تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: اضافه کردن هارد IDE به PC دارای هارد SATA

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض اضافه کردن هارد IDE به PC دارای هارد SATA

دوستان درود
    قصد اضافه کردن یک هارد IDE به PC را برای ذخیره سازی فایلهای اضافی دارم. ویندوز XP روی هارد SATA هست و الان بدون مشکل داره کار میکنه و قصد فرمت و یا تعویض ویندوز ندارم. فقط میخوام هارد IDE جدید را به سیستم اضافه کنم. سپاسگزار میشم راهنمایی کنید. روی مادربورد پورت خالی IDE دارم ولی پورت ساتا ندارم و بهمین خاطر IDE خریدم.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    دقیقا مشکلتون چیه؟ اگر پورت خالی دارین مشکلی برای نصب وجود نداره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

1

سلام.
    دقیقا مشکلتون چیه؟ اگر پورت خالی دارین مشکلی برای نصب وجود نداره!
    1. برای اینکه سیستم همون هارد قدیمی (ساتا) را برای بوت کردن بشناسه، از طریق استارتآپ تنظیم کنم و درایو بوت را انتخاب کنم؟ یا اینکه موقع نصب سخت افزاری هارد جدید هم باید کار خاصی بکنم؟
    2. متاسفانه پی سی من دیگه پورتی برای برق دهی به هارد جدید (آِآی دی ای) نداره! این مشکل را چطور حل کنم؟
    سپاس از توجه شما

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از داخل تنظیمات بایوس مادربورد میتونین مشخص و تعیین کنین که هاردی که ویندوز روش نصب هست اول بوت بشه و بالا بیاد و مشکلی نیست.
    در صورتیکه پاورتون خروجی دیگه نداره میتونین از تبدیل استفاده کنین :

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سپاس از راهنمایی شما ، پاینده باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

درود دوباره
    هارد را نصب کردم و مشکلی هم نبود. اما با نرم افزار HD Tune Pro تستش کردم که زد یک دهم درصد Damaged blocks داره! این یعنی هارد مشکل داره؟
    { رفتم توی قسمت Eror escan نرم افزار و FAST scan را زدم که این پیغام را داد. تمام صفحه سبز بود و فقط دو نقطه قرمز داشت!}
    با نرم افزار HD Drive Inspector هم تست کردم که زد هارد کاملا سالمه! بنظر شما هارد مشکل داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

درود دوباره
    هارد IDE را روی PC قدیمی نصب کردم و مشکلی هم نبود (از نظر جابجایی اطلاعات). اما با نرم افزار HD Tune Pro تستش کردم که زد
    یک دهم درصد
    Damaged blocks داره! این یعنی هارد مشکل داره؟
    { رفتم توی قسمت Eror escan نرم افزار و FAST scan را زدم که این پیغام را داد. تمام صفحه سبز بود و فقط دو نقطه قرمز داشت! همچنین توی سربرگ Health در قسمت Current pending sector پیغام Warningداده بود و به عدد 2 از 200 اشاره کرده بود)
    با نرم افزار HD Drive Inspector هم تست کردم که زد هارد کاملا سالمه! اما به یه نکته جالب برخوردم: توی فاکتور خرید زده هارد Seagate اما این نرم افزار شرکت سازنده را Western Digital نشون میده!
    بنظر شما هارد مشکل داره؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید دوستان.
    پاینده باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

از داخل تنظیمات بایوس مادربورد میتونین مشخص و تعیین کنین که هاردی که ویندوز روش نصب هست اول بوت بشه و بالا بیاد و مشکلی نیست.
    در صورتیکه پاورتون خروجی دیگه نداره میتونین از تبدیل استفاده کنین :

درود دوباره
    هارد IDE را روی PC قدیمی نصب کردم و مشکلی هم نبود (از نظر جابجایی اطلاعات). اما با نرم افزار HD Tune Pro تستش کردم که زد
    یک دهم درصد
    { رفتم توی قسمت Eror escan نرم افزار و FAST scan را زدم که این پیغام را داد. تمام صفحه سبز بود و فقط دو نقطه قرمز داشت! همچنین توی سربرگ Health در قسمت Current pending sector پیغام Warningداده بود و به عدد 2 از 200 اشاره کرده بود)
    با نرم افزار HD Drive Inspector هم تست کردم که زد هارد کاملا سالمه! اما به یه نکته جالب برخوردم: توی فاکتور خرید زده هارد Seagate اما این نرم افزار شرکت سازنده را Western Digital نشون میده!
    بنظر شما هارد مشکل داره؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید
    پاینده باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

درود
    یک دهم درصد
    بنظر شما هارد مشکل داره؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید دوستان.
    پاینده باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •