سلام و عرض ادب.
دوستان یه سوال داشتم از حضورتون. امیدوارم پستم تکراری نباشه و جای درستی فرستاده باشمش.
دوستان این صفحه چیه و راه حل این مشکل چیه و آیا با بخار آب ارتباط داره یا نه؟ البته اون قسمت تکنیکال اینفورمیشن داخل عکس یه کمی فرق داشت با اون تکنیکال اینفورمیشنی که دستگاه من نشون داد. بخار آب رو هم برای این پرسیدم که هوای اتاق کار بنده یه مقدار بیشتر از حد نرمال رطوبت داره و چون همیشه سرده رطوبت روی بدنه ی اشیای سرد به صورت قطرات ریز آب میشینه و اصطلاحا میگن اون شئ عرق کرده. البته اونقدری نیست که خیس بشه چیزی و اصلا متوجه نمیشه کسی. یه کمی از هوای بیرون از منزل رطوبتش بیشتره و فکر نمیکنم تاثیر منفی داشته باشه. فقط برای اطمینان پرسیدم.
لپ تاپ بنده ایسر V3-571g هستش و core i5 و کارتش هم NVIDIA 710 M 2GB هست. دستگاه از قبل مشکل داشته. یه مدتی بود که بهتر شده بود اما دوباره کم کم داره همون مشکل شروع میشه. مشکلش خاموش شدن الکیه. قبلا براش یه تاپیک ایجاد کرده بودم. باور کنید بیشتر از 30-40 نفر دستگاه رو دیدن و هر جور آزمایش و تستی روش کردن اما نفهمیدن مشکل از کجاشه. توی تاپیکی که قبلا ایجاد کرده بودم، گفتم درست شده، اما در واقع یه مدتی دیگه خاموش نمیشد اما باز هم شروع شد. این خاموش شدن دیگه برام عادی شده. من به هر دری و به هر طریقی که فکر کنید زدم و تلاش کردم درستش کنم اما نشد. وضعیت مالیم هم طوری نیست که عوضش کنم. ببخشید ولی یه جورایی از رو برد منو این دستگاه و بیخیال تعمیرش شدم. گارانتی هم که یه ماشین حساب ساده رو هم نمیتونه تعمیر کنه چه برسه به لپ تاپ. حالا من درباره ی خاموش شدنش سوالی ندارم. فقط این صفحه امروز برای اولین بار نشون داده شد و با زدن دکمه ی پاور خاموش شد و دوباره چند دقیقه بعد روشنش کردم و چیز خاصی دیگه پیش نیومد. میخوام بدونم مشکل غیر قابل حل و بد و جدیدی به مشکلات قبلیش اضافه شده یا یه مشکل ساده و قابل حله. اگر نیازی هست چیز دیگه ای هم بگم بفرمایید. بسیار ممنون. مرسی.