نظر گرفتیم ! هزینه ی رهن مغازه و اجناس و خرید وسایل لازم آیا بیشتر از این میشه ؟
    پول برق چقدر میاد معمولا ؟
    جواز کسب و پروانه و ... چیا نیاز هست ؟ چجوری بگیریم ؟
    مغازه باید در چه مکانی باشه ؟
    مغازه های دور و برش چه مغازه هایی باشند خوبه ؟ (یعنی چی بفروشند ؟ )
    چند ماه طول میکشه تا به درآمد خوبی برسیم ؟
    و سوالاتی از این قبیل ...
    کلا هرچیزی که لازمه رو بگید ما از هیچی سر در نمیاریم !!!
    با سپاس بسیار

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

با عرض احترام.
    جسارتا شما همون فردی نیستید که میخواستید هم درس بخونید و هم کار کنید و حقوق ماهی 2 تا 3 میلیون هم داشتید ؟
    برادر ؛ بنده یه چند تا از پست های شما رو که دنبال کردم کلا در زمینه درس و کار و... به نظرم اول تکلیف خودتون رو مشخص کنید به صورت قطعی و بعد از دوستان راهنمایی و مشاوره بگیرید

3. 7 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

با عرض درود به دوستان و همراهان گرامی.
    بنده با یاری و همراهی پدرم میخوایم یه کاری راه بندازیم ...
    بیشتر نظرمون روی کاریه که مربوط به خوردن باشه مثل سوپرمارکت ، اغذیه ، کبابی ، آبمیوه فروشی ، مواد پروتئینی ، لبنیات و از این جور چیزا و باز بیشتر از همه نظرمون روی سوپرمارکت هست
    البته به کفش هم فکر میکنیم چون گویا سود خوبی داره !
    هیچکدوممون تجربه ی کار نداریم متاسفانه لطفا هرچی لازمه بگید
    ما از 25 تا 30 م تومن رو برای شروع در نظر گرفتیم ! هزینه ی رهن مغازه و اجناس و خرید وسایل لازم آیا بیشتر از این میشه ؟
    پول برق چقدر میاد معمولا ؟
    جواز کسب و پروانه و ... چیا نیاز هست ؟ چجوری بگیریم ؟
    مغازه باید در چه مکانی باشه ؟
    مغازه های دور و برش چه مغازه هایی باشند خوبه ؟ (یعنی چی بفروشند ؟ )
    چند ماه طول میکشه تا به درآمد خوبی برسیم ؟
    و سوالاتی از این قبیل ...
    کلا هرچیزی که لازمه رو بگید ما از هیچی سر در نمیاریم !!!
    با سپاس بسیار
    شما این هزینه ی 25 تا 35 تومان رو برای کدام شهر در نظر گرفتید؟اگر برای تهران هست دقیقا کدام سمت تهران
    شما اول هر شهری که هستید باید یه چرخی داخل اون شهر و محله بزنید ببینید قیمت ها چطور هست
    با این مقدار سرمایه شاید بتونید جنوب شهر تهران یک مغازه ی کوچک بزنید
    خیلی مهمه که اطراف مغازه ی شما چی میفروشند...اگر بازار هست ...مثلا بازار کفش..بازار لباس..بازار لوازم برقی... ساندویچی یا سوپر مارکت خوب جواب میده
    ولی اداره ی سوپرمارکت اگر در محله باشه و نسبتا بزرگ هم باشه کار 2 نفر نیست...شما حد اقل باید 3 نفر باشید که از 6 صبح تا 12 شب هر روز مغازتون باز باشه
    سوپرمارکت از اون شغل هاییه که سودش کمه ...چون قیمت همه اجناس مشخص شده هست...پس باید حتما جایی باشه که فروشتون زیاد باشه تا سود خوبی بدست بیارید
    شما باید حساب کنید که پول اجاره مغازه+ اب و برق و گاز+ مالیات سالانه+احتمالا شاگرد رو از سودتون در بیارید حالا پول خرید یخچال و ویترین و... بماند

5. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

شما این هزینه ی 25 تا 35 تومان رو برای کدام شهر در نظر گرفتید؟اگر برای تهران هست دقیقا کدام سمت تهران
    شما اول هر شهری که هستید باید یه چرخی داخل اون شهر و محله بزنید ببینید قیمت ها چطور هست
    با این مقدار سرمایه شاید بتونید جنوب شهر تهران یک مغازه ی کوچک بزنید
    خیلی مهمه که اطراف مغازه ی شما چی میفروشند...اگر بازار هست ...مثلا بازار کفش..بازار لباس..بازار لوازم برقی... ساندویچی یا سوپر مارکت خوب جواب میده
    ولی اداره ی سوپرمارکت اگر در محله باشه و نسبتا بزرگ هم باشه کار 2 نفر نیست...شما حد اقل باید 3 نفر باشید که از 6 صبح تا 12 شب هر روز مغازتون باز باشه
    سوپرمارکت از اون شغل هاییه که سودش کمه ...چون قیمت همه اجناس مشخص شده هست...پس باید حتما جایی باشه که فروشتون زیاد باشه تا سود خوبی بدست بیارید
    شما باید حساب کنید که پول اجاره مغازه+ اب و برق و گاز+ مالیات سالانه+احتمالا شاگرد رو از سودتون در بیارید حالا پول خرید یخچال و ویترین و... بماند
    مشهد - وسط شهر

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با عرض احترام.
    جسارتا شما همون فردی نیستید که میخواستید هم درس بخونید و هم کار کنید و حقوق ماهی 2 تا 3 میلیون هم داشتید ؟
    برادر ؛ بنده یه چند تا از پست های شما رو که دنبال کردم کلا در زمینه درس و کار و... به نظرم اول تکلیف خودتون رو مشخص کنید به صورت قطعی و بعد از دوستان راهنمایی و مشاوره بگیرید
    اون کارم نگرفت ... یک ماه رفتم هیچی برام نداشت جز پول کرایه تاکسی و اتوبوس و...

دیگه تصمیم گرفتیم یک کار درست حسابی راه بندازیم ...

8. این کاربر از ahmad0120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیز سوپری بهترین کاره.همیشه فروش داری و درآمدش همیشگیه.سعی کن از اول خوب و قوی شروع کنی.دنگ زو فنگش زیادش عوضش درآمدش عالیه.هرچی بیشتر مغازتو رنگینترش کنی زودتر و بیشتر جذب میشن.
    بیشتر شغلها فصلی هستن و درآمدشون خوبه اما آدم ازونجور شغلها به مرور زده میشه.سوپرمارکت ی چیزش که خیلی خوبه اینه که هر روز با آدمای جورواجور اعم از زن و دختر و مرد و پسر در ارتباط هستی.
    توی این کار شک نکن.زود عملیش کن.

10. این کاربر از parvizb7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز سوپری بهترین کاره.همیشه فروش داری و درآمدش همیشگیه.سعی کن از اول خوب و قوی شروع کنی.دنگ زو فنگش زیادش عوضش درآمدش عالیه.هرچی بیشتر مغازتو رنگینترش کنی زودتر و بیشتر جذب میشن.
    بیشتر شغلها فصلی هستن و درآمدشون خوبه اما آدم ازونجور شغلها به مرور زده میشه.سوپرمارکت ی چیزش که خیلی خوبه اینه که هر روز با آدمای جورواجور اعم از زن و دختر و مرد و پسر در ارتباط هستی.
    توی این کار شک نکن.زود عملیش کن.
    مرسی دوست عزیز
    روحیه دادی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من که بیشتر نظرم روی کفش یا لباس هست
    اما پدرم به همون سوپر مارکت تمایل داره
    احتمال قریب به یقین هم سوپر مارکت میزنیم
    هرچی لازمه بگید من روی راهنمایی های شما حساب باز کردم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان ما نظرمون قطعی هست و به زودی این کارو شروع میکنیم
    همونطور که گفتم پدرم نظرش فقط روی سوپرمارکت هست ...
    نظر شما چیه دوستان ؟ من هرچی فکر میکنم سوپرمارکت سود نداره ... میترسم هم پول اجاره مغازه+برق رو هم در نیاریم !! و اگر کارمون نگیره این بابا از چشم من میدونه و دهنم سرویسه ...
    شما اگه با 20 تا 30 م میخواستید کار شروع کنید چه کاری میکردید ؟ اساتید منتظر ایده هایتون هستیم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان؟؟؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •